Montreal – Arizona 2:3 (kon.) | Philadelphia – Florida 4:1 (kon.) | Washington – NY Islanders 3:5 (kon.)
Columbus – Tampa 1:2 (po pr.) | Vancouver – Nashville 6:2 (kon.) | San Jose – Calgary 2:6 (kon.)
konec
Montreal Canadiens
2:3 (2:1, 0:1, 0:1)
Arizona Coyotes
Úterý 11.02.2020, 01:00 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:59 Závěrečný nápor domácích vyrovnání nepřinesl.
     
    59:59
    Petrymu nesedla střela a místo ní z toho byla nechtěná přihrávka na Ilju Kovalčuka. Ten mohl srovnat, ale jeho ránu z levého kruhu se štěstím zneškodnil Raanta a Gallagher s Tatarem se před odkrytou brankou k dorážce nedostali!
     
    59:21
    Domácí hrají bez brankáře!
    59:00 Jakob CHYCHRUN - 2:3
     
    59:00
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hosté přesilovku využívají a přesně 60 sekund před koncem duelu strhávají vedení na svou stranu! Keller nahrál na modrou čáru JAKOBOVI CHYCHRUNOVI, který napřáhl k ostré ráně a ta zapadla k pravé tyčce z pohledu Price. Asistence: Clayton Keller a Derek Stepan.
     
    57:37
    Stepana ale zahákoval Joel Armia. Je tu asi klíčový moment zápasu. Přesilovka hostí v jeho závěru!
     
    56:14
    Raanta drží Kojoty! Nyní ho nepřekonali Tatar s Gallagherem!
     
    53:07
    Obrovský závar u hostující brankoviště! Z Raantovy lapačky vypadl puk po střele Brendana Gallaghera a všichni tři domácí útočníci se ho snažili dotlačit za brakovou čáru. To se jim ale nepodařilo, Raanta ho nakonec zasedl!
     
    52:24
    Ve velké šanci se ocitl Tomáš Tatar. Ten jel z levé strany na hostující branku, ovšem jeho střelu vyhmátla Raantova lapačka! Reklamní přestávka.
     
    49:19
    Za hákování je vyloučen Brett Kulak. Přesilovka pro hostující tým.
     
    42:03
    Nate Thompson poslal protihráče hitem k ledu a kotouč se odrazil k Jonathanovi Drouinovi, který byl sám před Raantou. Snažil se hostujícího brankáře vymíchat, ovšem Raanta natáhl levý beton ke své tyčce!
    36:36 Taylor HALL - 2:2
     
    36:36
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hosté vyrovnávají! Jeff Petry nedokázal odklidit puk před forčekujícím Hallem. Ke kotouči se tak u levého mantinelu dostal Christian Dvorak, který ho poté předložil mezi kruhy právě TAYLOROVI HALLOVI a ten střelou z první překonal Price – 2:2. Asistence: Christian Dvorak.
     
    32:30
    Jake Evans málem ke své premiérové trefě v NHL přidal bratříčka! Jeho střela z pravého kruhu se otřela o břevno!
     
    29:08
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Carl Söderberg – 2 min., vysoká hůl).
     
    28:36
    Hosté budou hrát další přesilovku! Za hrubost je vyloučen Ben Chiarot.
     
    28:36
    Těsně po skončení hostující přesilovky měl velkou šanci Christian Dvorak, který zblízka nedokázal protlačit puk za sedícího Careyho Price! Následuje reklamní přestávka.
     
    26:34
    Za nedovolené bránění je potrestán Jonathan Drouin. Za malou chvíli začne přesilovka Arizony.
     
    26:02
    Jeff Petry nastřelil tyčku Raantovy branky! Hosté měli štěstí!
     
    25:48
    Tomáš Tatar vyzval ke skórování Jakea Evanse. Tomu střela do poloodkryté branky moc nesedla a Raanta tak dokázal pomalý kotouč vyrazit.
     
    24:41
    Puk nyní vypadl z hrací plochy. Do hlediště ho záhadným způsobem poslal Clayton Keller, který byl blízko mantinelu, přesto ho dokázal nějak poslat až nad plexisklo. Následuje vyloučení za zdržování hry.
     
    24:21
    Vyrovnání měl na hokejce Clayton Keller, který zůstal sám před domácím brankovištěm. Puk měl na bekhend a Price dokázal jeho zakončení pokrýt!
     
    22:15
    Hosté jsou už v plném počtu! Šikovně to nyní udělal Nick Suzuki, který chtěl zpoza branky nahodit puk do Raanty tak, aby si ho hostující brankář srazil za svá záda. Finský gólman měl štěstí, kotouč uvízl někde pod ním.
     
    21:50
    Z levé strany střílel Nick Suzuki, ovšem hosté jeho ránu zblokovali. Puk se odrazil na pravý kruh, odkud okamžitě pálil Ilja Kovalčuk, ovšem kotouč si nenašel cestu za přesouvajícího se Raantu!
     
    21:37
    Velmi nepříjemný moment pro domácího útočníka Phillip Danaulta! Ten se snažil clonit Raantovi, ovšem rána spoluhráče Tomáše Tatara ho trefila někam do levé tváře. Útočník Habs je v péči lékařů.
     
    19:16
    Raanta si připsal dva nebo tři těžké zákroky, teď už hosté vyhodili!
     
    18:29
    Derek Stepan podrazil Armiu a domácí budou hrát do konce třetiny přesilovku 5 na 3!
     
    18:08
    Trest na 2 + 2 minuty za vysokou hůl dostal Oliver Ekman-Larsson. Následnou šarvátku pak rozhodčí přešli.
     
    18:08
    Nick Suzuki schytal ostrý hit a svého mladšího spoluhráče se vydal zastat Ilja Kovalčuk. Ruský veterán skočil na Ekmana-Larssona, který do Suzukiho najel! Kovalčuka následně otrhávali od svého kapitána Richardson s Fischerem a síly tak přijel srovnat ještě Armia!
     
    12:56
    Jeff Petry si dobře podržel puk proti Christianovi Dvorakovi a ten ho fauloval! Síly na ledě se tedy vyrovnají.
     
    11:46
    Jakob Chychrun měl na hokejce vyrovnání, jeho střela skončila na tyčce Priceovy branky!
     
    11:26
    Nick Cousins dostává dvě minuty za krosček. Arizona si tak zahraje druhou přesilovku.
     
    10:50
    Taylor Hall přebruslil obránce Meteho a řítil se sám na Price. Po rychlém zamíchání chtěl prostrčit puk mezi betony domácího gólmana, ovšem ten je dal k sobě včas!
     
    10:00
    Šance na obou stranách! Nejprve objížděl Christian Dvorak vyjetého brankáře Price a následně posílal puk před odkrytou klec, kde však byli obránci Canadiens. Na druhé straně se pak stačil přemístit Raanta proti voleji Phillipa Danaulta. Poté přešli Kojoti do rychlého kontru a ránu Taylora Halla z pravého kruhu zastavil Price.
     
    05:33
    Jakob Chychrun projel mezi domácími beky a dostal se až před Price. Pořádné zakončení mu zmařil faulem Ben Chiarot. Tady se asi dalo uvažovat i o trestném střílení, ale rozhodčí domácímu hráči udělili dvě minuty za hákování.
    05:08 Derek STEPAN - 2:1
     
    05:08
    Arizona právě vstřelila branku!
    Divoký začátek duelu pokračuje! Tentokrát se prosadili hosté. Phil Kessel zavezl puk až mezi kruhy, kde ho přenechal DEREKOVI STEPANOVI a ten ranou pod vyrážečku rozesmutněl Price – 2:1. Asistence: Phil Kessel.
     
    04:43
    Jeff Petry pálil od modré čáry a Raanta nemohl přes clonícího Gallaghera nic vidět. Puk ale narazil do jeho betonů.
    01:52 Brendan GALLAGHER - 2:0
     
    01:52
    Montreal právě vstřelil branku!
    Tak tohle je pro Montreal doslova vysněný start! Za námi ještě nejsou ani dvě mnuty a domácí už vedou 2:0. Habs dobře přešli přes střední pásmo, kde dostal puk do jízdy BRENDAN GALLAGHER. Jeho střelu z vrcholu kruhů pak sice zastavil obránce Hjalmarsson, ovšem volného kotouče se ujal opět Gallagher, který si ho před Raantou přehodil na forhend a poslal za jeho záda. Asistence: Tomáš Tatar a Phillip Danault.
    00:52 Jake EVANS - 1:0
     
    00:52
    Montreal právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení! Vše začal Nate Thompson, který od levého mantinelu nahodil puk do ohně. Hrací předmět se od bránícího hráče odrazil k Nickovi Cousinsovi, jehož bekhendovou dorážku ještě Raanta vyrazil, ale proti JAKEOVI EVANSOVI už byl bezmocný. Pro Evanse je to premiérová trefa kariéry v NHL. Asistence: Nick Cousins a Nate Thompson.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 1. Evans (Cousins, N. Thompson), 2. Gallagher (Tatar, Danault) – 6. Stepan (Kessel), 37. Hall (Dvorak), 59. Chychrun (Keller, Stepan)


    Montreal Canadiens: Price (Ch. Lindgren) – Petry (A), Kulak, Mete, Chiarot, Ouellet, Scandella – Gallagher (A), Danault, Tatar – Armia, Suzuki, Kovalčuk – Lehkonen, Domi, Drouin – Evans, N. Thompson (A), Cousins.
    Arizona Coyotes: Raanta (Hill) – Hjalmarsson (A), Ekman-Larsson (C), Chychrun, Goligoski, Ljubuškin, Oesterle – Garland, Dvorak, Hall – Kessel, Stepan (A), Crouse – Hinostroza, Schmaltz, Keller – Fischer, Richardson, Söderberg.

    Rozhodčí: Lee, Charron – Murchison, Nansen

    Diváci: 20 789
    bahis siteleri