Frankfurt – RB Lipsko 3:1 (kon.) | Kaiserslautern – Düsseldorf 2:5 (kon.) | Schalke – Hertha 3:2 (po pr.)
W. Brémy – Dortmund 3:2 (kon.)
konec
1.FC Kaiserslautern
2:5 (2:1)
Fortuna Düsseldorf
Úterý 04.02.2020, 18:30 • Fritz Walter Stadion, Kaiserslautern • Německý pohár • Osmifinále
Předzápasové kurzy
    84. Kevin STÖGER - 2:5
     
    84
    Düsseldorf právě vstřelil branku!
    Hosté střílí už pátý gól! Na levé straně zatáhl míč dopředu Niko Giesselmann, který se vyhnul skluzujícímu protihráči a nadýchaným centrem našel KEVINA STÖGERA, který zblízka nedal hlavičkou brankáři Grillovi šanci.
    78. Rouwen HENNINGS - 2:4
     
    78
    Düsseldorf právě vstřelil branku!
    O další pohárové překvapení se už domácí asi nepostarají! Po rohovém kopu prodloužil Alfredo Morales hlavou míč na zadní tyč, kde si ho našel ROUWEN HENNINGS, který ho nekompromisně napálil pod břevno – 2:4.
    65. Matthias ZIMMERMANN - 2:3
     
    65
    Düsseldorf právě vstřelil branku!
    Hosté dokonávají obrat! Opoku Ampomah přebral na levém křídle míč od Thommyho a následně odcentroval na vzdálenější tyč. Tam si naběhl MATTHIAS ZIMMERMANN, který balón z bezprostřední blízkosti zatloukl hlavou do sítě – 2:3.
    49. Rouwen HENNINGS - 2:2
     
    49
    Düsseldorf právě vstřelil branku!
    Hosté se ubránili a navíc vyrazili do rychlého protiútoku, z něhož vyrovnali! Centr Kevina Stögera našel ROUWENA HENNINGSE, který nabral balón pravačkou ještě před dopadem na trávník a umístil ho k levé tyči z pohledu marně se natahujícího brankáře Grilla. Krásná trefa – 2:2.
    39. Christian KÜHLWETTER - 2:1
     
    39
    Kaiserslautern právě vstřelil branku!
    Penaltu nekompromisně proměnil CHRISTIAN KÜHLWETTER, který balón napálil pod břevno brány Düsseldorfu. Kastenmeier byl bez šance a Kaiserslautern tak vede nad bundesligovým soupeřem 2:1!
    10. Christian KÜHLWETTER - 1:1
     
    10
    Kaiserslautern právě vstřelil branku!
    Rudí ďáblové bleskově odpovídají! K míči se dostal na pravém křídle Timmy Thiele, který poslal centr na přední tyč, kam si naběhl CHRISTIAN KÜHLWETTER, jenž míč pohotově uklidil za záda Kastenmeiera – 1:1.
    9. Opoku AMPOMAH - 0:1
     
    9
    Düsseldorf právě vstřelil branku!
    Favorit se ujímá vedení! Jeden z hostů se snažil odcentrovat z pravé strany, ale myslím, že tím, kdo balón poslal před vlastní bránu, byl bránící Alexander Nandzik. Míč se snesl mezi stopery, kde číhal OPOKU AMPOMAH a ten ho zblízka napálil do sítě. Brankář Grill si sice na merunu sáhl, ale vytěsnit ji nedokázal.

    Martin Augustin

    Branky: 10. Kühlwetter, 39. Kühlwetter (pen.) – 9. Ampomah, 49. Hennings, 65. Zimmermann, 78. Hennings, 84. Stöger

    Karty:   87. Kühlwetter (KAI) – 21. Ampomah (DSF), 38. Giesselmann (DSF), 47. Morales (DSF), 52. Kastenmeier (DSF), 57. Rosler (DSF), 76. Ofori (DSF)


    1.FC Kaiserslautern: Grill – Schad, Kraus, Hainault, Nandzik – Sickinger (C), Bachmann, Ciftci (79. Bjarnason) – Kühlwetter, Thiele (30. Röser, 79. Zuck), Pick.
    Náhradníci: Spahić – Starke, Skarlatidis, Bergmann, Röser, Bjarnason, Zuck, Hercher, Gottwalt.

    Fortuna Düsseldorf: Kastenmeier – Zimmermann (73. Kasim), M. Jörgensen, Ayhan, Giesselmann – Barkok (46. Stöger), Morales, Sobottka (46. Ofori) – Ampomah, Hennings (C), Thommy.
    Náhradníci: Okoye – Fink, Hoffmann, Kasim, Ofori, Pledl, Stöger, Tekpetey, Zimmer.

    Rozhodčí: Schmidt – Günsch, Sinn

    Diváci: 35 340
    bahis siteleri