Florida – Dallas 7:4 (kon.) | New Jersey – Washington 3:6 (kon.) | NY Rangers – Toronto 3:6 (kon.)
Edmonton – Pittsburgh 2:5 (kon.) | Buffalo – Los Angeles 3:2 (kon.) | NY Islanders – Anaheim 5:6 (1:2 po s.n.)
Minnesota – Winnipeg 0:6 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
3:5 (1:0, 2:3, 0:2)
VHK ROBE Vsetín
Sobota 21.12.2019, 15:00 • Zimní stadion Eden • Chance liga - o pořadí v play-off • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:52 Vlastimil DOSTÁLEK - 3:5
     
    59:52
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto. Pechanec zachytil kotouč ve svém pásmu a udělal to dokonale. VLASTIMIL DOSTÁLEK byl připraven za obranou a Pechanec na něj vyslal přesný lob. Vsetínský hráč neměl problém trefit odkrytou branku. Asistence: Antonín Pechanec.
     
    59:34
    Málek míří s brány. Slavia ale bojuje s vlastní rozehrávkou.
     
    52:07
    Doležal chtěl zastavit soupeře. Udělal to ale hodně nešikovně. Jednak fauloval, a ještě zákrok odnesl nepříjemnou ránou do ruky. Na trestnou lavici odjíždí se dvěma minutami za podrážení a bolestivou grimasou. Vsetín má šanci zvýšit své vedení v přesilovce.
     
    49:14
    Hrálo se delší dobu znovu v hodně rychlém tempu. Hokej nahoru – dolů nakonec přinesl největší šanci Vsetínu. K vyraženému kotouči se nakonec dostal Hořanský. Jeho bekhend úspěšný nebyl, přestože měl před sebou Málka, který nebyl v ideálním postavení.
     
    46:01
    Nakonec z toho byl slušný tlak domácích. Pálil z modré Barák. Největší šanci ale měl Vrdlovec, toho našel šikovným pasem přes celé pásmo Vampola. Gába vytáhl skvělý zákrok.
     
    44:08
    Další faul a přesilová hra, která čeká sešívaná. Vampola byl podražen Pechancem – ten už míří na trestnou lavici.
     
    43:27
    Nájezd neproměnil, střela letěla nad branku. Vsetínský útočník následně na střídačce rozmlátil hokejku.
     
    43:27
    Dostálek v další šanci. Hnal se sám na gólmana. Kučný se ho pokusil zastavit faulem. Dostálek ale stejně zakončil (ovšem neúspěšně) a nájezd si zopakuje.
    40:43 David BŘEZINA - 3:4
     
    40:43
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hosté si asi nemohli přát lepší vstup do třetí třetiny. Na rychlou akci nedokázala sešívaná obrana reagovat. Na jejím konci stál DAVID BŘEZINA, který pálil bekhendem z prostoru mezi kruhy. Málek musí lovit kotouč zpoza svých zad a Slavia dotahovat. Asistence: Vlastimil Dostálek a Ondřej Slováček.
     
    38:32
    S nasazením to u mantinelu, podle sudích, přehnal Kubica. Inkasuje menší trest za hrubost a Vsetín jde do přesilovky.
    34:40 Aleš FURCH - 3:3
     
    34:40
    Slavia právě vstřelila branku!
    Je znovu srovnáno. Vampola rozjel útočnou akci, která skončila hodně pohlednou kombinací. Šmerha na modré dokázal šikovně přihrát na Vlčka. Ten už měl dobrou pozici ke střele, ještě ale našel nahrávkou ALEŠE FURCHA, který doklepával do odkryté části branky. Asistence: Filip Vlček a Tomáš Šmerha.
     
    33:16
    Nyní jsou sešívaní na koni, a navíc mají k dispozici přesilovou hru. Teper vyhodil kotouč mimo hrací plochu a už sedí na trestné.
    31:23 Petr VAMPOLA - 2:3
     
    31:23
    Slavia právě vstřelila branku!
    Vsetínská obrana ale úplně zapomněla na modré čáře na PETRA VAMPOLU. Moc dobře ale o něm věděl Ryzák, který na spoluhráče poslal z vlastního pásma pas. Vampola po převzetí puku nabral rychlost a jel na Gábu sám. Dokázal ho prostřelit a snížit náskok hostů. Asistence: Marek Ryzák.
    28:34 Jiří DRTINA - 1:3
     
    28:34
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Nabídnutou přesilovku hosté využívají. Březina vedl celou akci, když projel mezi obránci a vypálil. Po zásahu Málka se puku ujal Pechanec, který ho nasměroval na modrou čáru. Tam už operoval JIŘÍ DRTINA, jehož rána skončila až v brance. Asistence: Antonín Pechanec.
     
    28:08
    Slavia jde do tří! Novák bude pykat za vysokou hůl.
     
    27:37
    Ryzák si v souboji počínal nedovoleně a už míří na trestnou lavici. Ryzák dostává dvě minuty za držení.
    23:42 David TŮMA - 1:2
     
    23:42
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín obrací skóre zápasu. Holomek nahodil puk z modré čáry. DAVID TŮMA dokázal do dráhy puku vložit hokejku a změnit jeho směr. Málek na teč reagovat nedokázal. Asistence: Ondřej Holomek.
    22:01 Branislav REHUŠ - 1:1
     
    22:01
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Je srovnáno. Gorčík zavezl kotouč za branku, odkud dokázal nahrát. Sešívaní nepokryli BRANISLAVA REHUŠE, který se už v dobré pozici nezmýlil. Malek poprvé kapituloval. Asistence: Sebastián Gorčík.
     
    19:40
    Obrovská šance Slavie. Vampola se Šmerhou jeli v přečíslení dva na jednoho. První jmenovaný počkal s přihrávkou do posledního okamžiku a naservíroval kotouč Šmerhovi na zlatém podnose. Když chtěl Šmerha doklepnout puk do odkryté části branky, kotouč mu poskočil. Gába by se jinak s největší pravděpodobností přesunout nedokázal.
     
    14:23
    Šance pro hosty srovnat. Antoš bude pykat za nedovolené bránění.
    13:06 Marek RYZÁK - 1:0
     
    13:06
    Slavia právě vstřelila branku!
    Do vedení jdou jako první sešívaní. Vampola vyhrál čistě buly na modré čáře postaveného MARKA RYZÁKA. Ten zkusil nahodit kotouč. Puk se štěstím skončil v brance – po cestě se ještě otřel o obránce. Na tuto teč Gába reagovat nedokázal. Asistence: Petr Vampola.
     
    09:53
    Jako první si přesilovku zahrají domácí. Kucharczyk si odsedí dvě minuty za sekání.
     
    03:51
    Vsetín jel na Málka v přečíslení dva na jednoho. Přihrávka na Hunkese se odrazila směrem do branky. Vsetínští už slavili gól, podle sudího ale kotouč čáru nepřekročil. Dorážet se následně snažil i Hunkes.

    David Soumar

    Branky a nahrávky: 14. Ryzák (Vampola), 32. Vampola (Ryzák), 35. Furch (Vlček, Šmerha) – 23. Rehuš (Gorčík), 24. D. Tůma (Holomek), 29. J. Drtina (Pechanec), 41. Březina (Dostálek, Slováček), 60. Dostálek (Pechanec)


    HC Slavia Praha: Málek (Michajlov) – Hejda, J. Novák, P. Hořava, Barák, Kučný, Antoš, Ryzák – Šmerha, Vampola, Kuťák – J. Doležal, Vrdlovec, Vlček – M. Ondráček, Kubica, Furch – Hotěk, Kohút, Šteiner.
    VHK ROBE Vsetín: Gába (Bláha) – Slováček, Teper, Hryciow, Hunkes, J. Drtina, Jeřábek, Holomek – Jonák, Kucharczyk, Dostálek – Březina, Pechanec, D. Tůma – Procházka, Rehuš, Gorčík – Hořanský, Šilhavý, L. Volf.

    Rozhodčí: Valenta, Hucl – Flegl, Doležal

    Diváci: 1525
    bahis siteleri