Toronto – Tampa 2:1 (kon.) | New Jersey – Pittsburgh 2:5 (kon.) | Philadelphia – Boston 0:2 (kon.)
Montreal – Nashville 2:4 (kon.) | Detroit – Carolina 2:5 (kon.) | Dallas – NY Rangers 2:4 (kon.)
Anaheim – Ottawa 5:2 (kon.) | Vancouver – NY Islanders 5:4 (1:0 po s.n.)
konec
Montreal Canadiens
2:4 (0:0, 0:4, 2:0)
Nashville Predators
Středa 11.03.2020, 00:15 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní utkání sledovalo 21 021 diváků.
     
    59:00
    Minuta do konce utkání!
     
    58:10
    Mohlo být rozhodnuto, ale nakonec o kousek není! Hráč hostí totiž nabral kotouč na hůl a vysokým obloučkem ho poslal těsně vedle!
     
    57:49
    Carey Price maže na střídačku, domácí to nakonec zkusí se šesti hráči v poli!
    48:40 Lukas VEJDEMO - 2:4
     
    48:40
    Montreal právě vstřelil branku!
    A vypadá to, že máme zaděláno na drama v tomto utkání! Montreal totiž přidává druhou branku! Dale Weise našel zpoza branky LUKASE VEJDEMA, který střelou z první překonal brankáře hostujícího celku! Pro montrealského útočníka jde navíc o první branku v NHL! Asistence: Dale Weise a Jake Evans.
    42:45 Artturi LEHKONEN - 1:4
     
    42:45
    Montreal právě vstřelil branku!
    Velké zmatky v obraně hostů nakonec končí brankou v jejich síti! Xavier Ouellet vyslal ránu od modré, která se odrazila od zadního mantinelu před branku, kde číhal ARTTURI LEHKONEN, jenž puk zametl do sítě. Asistence: Xavier Ouellet a Nick Suzuki.
     
    41:22
    Ryan Ellis je na ledě!
     
    39:59
    Joel Armia je na ledě!
     
    39:22
    Vyloučení v týmu Nashville Predators (Ryan Ellis – 2 min., hákování).
     
    39:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    37:59
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Joel Armia – 2 min., vysoká hůl).
    36:00 Filip FORSBERG - 0:4
     
    36:00
    Nashville právě vstřelil branku!
    Tak to je pro domácí celek ale třetina hrůzy! Roman Josi totiž skvělým pasem našel před brankou úplně volného FILIPA FORSBERGA, kterému stačilo jen nastavit hůl a mohl se jít radovat. Asistence: Roman Josi a Ryan Ellis.
     
    32:56
    Tohle už byla zajímavá šance také na straně domácích! Artturi Lehkonen totiž táhl přečíslení dva na jednoho. Nemohl nahrát, jelikož mu do pasu padl obránce, ale jeho střelu na přední tyč má Juuse Saros v lapačce!
     
    31:56
    A to byla šance na straně Nashvillu! Z ničeho nic totiž přišla křižná přihrávka před braku domácího týmu, ale hostující útočník ji nedokázal usměrnit až do sítě! To už by bylo pro domácí neřešitelné...
    28:18 Filip FORSBERG - 0:3
     
    28:18
    Nashville právě vstřelil branku!
    Tady to začíná vypadat na jasnou záležitost, jelikož hosté využívají početní výhodu a vedou už o tři góly! FILIP FORSBERG dostal přihrávku na vrcholek kruhu a jeho parádní bomba šla přesně do šibenice! Asistence: Roman Josi a Craig Smith.
     
    27:46
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Joel Armia – 2 min., podrážení).
     
    26:10
    Filip Forsberg je na ledě!
     
    24:10
    Vyloučení v týmu Nashville Predators (Filip Forsberg – 2 min., hákování).
    23:01 Calle JÄRNKROK - 0:2
     
    23:01
    Nashville právě vstřelil branku!
    A během několika málo minut je to dokonce o dvě branky! Kyle Turris vyhrál buly čistě na CALLEA JÄRNKROKA, jenž vyslal schovanou střelu za obráncem, která se zastavila až v síti! Asistence: Kyle Turris.
    20:51 Ryan JOHANSEN - 0:1
     
    20:51
    Nashville právě vstřelil branku!
    První velká šance brankou ještě neskončila, ale ta druhá už ano! Filip Forsberg posunul kotouč mezi kruhy, kam si sjel RYAN JOHANSEN, jenž rozvlnil domácí síť svižnou ranou zápěstím! Asistence: Filip Forsberg a Viktor Arvidsson.
     
    19:26
    Domácí se ještě snaží ke konci periody dostat do vedení! Střelu z prostoru mezi kruhy ještě tečoval Jordan Weal, ovšem Juuse Saros udržel kotouč před brankovou čárou!
     
    19:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    14:36
    Jenže tohle už zajímavé bylo! Brendan Gallagher to vzal až před gólmana rovnou cestou z rohu kluziště. Dostal se i k zakončení, ovšem Juuse Saros betonem odolal!
     
    11:15
    Mikael Granlund předváděl aktivní napadání v útočném pásmu, ale velkou šanci jsme viděli na druhé straně! Charles Hudon se dostal z ničeho nic až před gólmana, ale ten jeho střelou vytáhl lapačkou mimo tři tyče!
     
    09:58
    To nebyla vůbec špatná šance Nashvillu! Ryan Johansen se z ničeho nic objevil o pravé tyčky s kotoučem, ovšem proti jeho zakončení se Price stihl přesunout a betonem zasáhnout.
     
    07:01
    Xavier Ouellet je na ledě!
     
    05:01
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Xavier Ouellet – 2 min., hákování).
     
    02:49
    Ben Chiarot je na ledě!
     
    00:49
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Ben Chiarot – 2 min., držení).
     
    00:30
    A my jsme hned viděli obrovskou šance na straně Nashvillu! Calle Järnkrok jel sám na gólmana, ovšem Carey Price vytáhl skvělý zákrok vyrážečkou! Důležitý zákrok.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 43. Lehkonen (Ouellet, Suzuki), 49. Vejdemo (Weise, Evans) – 21. Johansen (F. Forsberg, Arvidsson), 24. Järnkrok (Turris), 29. F. Forsberg (Josi, C. Smith), 36. F. Forsberg (Josi, Ellis)


    Montreal Canadiens: Price (Ch. Lindgren) – S. Weber (C), Chiarot, Petry, Kulak, Folin, Ouellet – Armia, Danault, Byron (A) – Gallagher (A), Domi, Hudon – Weal, Suzuki, Lehkonen – Weise, Evans, Vejdemo.
    Nashville Predators: Saros (Rinne) – Ellis (A), Josi (C), Fabbro, Ekholm (A), Holzer, Tinordi – Järnkrok, Johansen, Sissons – Mikael Granlund, Duchene, F. Forsberg – C. Smith, Bonino, Grimaldi – Arvidsson, Turris, Trenin.

    Rozhodčí: Lambert, Furlatt – Barton, Cormier

    Diváci: 21 021
    bahis siteleri