Liberec – Třinec 0:4 (kon.) | Pardubice – Sparta 1:2 (po pr.) | Plzeň – Kometa Brno 3:2 (kon.)
Olomouc – Litvínov 3:1 (kon.) | Kladno – Mladá Boleslav 3:2 (kon.) | Zlín – Mountfield HK 3:2 (kon.)
Vítkovice – K. Vary 8:2 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
0:4 (0:1, 0:2, 0:1)
HC Oceláři Třinec
Úterý 03.03.2020, 17:30 • Home Credit Arena, Liberec • Tipsport extraliga • 51. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mne je to pro dnešek vše, přeji dobrou noc. (20:40:11)
     
    Třinec měl dnešní zápas celkem jasně pod kontrolou. Jakub Štěpánek si připsal vychytanou nulu a zneškodnil i všechny šance Tygrů během třetí části, když se nadechli k náporu. Oceláři si tedy připisují důležité tři body v tlačenici o co nejlepší výchozí pozici do play-off.

    To liberečtí hokejisté si i se svými fanoušky užili zasloužené oslavy zisku rekordního šestého Prezidentského poháru, který si zajistili už čtyři kola před koncem základní části. Znovu nebyli pověrčiví a na trofej si sáhli.

    Střely na branku – 21:31.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:24
    Ronald Knot při snaze o střelu od modré čáry zlomil hokejku, hosté vyvážejí puk a už zřejmě uhájí dnešní čisté konto.
     
    58:56
    Třinečtí podrželi kotouč, Martin Adamský pak přes celé kluziště pozdravil Dominika Hrachovinu, který rychle rozehrává.
     
    58:09
    Po akci na jeden dotek pálil bez přípravy Michal Birner, proti jehož střele z pravého kruhu se Jakub Štěpánek stihl přemístit!
     
    57:45
    Přihrávka Libora Hudáčka ze záporného úhlu se otřela o Milana Douderu, od kterého puk zamířil do držení třineckého brankáře.
     
    57:32
    Tomáš Kundrátek (TRI) je vyloučen za nedovolené bránění. Domácí tak mají šanci vstřelit alespoň čestný gól.
     
    57:13
    Roman Graborenko se s tím nepáral a vypálil z poloviny hřiště. Jakub Štěpánek kotouč po jeho dělovce raději podržel, čeká se na buly.
    56:27 Aron CHMIELEWSKI - 0:4
     
    56:27
    Třinec právě vstřelil branku!
    Také Dominik Hrachovina si vybral smolnou chvilku. Při snaze o rozehrávku ztratil za svojí klecí puk a Michal Kovařčík připravil formalitu před brankovištěm stojícímu ARONU CHMIELEWSKIMU. Asistence: Michal Kovařčík.
     
    55:46
    Utkání poměrně v klidu spěje ke svému konci. Ondřej Kovařčík držel kotouč v útočném pásmu, až jej dva protihráči o černou gumu obrali.
     
    54:57
    Podobné problémy měl i domácí Graborenko, i s trochou štěstí ale nakonec dokázal rozehrát. Třinec poté zahrál vysokou holí.
     
    53:54
    Ondřej Kovařčík vedl akci dvou proti jednomu. Na poslední chvíli se rozhodl hledat Erika Hrňu, avšak kotouč se mu při snaze o přihrávku zapletl do brusle a z velké příležitosti nevzešlo nic.
     
    53:23
    Nahození Tomáše Hanouska bylo sraženo vysoko do ochranné sítě. Šelmy tlačí, jenže zatím bez gólového vyústění.
     
    52:53
    Jan Ordoš zvládl těžký bruslařský manévr a na hraně ofsajdu převzal Graborenkovu přihrávku. Poté se otočil k brance a zaměstnal Štěpánkovu lapačku.
     
    Střely na branku – 15:30.
     
    52:05
    Jakub Štěpánek snadno chytil puk nahozený od červené čáry. Pokračovat budeme po konci dnešní poslední komerční přestávky.
     
    51:58
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Ladislav Šmíd – 10 min. osobní trest, nesportovní chování + osobní trest do konce utkání, nesportovní chování).
    Marken.cz

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 1. Martin Růžička (M. Stránský, Gernát), 26. M. Stránský (Gernát), 38. Marcinko (M. Stránský, M. Doudera), 57. Chmielewski (M. Kovařčík)


    Bílí Tygři Liberec: Hrachovina (Schwarz) – Knot (A), Šmíd, Graborenko, Kotvan, Havlín, Derner, T. Hanousek (A) – Birner, L. Hudáček, Lenc – Marosz, Bulíř, M. Zachar – L. Krenželok (C), P. Jelínek, Ordoš – J. Vlach, Šír, Valský.
    HC Oceláři Třinec: Štěpánek (Kváča) – M. Doudera, Gernát, M. Adámek, D. Musil, Roth, Kundrátek, Zahradníček – Martin Růžička (A), P. Vrána, M. Stránský – O. Kovařčík, Marcinko, Hrňa – Dravecký (A), M. Kovařčík, Adamský (C) – Kofroň, Novotný, Hrehorčák – Chmielewski.

    Rozhodčí: Šír, Horák – Gerát, Hynek

    Diváci: 7 293
    bahis siteleri