Montreal – Arizona 2:3 (kon.) | Philadelphia – Florida 4:1 (kon.) | Washington – NY Islanders 3:5 (kon.)
Columbus – Tampa 1:2 (po pr.) | Vancouver – Nashville 6:2 (kon.) | San Jose – Calgary 2:6 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
2:3 (2:1, 0:1, 0:1)
Arizona Coyotes
Úterý 11.02.2020, 01:00 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:00 Jakob CHYCHRUN - 2:3
     
    59:00
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hosté přesilovku využívají a přesně 60 sekund před koncem duelu strhávají vedení na svou stranu! Keller nahrál na modrou čáru JAKOBOVI CHYCHRUNOVI, který napřáhl k ostré ráně a ta zapadla k pravé tyčce z pohledu Price. Asistence: Clayton Keller a Derek Stepan.
    36:36 Taylor HALL - 2:2
     
    36:36
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hosté vyrovnávají! Jeff Petry nedokázal odklidit puk před forčekujícím Hallem. Ke kotouči se tak u levého mantinelu dostal Christian Dvorak, který ho poté předložil mezi kruhy právě TAYLOROVI HALLOVI a ten střelou z první překonal Price – 2:2. Asistence: Christian Dvorak.
    05:08 Derek STEPAN - 2:1
     
    05:08
    Arizona právě vstřelila branku!
    Divoký začátek duelu pokračuje! Tentokrát se prosadili hosté. Phil Kessel zavezl puk až mezi kruhy, kde ho přenechal DEREKOVI STEPANOVI a ten ranou pod vyrážečku rozesmutněl Price – 2:1. Asistence: Phil Kessel.
    01:52 Brendan GALLAGHER - 2:0
     
    01:52
    Montreal právě vstřelil branku!
    Tak tohle je pro Montreal doslova vysněný start! Za námi ještě nejsou ani dvě mnuty a domácí už vedou 2:0. Habs dobře přešli přes střední pásmo, kde dostal puk do jízdy BRENDAN GALLAGHER. Jeho střelu z vrcholu kruhů pak sice zastavil obránce Hjalmarsson, ovšem volného kotouče se ujal opět Gallagher, který si ho před Raantou přehodil na forhend a poslal za jeho záda. Asistence: Tomáš Tatar a Phillip Danault.
    00:52 Jake EVANS - 1:0
     
    00:52
    Montreal právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení! Vše začal Nate Thompson, který od levého mantinelu nahodil puk do ohně. Hrací předmět se od bránícího hráče odrazil k Nickovi Cousinsovi, jehož bekhendovou dorážku ještě Raanta vyrazil, ale proti JAKEOVI EVANSOVI už byl bezmocný. Pro Evanse je to premiérová trefa kariéry v NHL. Asistence: Nick Cousins a Nate Thompson.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 1. Evans (Cousins, N. Thompson), 2. Gallagher (Tatar, Danault) – 6. Stepan (Kessel), 37. Hall (Dvorak), 59. Chychrun (Keller, Stepan)


    Montreal Canadiens: Price (Ch. Lindgren) – Petry (A), Kulak, Mete, Chiarot, Ouellet, Scandella – Gallagher (A), Danault, Tatar – Armia, Suzuki, Kovalčuk – Lehkonen, Domi, Drouin – Evans, N. Thompson (A), Cousins.
    Arizona Coyotes: Raanta (Hill) – Hjalmarsson (A), Ekman-Larsson (C), Chychrun, Goligoski, Ljubuškin, Oesterle – Garland, Dvorak, Hall – Kessel, Stepan (A), Crouse – Hinostroza, Schmaltz, Keller – Fischer, Richardson, Söderberg.

    Rozhodčí: Lee, Charron – Murchison, Nansen

    Diváci: 20 789
    bahis siteleri