Ottawa – Montreal 1:2 (po pr.) | Philadelphia – Tampa 0:1 (kon.) | Washington – New Jersey 1:5 (kon.)
NY Islanders – Boston 2:3 (po pr.) | Carolina – Los Angeles 2:0 (kon.) | St. Louis – NY Rangers 5:2 (kon.)
Chicago – Anaheim 4:2 (kon.) | Vegas – Columbus 0:3 (kon.) | Calgary – Edmonton 4:3 (kon.)
San Jose – Dallas 2:1 (kon.) | Winnipeg – Nashville 0:1 (kon.) | Minnesota – Vancouver 1:4 (kon.)
Detroit – Buffalo 1:5 (kon.)
konec
St. Louis Blues
5:2 (2:1, 3:1, 0:0)
New York Rangers
Neděle 12.01.2020, 02:00 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 02:00.
     
    Henrik Lundqvist se postaví do brány poprvé během posledních čtyř zápasů a společně se svými spoluhráči bude čelit úřadujícím šampiónům ze St. Louis Blues, kteří budou mít výhodu domácího Enterprise Center.
    Parádní pozvánka na nedělní střetnutí mezi St. Louis a Rangers
     
    St. Louis Blues

    Hokejisté St. Louis mají v domácím prostředí úžasnou bilanci, když v Enterprise Center vyhráli sedmkrát za sebou. Blues budou pokračovat v sérii pěti domácích zápasů a pokusí se vyhrát celkově třetí utkání v řadě. St. Louis v letošní sezóně vyhrálo 15 domácích zápasů a lepší je v této bilanci pouze Pittsburgh, který doma vyhrál šestnáctkrát. Skvělou formu má David Perron.
    Alexander Steen je druhým hráčem St. Louis s 300 asistencemi
     
    New York Rangers

    Do brány NY Rangers by se měl vrátit brankář Henrik Lundqvist. Švédský brankář se naposledy představil 3. ledna proti Calgary, na jehož ledě inkasoval čtyři góly z 29 střel, a hokejisté Rangers prohráli těsně 4:3. Henrik Lundqvist nastoupí ke svému 882. utkání v zámořské NHL a vyrovná tak v historické tabulce brankářů Johna Vanbiesbroucka. Hráči Rangers vyhráli dvakrát v řadě.
    New York Rangers se bude snažit prodloužit sérii dvou vítězství
     
    Vzájemné zápasy

    New York Rangers se potkal se St. Louis v loňské sezóně NHL dvakrát a oba zápasy na začátku roku 2019 vyhrál. Nejprve venku 2:1 a doma poté 4:2.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Československá stopa v utkání:

    Filip Chytil (NYR) 34 zápasů, 10+4, +/- +2
    Libor Hájek (NYR) 27 zápasů, 0+5, +/- -2
    Tajnou zbraní New Yorku Rangers je dnes Henrik Lundqvist
     
    Úvodní sestavy:

    St. Louis Blues: Binnington (Allen) – Pietrangelo (C), Dunn, Faulk, Bouwmeester, Bortuzzo, Mikkola – Perron, R. O'Reilly (A), Sanford – Sundqvist, B. Schenn, Schwartz – Bozak, Thomas, Steen (A) – Barbašev, J. de La Rose, MacEachern. Hlavní trenér: Craig Berube.

    New York Rangers: H. Lundqvist (Georgijev) – Trouba, Skjei, DeAngelo, Hájek, Fox, R. Lindgren – Fast (A), R. Strome, Panarin – Bučněvič, Zibanejad (A), Kreider (A) – Kakko, Chytil, B. Howden – Haley, McKegg, Br. Smith. Hlavní trenér: David Quinn.

    Rozhodčí: Kevin Pollock, Chris Lee. Čároví: Bryan Pancich, Pierre Racicot.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:15
    Mika Zibanejad trefil výstroj Jordana Binninghtona a následná rána Chrise Kreidera z levého křídla zamířila těsně nad domácí bránu St. Louis Blues.
     
    00:22
    Na opačné straně mohl po chybě Rangers skórovat Brayden Schenn, jenže Henrik Lundqvist si trochu vyjel z brány proti němu, aby ho skvěle vychytal.
     
    01:34
    Rangers právě vstřelili branku!
    FILIP CHYTIL teď na levém křídle zavezl puk do útočného pásma Rangers a na vrcholu kruhu pro vhazování napřáhl k nenápadné střele zápěstím, která mezi lapačkou a levým betonem Jordana Binningtona zamířila ke vzdálenější pravé tyči – 0:1! Asistence: Ryan Lindgren a Artěmij Panarin.
    01:34 Filip CHYTIL - 0:1
     
    02:46
    Ivan Barbašev se v levém rohu útočného pásma prosadit nedokázal, když prohrál souboj u hrazení, a Greg McKegg puk podél střídaček vyhodil do neutrální zóny.
     
    03:30
    Chris Kreider se ocitl na pravém křídle v postavení mimo hru a hra byla přerušena. Rangers vedou.
     
    04:07
    Ryan Strome odvedl na pravé straně obranného pásma dobrou práci a po zisku kotouče puk o ochranné sklo poslal alespoň do neutrální zóny hrací plochy.
     
    05:05
    Rangers se dostali na pravém křídle k nahození od hrazení, se kterým si Jordan Binnington na přední tyči snadno poradil a vzápětí stihl rychle rozehrát.
     
    05:32
    Roberto Bortuzzo dostal dvě plus dvě minuty za vysokou hůl poté, co fauloval Micheala Haleyho.
     
    05:46
    Alexander Steen mohl skórovat v blízkosti levé tyče během oslabení, Henrik Lundqvist ale jeho pokus vyrazil. Rangers se zatím v přesilové hře vůbec nedaří.
     
    06:25
    Švédský brankář si vzápětí během oslabení připsal druhý zákrok a Rangers mají obrovské problémy s rozehrávkou. Jako by čtyři minuty přesilové hry podcenili.
     
    07:15
    Jay Bouwmeester bez problému získal puk a z levého rohu obranného pásma Blues ho podél střídaček vyhodil až za bránu brankáře Henrika Lundqvista.
     
    07:52
    Anthony DeAngelo vystřelil na bodu pravého kruhu pro vhazování a Jordan Binnington si na přední tyči snadno poradil, když puk ukryl ve své lapačce.
     
    08:35
    Jacob Trouba byl zřejmě hráčem, který nyní vypálil na vrcholu levého kruhu pro vhazování, puk ale každopádně minul vzdálenější pravý horní roh brány.
     
    09:09
    Pavel Bučněvič krásně vystřelil na vrcholu levého kruhu zápěstím a jeho pokus mířil ke vzdálenější pravé tyči, kde ho Jordan Binnington vyrazil levým betonem.
     
    09:38
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Obránce ROBERT BORTUZZO se řítil po nádherné kolmé přihrávce do samostatného úniku a poté rychlou střelou zápěstím z mezikruží vedle levého betonu Henrika Lundqvista zamířil k pravé tyči! Roberto Bortuzzo se vrátil na led po odpykání čtyř minut za vysokou hůl a vzápětí vyrovnal na 1:1! Asistence: Ivan Barbašev a Alex Pietrangelo.
    09:38 Robert BORTUZZO - 1:1
     
    10:51
    Ryan Lindgren na pravém křídle vystřelil od modré čáry a jeho pokus skončil v náručí Jordana Binningtona, který puk podržel. Následuje reklamní přestávka.
     
    11:46
    Alex Pietrangelo na pravém křídle vypálil od modré čáry a jeho rána s příklepem minula bližší pravý horní roh brány, kterou dnes hájí Henrik Lundqvist.
     
    12:26
    Jesper Fast rychle objel bránu domácích hráčů Blues a u levé tyče chtěl puk z otočky zasunout do sítě, jenže pravý beton Jordana Binningtona byl proti.
     
    13:06
    Mika Zibanejad na pravém křídle nedokázal udržet nohu na útočné modré čáře a Rangers se ocitli v postavení mimo hru. Následuje reklamní přestávka.
     
    13:48
    Blues na pravém křídle vypálili z ostrého úhlu a Henrik Lundqvist dobře zasáhl svou vyrážečkou.
     
    14:11
    Hokejisté St. Louis nepřesně rozehrál podél střídaček a kotouč skončil na zakázaném uvolnění.
     
    15:37
    Rangers se dostali ke střele na levém křídle, následná střela od hrazení ale byla zablokována. Jordan Binnington tedy v domácí bráně zasahovat nemusel.
     
    16:35
    Zachary Sanford vypálil na vrcholu pravého kruhu pro vhazování a jeho rána byla přizvednuta do ochranné sítě. Za nerozhodného stavu následuje reklamní přestávka.
     
    18:22
    Delší dobu se hrálo bez přerušení a David Perron chtěl tečovat nahození Alexe Pietrangela od modré čáry, puk se od něj ale odrazil do ochranné sítě.
     
    18:41
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    VINCE DUNN vypálil na vrcholu levého kruhu pro buly a jeho střela se poté od horní hrany lapačky Henrika Lundqvista odrazila ke vzdálenější pravé tyči! Blues vedou! Asistence: Zachary Sanford.
    18:41 Vince DUNN - 2:1
     
    19:00
    Do konce úvodní části utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    19:03
    Chris Kreider vystřelil na vrcholu levého kruhu pro vhazování a Jordan Binnington si nebyl jistý, zda puk sevřel mezi betony, ale podařilo se mu to. Hra přerušena.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Český útočník Filip Chytil poslal New York Rangers po 94 sekundách do vedení, jenže hosté vzápětí nevyužili čtyřminutovou přesilovou hru a Robert Bortuzzo pak ihned po návratu z trestné lavice vyrovnal. A aby toho nebylo málo, krátce před přestávkou poté dovršil obrat Vince Dunn. Skóre po první třetině dnešního utkání v současnosti zní. St. Louis Blues 2 New York Rangers 1.
    Artěmij Panarin se pokouší zastavit rozjeté úřadující šampióny
     
    Druhá třetina začne přibližně v 2:59.
     
    Statistiky po první třetině: Střely na bránu: 9-8; Zablokované střely: 4-7; Vhazování: 53%-47%; Hity: 7-6; Přesilové hry: 0/0-0/2; Trestné minuty: 4-0.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:01
    Rangers vyhráli úvodní vhazování druhé třetiny, do které vstupují s jednobrankovým mankem poté, co Blues krátce před přestávkou otočili skóre.
     
    20:21
    Pavel Bučněvič nyní fauloval v útočném pásmu a za zbytečný faul byl vyloučen na dvě minuty za hákování.
     
    20:35
    Jaden Schwartz dobře clonil před bránou Rangers a střelu z pravého kruhu pro vhazování zřejmě usměrnil do tyče, puk každopádně skončil za bránou.
     
    21:26
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    DAVID PERRON vystřelil po nádherní přihrávce Braydena Schenna přes šířku útočného pásma na bodu levého kruhu pro vhazování a parádní bombou vzápětí nad pravým ramenem Henrika Lundqvista vymetl přední horní roh brány! Blues využili přesilovou hru a skórovali potřetí v řadě. Asistence: Brayden Schenn a Alex Pietrangelo.
    21:26 David PERRON - 3:1
     
    22:48
    Greg McKegg na levém křídle nabral velkou rychlost, jenže poté byl donucen ke zpětnému oblouku směrem k modré čáře a do zakončení se nedostal.
     
    23:09
    Ivan Barbašev se ocitl u levé tyče brány ve velké brankové příležitosti, Henrik Lundqvist ho ale vychytal pravým betonem! Fantastický zákrok.
    23:09 Henrik Lundqvist parádně vychytal Ivana Barbaševa!
     
    23:45
    Blues tentokrát vypálili na vrcholu levého kruhu pro vhazování a švédský král si připsal další dobrý zákrok, když proti ráně domácích hráčů zasáhl vyrážečkou.
     
    24:55
    Rangers mohli otočit hru, jenže nepřesně rozehráli podél trestných lavic a kotouč zamířil na zakázané uvolnění. Vhazování před bránou Henrika Lundqvista.
     
    25:40
    Henrik Lundqvist si bez problému poradil se střelou Blues, kteří na levém křídle vystřelili z ostrého úhlu, a vyrazil puk do rohu obranného pásma Rangers.
     
    27:56
    Artěmij Panarin prudce vypálil na bodu pravého kruhu pro vhazování, do jeho rány ale padl Vince Dunn a přizvedl puk do ochranné sítě. Reklamní přestávka.
     
    28:49
    Rangers právě vstřelili branku!
    BRETT HOWDEN si nabruslil na parádní přihrávku Filipa Chytila mezi dvěma protihráči zpoza brány a z blízkosti po ledě zamířil k levé tyči! Rangers snížili. Asistence: Filip Chytil a Pavel Bučněvič.
    28:49 Brett HOWDEN - 3:2
     
    29:11
    Robert Bortuzzo na pravém křídle vypálil od modré čáry, jeho rána ale minula bližší horní roh brány.
     
    29:32
    Alexander Steen na vrcholu mezikruží zablokoval prudkou ránu Rangers od modré čáry a s obrovskou bolestí odjíždí na střídačku domácího týmu St. Louis.
     
    30:34
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    ZACHARY SANFORD si nádherně vyměnil puk s Ivanem Barbaševem a na vzdálenější pravé tyči poté z blízkosti skóroval po ledě k pravé tyči! Asistence: Ivan Barbašev a Jacob de La Rose.
    30:34 Zachary SANFORD - 4:2
     
    32:10
    Mika Zibanejad bez přípravy vypálil na vrcholu levého kruhu pro vhazování a jeho rána minula přední tyč brány. Jordan Binnington tedy zasahovat nemusel.
     
    32:40
    Rangers začali hýřit pohybem, jenže nyní se na levém křídle ocitli v postavení mimo hru a za dvoubrankového vedení Blues následuje reklamní přestávka.
     
    33:18
    Rangers na pravé straně obranného pásma vyhráli vhazování a puk poté zasáhl tvář domácího útočníka Davida Perrona, který po přerušení zamířil na ošetřovnu.
     
    33:29
    Ryan Strome vystřelil na bodu levého kruhu pro vhazování a Jordan Binnington se bez problému přesunul k přední tyči, kde puk podržel ve svém náručí.
     
    34:31
    Anthony DeAngelo mířil nádhernou střelou z bodu pravého kruhu pro vhazování nad pravým ramenem Jordana Binningtona do vzdálenějšího levého horního rohu brány, jenže puk se od horní tyče odrazil do ochranné sítě! Přestávka.
    34:31 Anthony DeAngelo orazítkoval pěknou střelou horní tyč!
     
    34:38
    Rangers vypálili ihned po vhazování na ose útočného pásma a táhlá střela od modré čáry skončila v náručí připraveného brankáře Jordana Binningtona.
     
    34:50
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    JADEN SCHWARTZ si najel před bránu na žabku Braydena Schenna z pravého křídla a tečí na dlouhou hůl kotouč usměrnil k levé tyči brány! Asistence: Brayden Schenn a Oskar Sundqvist.
    34:50 Jaden SCHWARTZ - 5:2
     
    36:27
    Fanoušci Blues odpočítali pět vstřelených gólů do sítě Rangers a další akci domácího týmu zastavilo postavení mimo hru. Vhazování ve středním pásmu.
     
    37:16
    Jay Bouwmeester na pravém křídle vypálil od modré čáry a puk mířil ke vzdálenější levé tyči, Henrik Lundqvist si ale s ránou poradil a vyrážečkou ji vyrazil.
     
    38:08
    Mika Zibanejad fauloval na pravé straně obranného pásma NY Rangers a dostal dvě minuty za hákování.
     
    38:49
    David Perron na levém křídle zkusil vystřelit z ostrého úhlu a jeho střela zápěstím byla zablokována.
     
    39:00
    Do konce druhé třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    39:30
    Robert Thomas na levém křídle vystřelil z úhlu a dobře mířil nad lapačku Henrika Lundqvista, jeho střela ale minula levý horní roh brány a skončila mimo. Škoda.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Brett Howden sice dokázal odpovědět na gól Davida Perrona, který skóroval krátce po přestávce, jenže poté Henrika Lundqvista překonali Zachary Sanford a Jaden Schwartz. Skóre po druhé třetině utkání na ledě šampiónů. St. Louis Blues 5 New York Rangers 2.
    Blues prožívají fantastickou noc a mají tedy důvod k úsměvům
     
    Třetí třetina začne přibližně v 3:54.
     
    Statistiky po druhé třetině: Střely na bránu: 22-14; Zablokované střely: 6-12; Vhazování: 40%-60%; Hity: 9-11; Přesilové hry: 1/2-0/2; Trestné minuty: 4-4.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:08
    Vyloučený Mika Zibanejad se vrátil z trestné lavice zpět na led a Rangers hrají opět v plném počtu.
     
    41:37
    Mika Zibajenad dobře vypálil na vrcholu levého kruhu, jeho následná střela ale skončila nad bránou.
     
    41:55
    Libor Hájek pálil z podobného místa o něco přesněji a puk mířil k přední tyči brány, Jordan Binnington byl ale připraven a pokus českého obránce vyrazil.
     
    42:15
    Blues odpověděli střelou na levém křídle, která od modré čáry taktéž mířila k přední tyči brány, Henrik Lundqvist ale proti ní zasáhl svou vyrážečkou.
     
    43:51
    A další střela domácích hokejistů, která tentokrát přišla na pravém křídle z ostrého úhlu. Henrik Lundqvist byl ale opět připraven a vyrazil puk za svou bránu.
     
    45:16
    Robert Bortuzzo se ocitl u pravé tyče ve velké šanci, jenže Henrik Lundqvist ho dokázal na pravém boku skvěle vychytat! Skvělý zákrok.
     
    45:50
    Filip Chytil si sjel z pravého křídla krásně před bránu a mohl vstřelit svůj druhý gól v zápase, Jordan Binnington ho ale skvěle vychytal pravým betonem! Český útočník má bod a asistenci!
     
    46:32
    Mackenzie MacEachern vystřelil na bodu pravého kruhu pro vhazování a jeho pokus těsně minul vzdálenější levou tyč brány, aniž by ho někdo tečoval.
     
    47:18
    Adam Fox se dostal z pozice obránce ke střele na bodu pravého kruhu pro vhazování, jenže jeho pokus zamířil vysoko nad bránu a skončil na ochranném skle.
     
    47:32
    Blues hráli v šesti a po komerční přestávce budou hrát v oslabení. Týmový trest nyní odpyká David Perron.
     
    48:17
    Artěmij Panarin vypálil na vrcholu levého kruhu pro vhazování a před bránou kotouč tečoval mezi nohama Mika Zibanejad, brankář Blues ale puk zachytil.
     
    49:32
    David Perron odpykal týmový trest za příliš mnoho hráčů na ledě a domácí hráči tedy hrají opět v pěti.
     
    51:00
    Rangers sice nepřesně rozehráli podél střídaček, jenže Brayden Schenn musel hrát, protože se zakázané uvolnění nepískalo a Rangers navíc jeli za pukem.
     
    51:40
    Niko Mikkola dobře vystřelil na vrcholu levého kruhu a mířil do předního horního rohu brány, jenže Henrik Lundqvist puk pravým ramenem vytáhl do ochranné sítě.
     
    52:24
    Následovala rána Rangers z bodu pravého kruhu pro vhazování, která minula pravý horní roh brány, a Jordan Binnington v domácí bráně nezasahoval.
     
    53:04
    Blues se dostali na pravém křídle k nahození, které hostující obránce Jacob Trouba přizvedl do ochranné sítě. Následuje krátká komerční přestávka.
     
    54:07
    Blues se dostali ke střele na bodu levého kruhu a Henrik Lundqvist na přední tyči dobře zasáhl, když puk přizvedl do ochranné sítě. Reklamní přestávka.
     
    54:50
    Greg McKegg vypálil na bodu levého kruhu pro vhazování a jeho prudká střela s příklepem skončila v lapačce domácího brankáře Jordana Binningtona.
     
    55:09
    Alex Pietrangelo odpověděl střelou z pravého křídla a ke dvěma asistencím mohl přidat gól, jenže Henrik Lundqvist byl proti a jeho pokus vyrazil.
     
    56:28
    Nahození Rangers zamířilo ze středního pásma do ochranné sítě. Vhazování v neutrální zóně.
     
    57:37
    Jacob de La Rose před bránou tečoval nahození z levého křídla a puk těsně minul pravou tyč sítě.
     
    58:15
    Jordan Binnington předvedl v rychlém sledu tři senzační zákroky a zůstal potřetí nepřekonán!
     
    58:15
    Brendan Smith a Mackenzie MacEachern v zápase dohráli, když dostali 10 minut za nesportovní chování.
     
    59:00
    Do konce dnešního utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    59:23
    Brett Howden byl ještě v závěru zápasu vyloučen za vysokou hůl. Blues dohrají střetnutí v přesilové hře.
     
    60:00
    Jacob Trouba dostal po závěrečné potyčce 5 minut za sekání plus osobní desetiminutový trest za nesportovní chování, zatímco Vince Dunn dvě minuty za hrubost.
     
    Konec zápasu.
     
    Český útočník Filip Chytil vstřelil na ledě úřadujících šampiónů úvodní gól a celkem zaznamenal dva body, jenže Rangers poté nevyužili čtyřminutovou přesilovou hru a Blues ještě před přestávkou zápas otočili. Hosté už se do střetnutí vraceli těžko a St. Louis předvádělo jednu fantastickou akci za druhou. Několik hráčů Blues zaznamenalo dva kanadské body včele se Zacharym Sanfordem, který jako jediný vstřelil gól s asistencí. Konečný stav. St. Louis Blues 5 New York Rangers 2.
    Hokejisté St. Louis doma dokázali vyhrát již poosmé za sebou
     
    Statistiky: Střely na bránu: 29-23; Zablokované střely: 8-14; Vhazování: 44%-56%; Hity: 12-16; Přesilové hry: 1/4-0/3; Trestné minuty: 18-31.
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. David Perron (STL) 1+0
    2. Robert Bortuzzo (STL) 1+0
    3. Zachary Sanford (STL) 1+1
     
    Československá stopa v utkání:

    Filip Chytil (NYR) 1+1, 2 střely, čas na ledě 17:49
    Libor Hájek (NYR) 0+0, 1 střela, čas na ledě 15:05 (04:30:36)

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 10. Bortuzzo (Barbašev, Pietrangelo), 19. Dunn (Sanford), 22. Perron (B. Schenn, Pietrangelo), 31. Sanford (Barbašev, J. de La Rose), 35. Schwartz (B. Schenn, Sundqvist) – 2. Chytil (R. Lindgren, Panarin), 29. B. Howden (Chytil, Bučněvič)


    St. Louis Blues: Binnington (Allen) – Pietrangelo (C), Dunn, Faulk, Bouwmeester, Bortuzzo, Mikkola – Perron, R. O'Reilly (A), Sanford – Sundqvist, B. Schenn, Schwartz – Bozak, Thomas, Steen (A) – Barbašev, J. de La Rose, MacEachern. Hlavní trenér: Craig Berube.
    New York Rangers: H. Lundqvist (Georgijev) – Trouba, Skjei, DeAngelo, Hájek, Fox, R. Lindgren – Fast (A), R. Strome, Panarin – Bučněvič, Zibanejad (A), Kreider (A) – Kakko, Chytil, B. Howden – Haley, McKegg, Br. Smith. Hlavní trenér: David Quinn.

    Rozhodčí: Kevin Pollock, Chris Lee. Čároví: Bryan Pancich, Pierre Racicot

    Diváci: 18096
    bahis siteleri