Vladivostok – Kazaň 5:1 (kon.) | Barys – Jaroslavl 4:3 (po pr.) | Ufa – Riga 5:0 (kon.)
Čeljabinsk – Soči 2:3 (0:2 po s.n.) | CSKA Moskva – Jekatěrinburg 2:3 (0:1 po s.n.) | Nižněkamsk – Viťaz 2:3 (kon.)
Petrohrad – Dynamo Moskva 2:1 (po pr.) | Minsk – Spartak Moskva 1:5 (kon.)
po s.n. (0:2)
Traktor Čeljabinsk
2:3 (1:1, 1:0, 0:1 - 0:0)
HK Soči
Neděle 12.01.2020, 13:00 • Ledová aréna Traktor • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Nikita TOČICKIJ - 2:3
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HK Soči.
    Vítězství a bod navíc bere HK Soči, když domácí nebyli schopní dát v nájezdech ani jednu branku a naopak hosté se prosadili dvakrát. Rozhodující branku zapsal NIKITA TOČICKIJ, který procedil puk pod betony gólmana do sítě.
     
    59:16
    Mohlo být rozhodnuto. Alexandr Avcin se výborně prosmýkl před Proskurjakova a další dva domácí hráči se snažili dorážet puk. Ale gólman Soči dokázal v krizovém momentu svůj tým podržet.
    45:55 Nikita VYGLAZOV - 2:2
     
    45:55
    Soči právě vstřelilo branku!
    NIKITA VYGLAZOV se po vyloučení zapisuje do statistik i vyrovnávacím gólem! Mezi kruhy mu přenechal puk Alexandrov, první jmenovaný neváhal, opřel se do puku a z první zaznamenal čistý průstřel. Asistence: Jurij Alexandrov.
     
    44:29
    Točickij pálil od modré a teč zkoušel ještě Mosajlov. Puk se nakonec dostal až k Archipovovi, jehož výborně z pravé strany vychytal Stanislav Galimov.
     
    43:34
    Domácí skutečně hráli v šesti a trest pro hráčskou lavici jede odsedět Gleb Zajcev.
     
    39:46
    Nikita Vyglazov jde po jasném faulu na Lukáše Sedláka na dvě minuty ven za faul kolenem.
     
    37:31
    Přesilová hra pro domácí, sudí už nyní neměl pochopení pro menší strkanice a dává Kirillu Vorobjovovi dvě minuty za hrubost.
     
    36:33
    Ellis a Leščenko udělali na modré chybu, když prvnímu jmenovanému při střele sjel puk z hole. To byla voda na mlýn pro domácí, kteří ujeli do přečíslení, ve kterém ukázal obrovsky rychlé nohy Jaroslav Kosov. Samostatný únik zkoušel zakončit mezi nohy Proskurjakova, ale tento recept na překonání brankáře nebyl úspěšný. Domácí útočník jen zlostně mrštil holí o mantinel.
     
    34:34
    Lukáš Sedlák jde na dvě minuty ven za hákování.
     
    32:56
    A na nápor Soči reagují i domácí, kteří si berou oddechový čas.
    27:20 Tomáš HYKA - 2:1
     
    27:20
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí celek jde opět do vedení a opět má gól na svědomí TOMÁŠ HYKA, který hraje fantastický zápas. Dostal dlouho přihrávku, udělal dva tři rychlé kroky a poté tvrdě vystřelil tak, že Proskurjakov ani nestihl zasáhnout. Jedná se o gól při vlastním oslabení a tuto přesilovku si hosté za rámeček určitě nedají.
     
    25:58
    Možná celému proběhu utkání pomůže přesilová hra, protože Sergej Těreščenko dostává dvě minuty za zbytečné nedovolené bránění na pravém kruhu.
     
    20:00
    Nikita Vyglazov zahákoval soupeře a půjde si sednout za katr. A bude rád, když zkraje druhé třetiny vydrží na trestné lavici celé dvě minuty.
     
    16:26
    Obrovská šance domácích jít znovu do vedení. Nejsem si nyní jistý, kdo přesně zakončoval, jestli Hyka, Sedlák nebo Thomas. Puk skákal po brankové čáře a už se zdálo, že bude Proskurjakov překonán, nicméně nestalo se tak a hosté vyhazují puk pryč z pásma.
     
    15:42
    Christian Thomas se krásně uvolnil přes dva hráče a dostal se až před Proskurjakova, kde byl hákován. A Robert Rosen může být rád, že z toho také nebylo trestné střílení, ale jen dvě minuty.
    10:53 Nikita TOČICKIJ - 1:1
     
    10:53
    Soči právě vstřelilo branku!
    Poměrně rychle je vyrovnáno. NIKITA TOČICKIJ sebral na útočné modré kotouč, také udělal dva tři rychlé kroky a poté se křížem trefil krásně na vzdálenější tyč. Asistence: David Rundblad, Sergej Šmeljov
     
    04:49
    Už to mohlo být o dvě branky. Po výborné přihrávce Avcina nabral rychlost Jaroslav Kosov, předjel beky a řítil se sám na brankáře Proskurjakova, který ale jeho pokus vyrazil vedle branky.
    04:05 Tomáš HYKA - 1:0
     
    04:05
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Jen něco málo přes čtyři minuty jsme čekali na první branku. Nick Bailen si počkal, až mu z druhé vlny najede mezi kruhy TOMÁŠ HYKA. Poté poslal českému forvardovi naprosto přesný pas, někdejší útočník Vegas si sjel blíže k brance a prostřelil Proskurjakova na jeho pravou ruku. Asistence: Nick Bailen.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 5. Hyka (Bailen), 28. Hyka – 11. Točickij (Rundblad, Šmeljov), 46. Vyglazov (J. Alexandrov), rozh. náj. Točickij

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Dmitrij Lugin (SOC)
    0:0   Tomáš Hyka (CLJ)
    2. série:
    0:0   Vjačeslav Leščenko (SOC)
    0:0   Christian Thomas (CLJ)
    3. série:
    0:1   Sergej Šmeljov (SOC)
    0:1   Vjačeslav Osnovin (CLJ)
    4. série:
    0:1   Andrej Altybarmakjan (SOC)
    0:1   Andrew Calof (CLJ)
    5. série:
    0:2   Nikita Točickij (SOC)


    Traktor Čeljabinsk: S. Galimov (Fedotov) – Kalinin, Bailen, Borodkin, Šepelev, S. Těreščenko, Karpuchin, Isajev – Sedlák, Hyka, Calof – Karlin, Avcin, Kosov – Thomas, A. Michejev, Osnovin – An. Popov, Tridčikov, Zajcev – Stěpanov.
    HK Soči: Proskurjakov (Nalimov) – Bertilsson, Rundblad, Ellis, A. Petrov, J. Alexandrov, K. Vorobjov, Gordějev – Lugin, Archipov, Collins – R. Rosén, Leščenko, Altybarmakjan – Mosaljov, Točickij, Šmeljov – Makarenko, Starkov, Vyglazov – Rybakov.

    Rozhodčí: Artur Kulev, Sergej Judakov Ilnur Galimov, Dmitrij Šišlo
    bahis siteleri