Novosibirsk – Soči 2:3 (2:3 po s.n.) | Jekatěrinburg – Jokerit 3:4 (kon.) | Ufa – Spartak Moskva 2:5 (kon.)
Čerepovec – Kunlun 2:1 (kon.) | Jaroslavl – Minsk 4:1 (kon.) | Nižněkamsk – Magnitogorsk 4:0 (kon.)
N.Novgorod – Petrohrad 2:3 (kon.) | CSKA Moskva – Barys 2:3 (kon.) | Omsk – Vladivostok 5:2 (kon.)
Viťaz – Chabarovsk 3:4 (2:3 po s.n.) | Riga – Kazaň 1:2 (kon.)
konec
Torpedo Nižnij Novgorod
2:3 (1:2, 1:0, 0:1)
SKA Petrohrad
Čtvrtek 13.02.2020, 17:00 • KRK Nagornyj, Nižnij Novgorod • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jori LEHTERÄ - 2:3
     
    56:15
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Z pravé strany nepřesně zakončil Sergej Plotnikov, jehož pokus se odrážel od zadního mantinelu, kam zamířil JORI LEHTERÄ. Finský útočník zadovkou posunul černou gumu do brankoviště, odkud ji za brankou čáru nešťastně kopl Georgij Mišarin. Bez asistence.
     
    53:42
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Stanislav Bočarov – 2 min., podrážení).
     
    51:23
    Jeden z domácích hráčů trefil soupeře, který se vydal za odraženým pukem a uháněl sám na brankáře. Jevgenij Ketov si položil domácího brankáře, ale poté jej nepokořil.
     
    50:31
    Vedoucí branku Novgorodu měl na hokejce Ty Rattie, který se nacházel sám v levém kruhu pro vhazování. Ovšem kotouč přes brankáře do pokladnice neprocedil.
     
    49:22
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Vasilij Podkolzin – 2 min., vysoká hůl).
     
    46:55
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Jordan Schroeder – 2 min., podrážení).
     
    42:55
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Danil Verjajev – 2 min., sekání).
     
    37:32
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Michail Orlov – 2 min., vysoká hůl).
     
    34:19
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Ivan Morozov – 2 min., podrážení).
    32:00 Damir ŽAFJAROV - 2:2
     
    32:00
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Je zaslouženě vyrovnáno! Jordan Schroeder se vydal jako jediný za kotoučem, z čehož vzniklo přečíslení. Produktivní hráč domácího mužstva pak puk procedil pod soupeřem na spoluhráče. DAMIR ŽAFJAROV si počínal mazácky, když udělal kličku brankáři a zakončil do horní části klece. Asistence: Jordan Schroeder a Drew Shore.
     
    29:30
    Střelou z jedné se prezentoval Sergej Plotnikov, který zakončoval z pravého kruhu. Vyražený kotouč si pak našel ještě Jarno Koskiranta, ale jeho dorážku zastavil Anders Lindbäck betonem.
     
    27:58
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Drew Shore – 2 min., držení hole).
     
    26:43
    Rychlá kombinace na jeden dotek hostujícího prověřila. Anton Šenfeld přihrál do levé kruhu, kde se nacházel Stanislav Bočarov, který okamžitě vystřelil. Jenomže Magnus Hellberg se přesunul a zasáhl.
     
    26:27
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Vasilij Tokranov – 2 min., sekání).
     
    24:38
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Jevgenij Ketov – 2 min., sekání).
     
    22:15
    Za obranu Petrohradu si nabruslil Ty Rattie, který ujížděl sám na brankáře. Útočník si stáhl kotouč do bekhendu, ovšem Magnuse Hellberga nepřekonal.
     
    13:52
    Nižnij Novgorod ujížděl do přečíslení, které po přihrávce přes střed zakončil Ty Rattie. Magnus Hellberg se skvěle přesunul a hrudí puk vyrazil do rohu.
    13:27 Kirill URAKOV - 1:2
     
    13:27
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Velmi rychle je sníženo a domácí fanoušci se mohou poprvé radovat. KIRILL URAKOV vyhrál souboj u mantinelu a mířil před branku, kam také dostal přihrávku, kterou na první tyči zúročil. Asistence: Stanislav Bočarov.
     
    12:18
    Hostující brankář už seděl na ledové ploše, ovšem ani tak ho soupeř ve vyložené situaci nepřekonal. Drew Shore z úhlu mohl mířit pod horní tyč, kde bylo místečko, jenomže volil přihrávku do druhé vlny, která neprošla.
    11:27 Joonas KEMPPAINEN - 0:2
     
    11:27
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Nahozením od hrazení se předvedl Vasilij Tokranov, do jehož pokusu ještě před brankou sáhl JOONAS KEMPPAINEN. Anders Lindbäck byl bezmocný a znovu loví černou gumu z branky. Asistence: Vasilij Tokranov a Sergej Plotnikov.
     
    09:10
    Na levé straně postupoval do pásma Ty Rattie, který počkal na spoluhráče a přihrál mu do druhé vlny. Diváci po zakončení Denise Počivalova zvedali ruce nad hlavu, ovšem pokus mířil jen těsně vedle pravé tyče.
     
    08:30
    Před odkrytou brankou se nacházel Ivan Morozov, jenomže soupeř puk na posledních chvíli popostrčil pryč. Tohle pro Petrohrad vypadalo hodně nadějně.
     
    06:11
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Kirill Urakov – 2 min., držení).
    01:52 Jarno KOSKIRANTA - 0:1
     
    01:52
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Nail Jakupov a Kirill Marčenko to výborně sehráli za brankou odkud putovala černá guma znovu mezi kruhy, kde se nacházel osamocený JARNO KOSKIRANTA. Finský veterán na nic nečekal a překonal švédského brankáře. Asistence: Nail Jakupov a Andrej Kuzmenko.
     
    01:20
    Mezi kruhy si nabruslil hostující Vladimir E. Tkačjov, který mířil někam pod horní tyčku. Jeho pokus vyrazil Anders Lindbäck, který poprvé pomohl svému mužstvu.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 14. Urakov (Bočarov), 32. Žafjarov (Schroeder, Shore) – 2. Koskiranta (Jakupov, Kuzmenko), 12. Kemppainen (Tokranov, S. Plotnikov), 57. Lehterä


    Torpedo Nižnij Novgorod: Lindbäck (Tichomirov) – Orlov, Barancev (C), Ch. Genoway, Zborovskij, Mišarin, Aljajev, Minejev – Žafjarov, Shore, Schroeder (A) – Rattie, Belevič, Šenfeld – Bočarov, D. Iljin (A), Urakov – Verjajev, Počivalov, Gončaruk.
    SKA Petrohrad: Hellberg (Samonov) – Bengtsson, A. Bělov (A), Ožiganov, Tokranov, Zub, Chafizullin, Galeňuk – Barabanov, Lehterä, Tkačjov – Ketov (C), Kemppainen, S. Plotnikov – Jakupov, Koskiranta, Kuzmenko – Kablukov (A), Podkolzin, K. Marčenko – Ivan Morozov.

    Rozhodčí: Naumov, Ravodin – Golovljov, Savenkov

    Diváci: 5 500
    bahis siteleri