TPS – Ufa 4:3 (kon.) | Davos – Třinec 1:4 (kon.)
konec
HC Davos
1:4 (0:1, 0:0, 1:3)
HC Oceláři Třinec
Pátek 27.12.2019, 20:15 • Vaillant Arena, Davos • Spengler Cup • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:59 Ondřej KOVAŘČÍK - 1:4
     
    59:59
    Třinec právě vstřelil branku!
    Velmi důležitá branka, protože Oceláři si vyrovnali skóre ve skupině. Od červené čáry se prosadil ONDŘEJ KOVAŘČÍK, jenž zaznamenal druhou branku ve střetnutí s Davosem. bez asistence.
     
    58:58
    Branka Davosu byla znovu prázdná a od levého mantinelu orazítkoval vzdálenější tyč Matěj Stránský.
    58:35 Jiří POLANSKÝ - 1:3
     
    58:35
    Třinec právě vstřelil branku!
    Troufnu si říct, že je rozhodnuto a Oceláři míří za první historickou výhrou na tomto turnaji! Aron Chmielewski se pokusil o výpad před branku, ale trefil jen bližší tyčku. Celou akci ještě dohrál JIŘÍ POLANSKÝ, jenž se kolenem nemýlil. Asistence: Aron Chmielewski a Milan Doudera.
     
    57:55
    Joren van Pottelberghe míří na střídačku, Davos bude hrát v šesti lidech v poli.
    57:19 Rostislav MARTYNEK - 1:2
     
    57:19
    Třinec právě vstřelil branku!
    Další chybu v obraně způsobil Magnus Nygren, který trefil brusli spoluhráče a pak si Michalem Kovařčíkem nechal nadzvednout hůl. Následně přišla přihrávka přes osu a ROSTISLAV MARTYNEK se střelou z jedné nemýlil. Jeho rána totiž zamířila přesně pod horní tyč, kde už Joren van Pottelberghe nemohl být. Asistence: Michal Kovařčík.
     
    55:20
    A znovu se zvoní na brankovou konstrukci Ocelářů! Z levé strany naprosto přesně zamířil Tino Kessler, který sice Štěpánka pokořil, ale trefil pouze tyč.
     
    43:25
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Aron Chmielewski – 2 min., držení).
     
    41:15
    Bratři Kovařčíkové uháněli ve na posledního obránce. Ondřej přihrál na zadní tyč, kde se nacházel Michal, jemuž se nepodařilo přehodit brankářův beton. Ovšem Joren van Pottelberghe se skvěle v brankovišti roztáhl a udržel vyrovnaný stav.
    40:35 Harri PESONEN - 1:1
     
    40:35
    Davos právě vstřelil branku!
    V přesilové hře se Davosu podařilo vyrovnat! Otso Rantakari nahodil kotouč na branku a vyražený puk si pak našel Tino Kessler, jenž trefil brusli HARRIHO PESONENA, který pak ze vzduchu zamířil do černého. Asistence: Tino Kessler a Otso Rantakari.
     
    40:16
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Matěj Stránský – 2 min., podrážení).
     
    38:16
    Vyloučení v týmu HC Davos (Tino Kessler – 2 min., podrážení).
     
    37:41
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Michal Kovařčík – 2 min., držení hole).
     
    28:14
    Vyloučení v týmu HC Davos (Magnus Nygren – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    28:01
    Davos předčil Třinec ve středním pásmu, a tak ujížděl do přečíslení. Casey Wellman přihrál na pravou stranu, odkud vystřelil do bližší šibenice Aaron Palushaj. Ovšem Štěpánkova lapačka byla velmi rychlá a zakročila.
     
    25:27
    Cink! V předbrankovou prostoru se nacházel Yannick Frehner, jenž orazítkoval levou tyčku. Tohle bylo blízko vyrovnání, díky budu měl Štěpánek štěstí na své straně.
     
    23:44
    Vyloučení v týmu HC Davos (Magnus Nygren – 2 min., hákování).
     
    21:38
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Jiří Polanský – 2 min., držení).
     
    18:02
    Tentokrát se před branku Třince hnal Thierry Bader, který se natlačil až před Štěpánka. Jenomže jej nepřekonal a navíc si český brankář pochutnal i na dorážkách z levé tyče.
    14:12 Ondřej KOVAŘČÍK - 0:1
     
    14:12
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí trestají chybu soupeře a ujímají se vedení! Rostislav Martynek zachytil kličku soupeře a ujížděl sám na brankáře. Zkušený útočník se pokusil o kličku do bekhendu, kterou sice Joren van Pottelberghe přečetl. Ovšem vyražený kotouč si pak našel ONDŘEJ KOVAŘČÍK, který neměl problém poslat Oceláře do vedení. Asistence: Rostislav Martynek a Jan Zahradníček.
     
    11:36
    Za obranu Třince si tentokrát najel Andres Ambühl, který předvedl bekhendový blafák. Jakub Štěpánek celou situaci ustál a zkušeného Švýcara vychytal.
     
    01:40
    Krásnou akcí se prezentoval Andres Ambühl, jehož dlouhá klička Třinci pořádně zavařila. Štěpánek se nestíhal přesouvat, naštěstí pro Třinec Aaron Palushaj netrefil kotouč na poprvé, a tak jej nezasunul do odkryté branky.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 41. Pesonen (Kessler, Rantakari) – 15. O. Kovařčík (Martynek, Zahradníček), 58. Martynek (M. Kovařčík), 59. Polanský (Chmielewski, M. Doudera), 60. O. Kovařčík


    HC Davos: van Pottelberghe (Aeschlimann) – Jung, Nygren (A), Guerra (A), Rantakari, Heinen, Stoop, Barandun, Kienzle – Pesonen, Aeschlimann, Tedenby – Riesen, Bader, Wellman – Palushaj, Ambühl (C), Kessler – Frehner.
    HC Oceláři Třinec: Štěpánek (Kváča) – Gernát, M. Doudera, D. Musil, Galvinš, Zahradníček, M. Adámek, Hrachovský – Dravecký (A), Marcinko (A), M. Stránský – Martynek, M. Kovařčík, O. Kovařčík (C) – Adamský, Polanský, Chmielewski – Hrňa, Novotný, Szturc – Kofroň.

    Diváci: 6 300 (vyprodáno)
    bahis siteleri