Zlín – Pardubice 4:1 (kon.) | Kladno – Liberec 2:0 (kon.) | Olomouc – Plzeň 2:3 (0:2 po s.n.)
Mountfield HK – Kometa Brno 2:1 (po pr.)
konec
HC Dukla Jihlava
1:5 (1:1, 0:2, 0:2)
HC Oceláři Třinec
Pátek 03.01.2020, 18:00 • CZ LOKO Aréna • turnaj O Pohár DHL • 11. kolo
Partner:
     
    60:00
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Dvořák – 2 min., hrubost + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Dobša – 2 min., hrubost).
     
    56:12
    Mastič z pravé strany servíroval puk do zakončení Nico Geidlovi, který sice tísněn byl, ale vystřelit stačil. Jeho radost zastavila pravá tyčka za zády Chaloupka.
     
    55:23
    JIhlavská přesilovka končí, Adam Dvořák je vyloučen za podrážení.
     
    54:19
    Trest bude na každé straně jeden. Vítězslav Brož dostává dvě minuty za sekání, jeho protivník Ondřej Grygar usedne za katr kvůli hrubosti.
     
    53:41
    Po téměř padesáti minutách budou hrát jihlavští hokejisté druhou přesilovku v utkání, na dvě minuty je vyloučen Daniel Mikulec za nedovolené bránění.
     
    50:58
    Třinec právě vstřelil branku!
    S touto brankou už nemohl strážce svatyně Dukly, který chytá i za A-tým, dělat vůbec nic. První dorážku ŠIMONA MIKLERA ještě dokázal vyrazit, ale na dorážku týž hráče, kterého nechali jihlavští hokejisté bez dozoru, již reagovat nemohl. Asistence: Filip Cienciala.
     
    49:50
    Ve stejném času, kdy se z trestné lavice vracel Vítězslav Brož, adresoval Krč výbornou přihrávku na pravou stranu předbrankového prostoru pro Davida Pastora. Jeho bekhendové zakončení zneškodnil výtečně roztáhnutý Chaloupek!
     
    47:47
    Jihlavští jdou opět do čtyř, za napadení je totiž vyloučen Vítězslav Brož.
     
    42:11
    Miroslav Juda, který v pondělí proti Ústí nad Labem dal svůj premiérový gól za A-tým Dukly, bude další dvě minuty sledovat z trestné lavice. Jde ven za podrážení.
     
    40:50
    Domácím toto gólové upozornění zřejmě nestačilo. David Pastor se prosadil přes protihráče a jel sám na Chaloupka, ale tentokrát se jihlavský brankář vyznamenal a zakončení zlikvidoval.
     
    40:30
    Třinec právě vstřelil branku!
    Vstup do třetí třetiny zřejmě totálně narušuje jihlavské plány. Domácí pětice zcela zapomněla na MARKA HAVRÁNKA, který byl mezi kruhy nejenže volný, navíc s velkým dostatkem času. Dostal ideální přihrávku od Geidla a zamířil naprosto přesně do levé šibenice. S tím nemohl Chaloupek nic dělat. Asistence: Nico Geidl, Jakub Vacula.
     
    38:54
    Třinec právě vstřelil branku!
    Gól tak padá do jihlavské sítě. V nepřehledné situaci v brankovišti se nejlépe orientoval ADAM STRÁNSKÝ a doklepl kotouč do sítě. Asistence: David Dobša, Šimon Jenáček.
     
    37:08
    Situace dva na dva v podání hostí! Krč servíroval kotouč na Davida Pastora, který už napřahoval ke střele, ale na poslední chvíli jí přizvedl jeden z hráčů Jihlavy a puk přeskočil Pastorovu hůl.
     
    36:48
    Jihlavští si v zakončení až moc hrají. Nyní se po chybě hostí ocitl sám před brankářem Suchánkem útočník Vítězslav Brož, ale v zakončení zkoušel ještě stahovačku a do ní mu gólman hostí sáhl holí.
     
    33:07
    Třetí vyloučení v zápasu a druhé na jihlavské straně. Dan Fiala dostává dvě minuty za seknutí.
     
    30:12
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři otáčí průběžný stav zápasu. Spolupráce Mastiče s Geidlem opět přináší branku, o kterou se zasloužil nejlepší třinecký střelec NICO GEIDL. Sedmnáctiletý forvard, který zapsal i první prvoligové starty na farmě ve Frýdku-Místku, se prosadil z předbrankového prostoru. Asistence: Maxim Mastič.
     
    23:29
    Domácí to dneska zkouší střelami od modré. Další povedenou ránou se prezentoval Daniel Piskač a jeho dělovka se otřela o konec betonu Suchánka, který předvedl dobrý zákrok.
     
    19:48
    Stejně tak jako nyní jeden z třineckých hráčů, který se na skok zjevil sám před Chaloupkem. Ani on gólmana A-týmu Dukly nepřekonal.
     
    19:04
    Jako blesk z čistého nebe se prodral po levé straně k zakončení Szymon Radziencziak. Polský forvard, který se dvě sezony zpět účastnil mistrovství světa hráčů do 18 let divize 2A, napřáhl řádně tvrdě, leč na Chaloupka si nepřišel.
     
    15:44
    Jihlavští hokejisté mohli jít znovu do vedení! Richard Pětník dostal ideální přihrávku mezi kruhy a jel sám na Suchánka. Snažil se zamícháním s pukem rozhodit gólmana, což se mu ale nepovedlo, a následně trefil jeho hruď.
     
    12:16
    Třinec právě vstřelil branku!
    Jiří Plandor už viděl na trestné lavici jihlavský gól a nyní vidí i situaci pro svůj tým o poznání radostnější. Bývalý hráč brněnského Warrioru Geidl vystřelil a MAREK HAVRÁNEK usměrnil puk přesně pod betony Chaloupka za jeho záda. Spolupráce třetího nejproduktivnějšího třineckého hráče s lídrem bodování Havránkem tak přináší srovnání. Asistence: Nico Geidl, Maxim Mastič.
     
    09:40
    Přesilovku si zahraje i Třinec, jelikož Josef Vyvial v útočném pásmu zastavil soupeře držením.
     
    09:14
    Kombinace, která byla oku lahodící. Stránský našel přihrávkou zpoza branky před Chaloupkem útočníka Dobšu, jenž ale nevypálil až tak důsledně, jak by si představoval. Nemastnou neslanou střelu z dobré pozice domácí gólman vyráží.
     
    07:00
    Dukla právě vstřelila branku!
    Druhá střela Jihlavských v přesilovce již znamená vedení červenožlutých barev! Čermák našel v útočném pásmu kousek před modrou ADAMA DVOŘÁKA, který moc dobře viděl, že před Suchánkem je rušno jak během současného juniorského mistrovství na ostravské Stodolní. Proto vystřelil a tohle byla dobrá volba! Puk prošel nikým netečován až do sítě. Asistence: Patrik Čermák.
     
    05:18
    Sudí Ondráček nekompromisní. Nejprve dvě minutky, navrch ještě třinecká desítka. Dostává jí Jiří Plandor, který si nyní užije nějaký ten čas na jihlavské trestné lavici kvůli vražení na hrazení. Menší trest za něj odsedí Šimon Mikler.
     
    04:08
    První zajímavé parametry měla střílená přihrávka Šimona Jenáčka napříč brankovištěm, která cíl v podobě hokejek jeho spoluhráčů nenašla.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 7. Dvořák (Čermák) – 13. Havránek (Geidl, Mastič), 31. Geidl (Mastič), 39. Stránský (Dobša, Jenáček), 41. Havránek (Geidl, Vacula), 51. Mikler (Cienciala)


    HC Dukla Jihlava: Chaloupek (Krejčí) – Smolko, Rašín, Piskač, Dvořák, Křišta, Trávník, Grauer – Brož, Juda, Pětník – Fiala, Čermák, Vyvial – Kardoš, Krajíček, Doležal – Barák, Zadražil. Trenér: Štěpán Moravec
    HC Oceláři Třinec: Suchánek (Švehlák) – Vacula, Jenáček, Radzienciak, Cienciala, Šulák, Grygar, Mikulec – Geidl, Havránek, Matěj – Mastič, Krč, Pastor – Plandor, Mikler, Stránský – Dobša. Trenér: Jiří Juřík

    Rozhodčí: Ondráček – Rampír, Roupec
    bahis siteleri