Německo – Finsko 1:6 (kon.) | Rusko – Kazachstán 5:0 (kon.)
konec
Německo
1:6 (0:3, 0:2, 1:1)
Finsko
Sobota 21.12.2019, 17:00 • Sportcentrum Lužánky, Brno • Reprezentace do 20 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:30
    Vyloučení v týmu Finsko (Saarela – 2 min., držení).
     
    54:40
    Vyloučení v týmu Finsko (Aa. Räty – 2 min., nedovolené bránění).
     
    53:52
    Rychlý protiútok Finů zakončoval z mezikruží Ranta, ale Ancicka si dobře vyjel a vyrážečkou dokázal vyrazit puk zpět do hry!
     
    51:13
    Vyloučení v týmu Německo (Bokk – 2 min., faul kolenem).
     
    45:04
    Vyloučení v týmu Německo (Valenti – 2 min., hákování).
     
    42:38
    Německo právě vstřelilo branku!
    Tak alespoň čestný úspěch. V útočném pásmu po dobrém napadání získal kotouč Reichel, který ho předal DOMINIKU BOKKOVI a ten prostřelil z mezikruží Annunena. Asistence: Lukas Reichel.
     
    42:03
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Z pravého kruhu vyslal střílenou přihrávku před Ancicku a tu dokázal zužitkovat tečí nad beton německého brankáře PATRIK PUISTOLA. Asistence: Anttoni Honka.
     
    40:14
    Vyloučení v týmu Německo (Schütz – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    37:47
    Vyloučení v týmu Německo (Stützle – 2 min., sekání).
     
    36:48
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Tlak finské formace vyústil v další branku. Od pravého mantinelu nahodil kotouč na branku KIM NOUSAINEN a ten skončil v síti. Asistence: Lassi Thomson.
     
    29:13
    Bokkovu přihrávku zpoza branky mezi kruhy zužitkoval pohotovou ránou z voleje Stützle, ale německý kanonýr tentokrát nepřekonal Annunena.
     
    24:06
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Skvělá souhra Finů končí v síti. Přihrávku Rätyho zpoza branky totiž ránou z první přesně mezi betony Ancicky proměnil MATIAS MACCELLI. Asistence: Aatu Räty.
     
    23:48
    A další dobrá příležitost v oslabení! Aaty Rätu našel šikovnou přihrávkou zcela volného Aku Rätyho, který zakončoval k bližší tyči, ale Ancicka dobře zasáhl.
     
    21:50
    Vyloučení v týmu Finsko (Oden – 2 min., hákování).
     
    20:12
    Hned zkraje druhé třetiny měl dobrou příležitost Mik, který zakončoval po přihrávce skrz brankoviště, jenže Annunen se rychle dokázal přesunout a vyrazit.
     
    14:06
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Obrovská chyba Němců, která byla ale také bravůrně potrestána. Heinzinger namazal kotouč mezi kruhy přímo na hůl Killinena. Finové pak po krátké výměně přenechali kotouč MATIASI MACCELLIVO, který krásnou střelou z mezikruží vymetl horní roh branky. Asistence: Rasmus Kupari, Lenni Killinen.
     
    08:22
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Ačkoliv Německo nehraje vůbec špatně další branka padá do jeho sítě. Po levém křídle se potáhl před Ancicku EEMIL ERHOLTZ a dokázal ho překonat. Asistence: Antti Saarela, Mikko Kokkonen.
     
    07:42
    To byla slušná šance Německa, Peterka poslal střílenou přihrávku na branku FInska a tu tečoval Jentzsch. Nicméně pouze do betonu Annunena.
     
    00:44
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Brzký gól v síti Německa, krásnou přihrávkou našel skrz pásmo Maccelli úplně volného ANTTONI HONKU, který využil toho, že Ancicka se musel natáhnout a byl už na ledě. Krásnou střelou pod břevno otevřel skóre. Asistence: Matias Maccelli, Rasmus Kupari.

    Ondřej Krásný

    Branky a nahrávky: 43. Bokk (Reichel) – 1. Honka (Maccelli, Kupari), 9. Erholtz (Saarela, Kokkonen), 15. Maccelli (Kupari, Killinen), 25. Maccelli (Aa. Räty), 37. Nousianen (Thomson), 43. Puistola (Honka)


    Německo: Ancicka (Habe) – Mik, Heinzinger, Wirt, Hüttl, Gnyp, Dersch, Glötzl – Schütz, Jentzsch, Peterka, Reichel, Stützle, Bokk, Brune, Schinko, Lobach, Fleischer, Kinder, Valenti, Nijenhuis
    Finsko: Annunen (Patrikainen) – Nousiainen, Thomson, Heinola, Honka, Utunen, Kokkonen, Hatakka – Maccelli, Kupari, Killinen, Puistola, Tanus, Oden, Erholtz, Petman, Saarela, Räty Ak., Räty Aa., Ranta, Seppälä

    Rozhodčí: Pražák, Jeřábek – Otáhal, Polák
    bahis siteleri