Liberec – Mladá Boleslav 2:0 (kon.) | Plzeň – Zlín 2:4 (kon.) | Olomouc – K. Vary 4:2 (kon.)
Pardubice – Mountfield HK 1:4 (kon.) | Kometa Brno – Sparta 5:3 (kon.) | Kladno – Vítkovice 2:1 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
2:0 (1:0, 1:0, 0:0)
BK Mladá Boleslav
Čtvrtek 26.12.2019, 16:00 • Home Credit Arena, Liberec • Tipsport extraliga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:51
    Nahození Kotvana vyrazil Gašper Krošelj nad sebe, baseballová dorážka Radana Lence na hraně vysoké hole přistála těsně vedle branky!
     
    50:16
    Jan Ordoš z levého křídla ani nadvakrát nepokořil Kašpera Grošelje. Ještě se ho pokoušel zaskočit zpoza klece, slovinský gólman však prekérní situaci přečkal!
     
    48:06
    To je neskutečné! Boleslavští pálili ze všech stran. Adam Zbořil už vezl kotouč víceméně do prázdné svatyně, jenže Dominik Hrachovina vytáhl další zázračný zákrok a tygřím skokem zabránil naprosto jistému gólu!
     
    39:46
    Tygři rozjeli kolotoč v útočném pásmu. Lukáš Derner poslal na Krošelje dnes už několikáté nahození, kotouč se tentokrát lehce otřel o tyčku! Silný závěr třetiny v podání Liberce.
    37:34 Jan ORDOŠ - 2:0
     
    37:34
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši zdvojnásobují svůj náskok! Jan Ordoš se dral za obranu. V zakončení mu skvěle zabránil Martin Ševc, který při své rybičce přišel o helmu. Na hraně brankoviště se kotouče chopil Adam Musil, jenž ještě připravil formalitu JANU ORDOŠOVI. Ten už snadno doklepl pryž do prázdné klece! Asistence: Adam Musil.
     
    33:27
    Žiga Jeglič dostal nabito zpoza branky. Jeho přízemní střelu bez přípravy Dominik Hrachovina vykopl a ještě se skvěle přemístil proti bekhendové dorážce stejného hráče!
     
    31:05
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Pavol Skalický – 2 min., vražení na hrazení + 10 min. osobní trest, vražení na hrazení).
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Adam Musil – 2 min., hrubost).
     
    30:18
    Gašper Krošelj výrazně podržel svůj tým! Radan Lenc se prohnal přes střední třetinu a z levé strany mířil sám na branku, přízemní zakončení ale úspěch neslavilo.
     
    27:59
    Roman Graborenko hraje výborný zápas. Teď zachytil volný puk a nabil do velké šance Jiřímu Průžkovi, který z levého kruhu nepřekonal Krošeljovu vyrážečku!
     
    24:29
    Neskutečný zákrok! Liberečtí zaváhali na obranné modré čáře a Jakub Klepiš uháněl zcela sám na branku. Hrachovinu si táhlou kličkou do forhendu položil na led, maskovaný muž ovšem nic nevzdal a i vleže dokázal zabránit puku v cestě do sítě. Home Credit Arena je ve varu.
    19:15 Rostislav MAROSZ - 1:0
     
    19:15
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři gólem do šatny otevírají skóre! ROSTISLAV MAROSZ přihrál na modrou čáru Lukáši Dernerovi a hned se vydal před Krošelje, aby Dernerovo nahození krásně tečoval mimo dosah brankářovy vyrážečky! Asistence: Lukáš Derner.
     
    18:51
    Roman Graborenko odvedl parádní práci za klecí Bruslařů. Ve vhodný moment poté nahrál před brankoviště Janu Ordošovi, jenž z bezprostřední blízkosti Krošelje neprostřelil.
     
    14:58
    Mitchell Fillman vyrobil velkou chybu v rozehrávce. Puk si vzal Jiří Průžek a z mezikruží mířil pouze do betonů Krošelje! Velká šance mladého útočníka.
     
    14:01
    Žiga Jeglič pláchl po pravém křídle a hledal Skalického, který by zblízka zakončoval do prázdné klece. Puk mu ovšem projel jen za hokejkou!
     
    07:50
    Marosz si najel z levé strany a chtěl se prosadit táhlou střelou nad lapačku. Gašper Krošelj ovšem rukavicí úspěšně zasahuje a drží bezgólový stav!
     
    07:50
    Trestné střílení! Po skvělé práci Musila uháněl sám na branku Marek Zachar, který byl hákován. Exekuce se chopí Rostislav Marosz.
     
    06:56
    Teď už nás přesilovka čeká a zahrají si ji hosté. Jiří Průžek (LIB) se ve středním pásmu provinil podrážením.
    Marken.cz

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 20. Marosz (Derner), 38. Ordoš (A. Musil)


    Bílí Tygři Liberec: Hrachovina (Schwarz) – Knot, Šmíd (A), Graborenko, Derner, T. Hanousek, Kotvan, Kunst – Lenc, L. Hudáček, Průžek – Ordoš, Marosz, A. Musil – M. Zachar, P. Jelínek (C), L. Krenželok – D. Špaček, Najman, A. Dlouhý.
    BK Mladá Boleslav: Krošelj (Haas) – Kurka, Ševc (A), Pláněk, Hrbas, Fillman, Dlapa, Hrdinka – J. Stránský, Bičevskis, Lunter – Klepiš (C), Zbořil, R. Zohorna – Šťastný, Jeglič, Skalický – P. Kousal, Najman, Flynn.

    Rozhodčí: Hodek, Bejček – Ondráček, Špringl.

    Diváci: 7 500 (vyprodáno)
    bahis siteleri