Nové Zámky – Zvolen 0:6 (kon.) | Miskolc – Poprad 3:2 (kon.) | MAC Budapešť – Banská Bystrica 2:5 (kon.)
Lipt. Mikuláš – Trenčín 4:2 (kon.) | Nitra – Detva 5:1 (kon.) | Košice – HC Slovan 2:1 (kon.)
konec
MAC Budapešť
2:5 (1:4, 0:1, 1:0)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Čtvrtek 26.12.2019, 17:00 • Tüskecsarnok (kapacita: 2540), Budapešť, Maďarsko • Tipos Extraliga (SR) • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:54
    Budapešť dáva gól!
    NÁNDOR FEJES vystrelil švihom z vrcholu kruhov. Čistý priestrel znamená jeho prvý zásah v tejto sezóne.
     
    24:44
    Banská Bystrica dala gól!
    JOONA JÄÄSKELÄINEN sa postaral o svoj druhý gól v zápase a bol to naozaj výstavný kúsok, pretože Hohmann mu prihral medzi kruhy a Fín vystrelil z prvej nechytateľne do rohu bránky.
     
    18:48
    Budapešť dáva gól!
    ISTVÁN TERBÓCS sa až príliš jednoducho preštrikoval cez niekoľkých hráčov do dobrej streleckej pozície a zblízka prekonal Beskorowanyho.
     
    16:37
    Banská Bystrica dala gól!
    Langkow sa snažil niečo vymyslieť v útočnom pásme. O puk prišiel, hostia prešli dopredu a CASON HOHMANN v samostatnom úniku na dvakrát prekonal Halásza. Výborne ho našiel Jääskeläinen.
     
    15:40
    Banská Bystrica dala gól!
    Po strele SAMUELA MLYNAROVIČA sa puk odrazil vysoko nad bránku Halásza. Následne padol na rukavici obrancu MAC a od nej išiel za čiaru. Mlynarovič si tak otvoril gólový účet v novom klube pri svojej premiére.
     
    04:05
    Banská Bystrica dala gól!
    Snový začiatok stretnutia v podaní hostí pokračuje. GILBERT GABOR počas oslabenia získal puk po zlej rozohrávke MAC v strednom pásme, prešiel okolo posledného obrancu, položil si Halásza a zakončil krásne pod brvno.
     
    03:02
    Banská Bystrica dala gól!
    Presilovka je využitá okamžite. Southorn prihral z modrej doprava, Hohmann poslal puk cez os a JOONA JÄÄSKELÄINEN napriahol z kruhu "ovečkinovsky" z prvej za bezmocného Halásza.

    Matej Kubove

    Branky a nahrávky: 19. Terbócs (Nagy), 58. Fejes (Bodó, Terbócs) – 4. Jääskeläinen (Hohmann, Southorn), 5. Gabor, 16. Mlynarovič (Šille, Nemčík), 17. Hohmann (Jääskeläinen, Mihalik), 25. Jääskeläinen (Hohmann, Hickmott)


    MAC Budapešť: Halász (R. Farkas) – Poszgai, McNally, Bl. Orbán, Carlislie, Fejes, Garát, Bugár – Sofron, Stretch, Klempa – Bodó, Langkow, Br. Orbán – Terbócs, Pitt, K. Nagy – Szigeti, Majoross, Kreisz – Pápa
    HC´ 05 Banská Bystrica: Beskorowany (Gajan) – Mihalik, Southorn, Cardwell, Ďatelinka, J. Brejčák, Nemčík, Petrinec – Hohmann, Hickmott, Jääskeläinen – Lamper, Bubela, Bartánus – Fafrák, Mlynarovič, Šille – Mesaroš, Gabor, Kabáč – Sojka

    Rozhodčí: V. Baluška, Fridrich – Šoltés, Rojík – P. Jonák
    bahis siteleri