Česko – Rusko 4:3 (kon.) | Švýcarsko – Kazachstán 5:3 (kon.) | Švédsko – Finsko 3:2 (po pr.)
Kanada – USA 6:4 (kon.)
konec
SK Trhači Kadaň
9:4 (3:1, 3:3, 3:0)
HC Slovan Ústí nad Labem
Čtvrtek 26.12.2019, 17:00 • ZS Kadaň • Chance liga - o účast v předkole • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:41 Jaroslav KŮS - 9:4
     
    57:41
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Tak toto je neskutečné! Další branka pro domácí! Nějakým způsobem se kotouč odrazil před branku k JAROSLAVU KŮSOVI, který měl kvůli zmatku za brankou naprosto odkrytou branku a neměl problém s dostrčením černé gumy do sítě! Asistence: Matěj Zabloudil, Roman Chlouba.
    52:05 Jurij ŽOLOBOV - 8:4
     
    52:05
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Tak toto bylo jen tak tak! Střela JURIE ŽOLOBOVA se pomalu dokutálela za brankovou čáru. Jeden z obránců gólu málem zabránil, ale bylo pozdě. Asistence: Jan Müller, Denis Zeman.
    41:05 Jaroslav KŮS - 7:4
     
    41:05
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Rychlý útok Trhačů v jehož čele stála první formace domácích byl úspěšný! Roman Chlouba poslal skvělou přihrávku JAROSLAVU KŮSOVI, který neměl problém se vstřeleným odkryté klece. Asistence: Roman Chlouba.
    36:40 Jakub MÜLLER - 6:4
     
    36:40
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Ústí snižuje a toto bude ještě velké drama! Kotouč se odrazil k JAKUBU MÜLLEROVI, který svou dalekonosnou střelou překonal Jakuba Neužila, který neměl šanci střelu vidět. Asistence: Matyáš Filip, Daniel Kružík.
    32:40 Petr MARŠOUN - 6:3
     
    32:40
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Tůma z pravého kruhu našel před brankou zcela volného PETRA MARŠOUNA, který překonal domácího Jakuba Neužila. Asistence: Martin Tůma, Tomáš Vildumetz.
    32:11 Jan MÜLLER - 6:2
     
    32:11
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Trhači dokázali přeci jenom využít svou přesilovou hru! Chloubovu střelu dokázal Stahl vyrazit pouze před sebe. K odraženému kotouči se dostal JAN MÜLLER, který neměl problém s dostáním kotouče do branky. Asistence: Roman Chlouba, Jakub Trefný.
    28:45 Matyáš FILIP - 5:2
     
    28:45
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Tak toto je opravdu veliká přestřelka! MATYÁŠ FILIP vypálil a svou střelou, který se rázem ocitla za zády domácího brankáře snižuje gólový rozdíl utkání.
    28:12 Jurij ŽOLOBOV - 5:1
     
    28:12
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Domácí se ještě nedokázali přestat radovat z předešlého gólu a máme zde další navýšení vedení! Zeman poslal kotouč na ruskou posilu Trhačů, JURIJE ŽOLOBOVA, který se svou střelou nemýlil! Asistence: Denis Zeman, Lukáš Chalupa.
    28:00 Roman CHLOUBA - 4:1
     
    28:00
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Jaroslav Kůs přihrál obloučkem ROMANU CHLOUBOVI, který svou dělovkou zvyšuje vedení svého celku na 4:1! Krásná akce. Asistence: Jaroslav Kůs, Jakub Trefný.
    18:56 Tomáš VILDUMETZ - 3:1
     
    18:56
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Ústí přeci jenom ke konci třetiny využívá svou přesilovou hru. Na konci hezké souhry stál TOMÁŠ VILDUMETZ, který snižuje náskok Trhačů na pouhé dva góly. Asistence: Petr Maršoun, Martin Tůma.
    10:00 Petr POPPEL - 3:0
     
    10:00
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Tak toto byla naprosto špičková individuální akce v podání PETRA POPPELA! Ten si nejprve dokázal obhodit jednoho obránce a poté bekhendovým blafákem poslal kotouč za záda Adama Brízgaly! Asistence: Denis Zeman, Lukáš Chalupa.
    04:19 Roman CHLOUBA - 2:0
     
    04:19
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Po vyhraném vhazování se domácí usadili v útočném pásmu. Po delší prodlevě se dostal ke kotouči ROMAN CHLOUBA, který se svou střelou nemýlil! Asistence: Matěj Zabloudil, Jaroslav Kůs.
    03:06 Matěj MORONG - 1:0
     
    03:06
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Tak toto byl opožděný vánoční dárek pro domácí Kadaň! Hostující brankář Brízgala si zajížděl pro puk za svou branku, avšak špatně rozehrál, kotouč získal Wojnar, který přihrál úplně volnému MATĚJOVI MORONGOVI, který neměl žádný problém s trefením prázdné branky. Asistence: Jakub Wojnar

    Jaroslav Šnobl

    Branky a nahrávky: 4. Morong (Wojnar), 5. Chlouba (Zabloudil, Kůs), 10. Poppel (D. Zeman, L. Chalupa), 28. Chlouba (Kůs, Trefný), 29. Žolobov (D. Zeman, L. Chalupa), 33. J. Müller (Chlouba, Trefný), 42. Kůs (Chlouba), 53. Žolobov (J. Müller, D. Zeman), 58. Kůs (Zabloudil, Chlouba) – 19. Vildumetz (Maršoun, Tůma), 29. Filip (Severa), 33. Maršoun (Tůma, Vildumetz), 37. Müller (Filip, Kružík)


    SK Trhači Kadaň: Neužil (Štěpánek) – Trefný, Eliáš, L. Chalupa, D. Zeman, Foltýn, Poizl, Mert – Chlouba, Kůs, Zabloudil – Zd. Zabloudil, Žolobov, J. Müller – Wojnar, Morong, Wágner – Homer, Čech, Poppel.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Brízgala (29. Stahl) – Müller, Smetana, Vl. Brož, Hes, Veber, Zukal, D. Málek – Kružík, Severa, Krliš – Tůma, Vildumetz, Maršoun – Filip, Kordule, O. Bláha – Grim.

    Rozhodčí: Zubzanda, Hucl – Belko, Horažďovský
    bahis siteleri