Košice – Lipt. Mikuláš 1:2 (kon.) | Poprad – Zvolen 4:3 (kon.) | Michalovce – Banská Bystrica 3:2 (po pr.)
HC Slovan – Detva 4:3 (kon.)
konec
HK Poprad
4:3 (1:0, 1:1, 2:2)
HKM Zvolen
sk Pátek 17.01.2020, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 41. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:04
    Zvolen dal gól!
    Zvolenčania v šestici znižujú a ešte to môže byť poriadne zaujímavé a dramatické. Corrin posielal spoza pravého kruhu prihrávku pred bránku, ktorú zasiahol RASTISLAV ŠPIRKO a dorazil do bránky.
    Asistencie: Willie Corrin.
     
    57:22
    Poprad dal gól!
    Ďalší úspešný popradský útok sa končí gólom. Ervingova delovka spoza ľavého kruhu skončila na zvolenskom hráčovi a následne puk z bránkoviska do bránky poslal MATÚŠ PALOČKO.
    Asistencie: Joona Erving, Colin Jacobs.
     
    54:20
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti v zápase po tretíkrát vedú. Domáci vyrazili do prečíslenia, Laopšanský medzi kruhmi prenechal puk Jacobsovi, ktorého strelu Tomek vyrazil, ale na následnú dorážku od MIKEA DALHUISENA už nesiahol.
    Asistencie: Colin Jacobs, Adam Lapšanský.
     
    46:41
    Zvolen dal gól!
    Zvolenskí hokejisti využívajú ponúknutú presilovú hru a vyrovnávajú skóre. Zagrapan spadol na modrej čiare, čo využil BROCK TROTTER, ktorý si nakorčuľoval medzi kruhy a presnou strelou popri lapačke prekonal Vošvrdu.
    Asistencie: Rastislav Špirko.
     
    39:07
    Zvolen dal gól!
    Zvolenčania využívajú túto početnú výhodu a znižujú popradské vedenie. Svoju rýchlosť a šikovnosť predviedol ALLAN MCPHERSON, ktorý sa natlačil po ľavom krídle, prešiel k bránke a bekhendom popri vyrážačke prepasíroval puk do siete.
    Asistencie: Adam Drgoň, Tomáš Tomek.
     
    26:24
    Poprad dal gól!
    Popradčania 11 sekúnd pred koncom trestu využívajú presilovku a idú do dvojgólového vedenia. Zagrapanov nahodený puk skončil na zadnom mantineli. Erving ho pomedzi žŕdku a Tomeka nejako prestrčil na bránkovú čiaru a potom už len dorazil SAMUEL TAKÁČ.
    Asistencie: Joona Erving, Marek Zagrapan.
     
    07:07
    Poprad dal gól!
    Kamzíci využívajú presilovku o dvoch hráčov a idú do vedenia. Zagrapan v rohu klziska vybojoval puk, posunul ho medzi kruhy uvoľnenému PATRIKOVI SVITANOVI a ten strelou popri vyrážačke prekonal Tomeka a otvoril skóre.
    Asistencie: Marek Zagrapan, Petr Ulrych.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 8. Svitana (Zagrapan, Ulrych), 27. Takáč (Erving, Zagrapan), 55. Dalhuisen (Jacobs, Lapšanský), 58. Paločko (Erving, Jacobs) – 40. McPherson (Drgoň, Tomek), 47. Trotter (Špirko), 59. Špirko (Corrin)


    HK Poprad: Vošvrda (Nechvátal) – Kozák, Brejčák (A), Erving, Ulrych, Dalhuisen, Larkin, Česánek – Handlovský, Preisinger, Vandas – Takáč, Zagrapan (A), Svitana (C) – Lapšanský, Jacobs, Matúš Paločko – Matej Paločko, Bjalončík, Kundrik
    HKM Zvolen: T. Tomek (Hollý) – Betker, Švarný (C), Corrin, Stephenson, Drgoň (A), Tomko, Chlepčok, Meliško – Kelemen, Trotter, Parks – McPherson, Špirko (A), M. Halama – Thompson, Mráz, Kolenič – Tibenský, P. Halama, Marcinek

    Rozhodčí: Štefik, Juhász – Durmis, Rojík

    Diváci: 2 694
    bahis siteleri