Boston – Winnipeg 5:4 (kon.) | Tampa – Arizona 4:0 (kon.) | Florida – Vancouver 5:2 (kon.)
NY Rangers – New Jersey 6:3 (kon.) | Montreal – Edmonton 2:4 (kon.) | St. Louis – Buffalo 5:1 (kon.)
Chicago – Nashville 2:5 (kon.) | Calgary – Minnesota 2:1 (kon.) | Vegas – Los Angeles 2:5 (kon.)
Anaheim – Dallas 0:3 (kon.) | San Jose – Columbus 3:1 (kon.)
konec
Calgary Flames
2:1 (1:0, 1:1, 0:0)
Minnesota Wild
Pátek 10.01.2020, 03:10 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:00
    Všechno nebo nic! Alex Stalock je na střídačce, Minnesota to zkouší v šesti!
    53:30 Hra se dá řídit i vsedě! Rozhodčí pobavil fanoušky, stejně tak hráče na ledové ploše
     
    53:30
    Tak tohle stojí za zopakování! Jeden z rozhodčích zakopl a upadl, moc dobře ale věděl, že se hosté dopustili zakázaného uvolnění, výrok odpískal vsedě! Pobavil tím nejen fanoušky, ale i některé hráče.
     
    50:10
    Zvoní tyč! Minnesota byla hodně blízko vyrovnání, jenže bekhendová dorážka Erica Staala se odrazila od levé části konstrukce zpátky do hry!
    29:38 Johnny GAUDREAU - 2:1
     
    29:38
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácí si berou zpět ztracené vedení! Nahrávku Monahana trošku vychýlila hokejka jednoho z obránců, avšak JOHNNY GAUDREAU si se situací poradil náramně. Pravou bruslí si puk zpracoval a posléze rychlou střelou propálil brankáře, který zůstal stát na místě jako přikovaný. Asistence: Sean Monahan a Rasmus Andersson.
     
    26:23
    TJ Brodie pyká za svou nerozvážnost. Při rozehrávce vyrobil velkou hrubku, kterou využil Fiala, obránci následně nezbývalo nic jiného, než soupeře zahákovat.
     
    21:22
    Krátce po srovnání stavu přichází na straně Minnesoty vyloučení. Kevin Fiala je potrestán za držení.
    20:38 Mats ZUCCARELLO - 1:1
     
    20:38
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Těsně po skončení početní převahy přichází vyrovnání! Fantastická práce gólmana Stalocka, který si všiml střídání soupeře, a tak poslal dlouhou nahrávku na MATSE ZUCCARELLA. Norský forvard v úniku nezaváhal, střelou o pravou tyč propálil Talbota. Asistence: Alex Stalock.
     
    18:34
    První přesilová hra čeká v závěru první třetiny na Minnesotu. Na lavici hanby sedí Rinaldo za zásah do oblasti hlavy a krku.
     
    06:29
    Talbot vůbec nereagoval na střelu Dumby ihned po buly. Při fantomovi domácí svatyně nyní stálo obrovské štěstí, od inkasované branky ho totiž zachránila jeho pravá tyč!
    04:39 Derek RYAN - 1:0
     
    04:39
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Plameny využívají přesilovku a ujímají se tak vedení! Hanifin střílenou nahrávkou našel hůl DEREKA RYANA, na jehož teč neměl Stalock sebemenší šanci reagovat! Asistence: Noah Hanifin a Mikael Backlund.
     
    02:45
    Máme tu první vyloučení. Chyba při střídání, hokejistů Minnesoty bylo na ledě v jednu chvíli šest, což pozornosti sudích neuniklo. Trest odpyká Zuccarello.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 5. D. Ryan (Hanifin, Backlund), 30. J. Gaudreau (Monahan, R. Andersson) – 21. Zuccarello (Stalock)


    Calgary Flames: Talbot (Rittich) – Brodie, Giordano (C), Hamonic, Hanifin, R. Andersson, Kylington – Backlund, Monahan (A), J. Gaudreau – Tkachuk (A), E. Lindholm, Mangiapane – Dubé, D. Ryan, Lucic – S. Bennett, Jankowski, Rinaldo.
    Minnesota Wild: Stalock (Kähkönen) – Spurgeon, Suter (A), Dumba, Brodin, Soucy, Hunt – Zuccarello, E. Staal, Donato – Fiala, M. Koivu (C), Parise – Kunin, J. Eriksson Ek, M. Foligno – Hartman, V. Rask, Greenway.

    Rozhodčí: Charron, Rank – Toomey, Barton

    Diváci: 18 634
    bahis siteleri