Toronto – Tampa 2:1 (kon.) | New Jersey – Pittsburgh 2:5 (kon.) | Philadelphia – Boston 0:2 (kon.)
Montreal – Nashville 2:4 (kon.) | Detroit – Carolina 2:5 (kon.) | Dallas – NY Rangers 2:4 (kon.)
Anaheim – Ottawa 5:2 (kon.) | Vancouver – NY Islanders 5:4 (1:0 po s.n.)
po s.n. (1:0)
Vancouver Canucks
5:4 (2:2, 2:1, 0:1 - 0:0)
New York Islanders
Středa 11.03.2020, 03:08 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    J. T. Miller - 5:4
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Vancouver Canucks.
    Autorem vítězné branky je J. T. MILLER.
    44:32 Brock NELSON - 4:4
     
    44:32
    Islanders právě vstřelili branku!
    Poosmé se dnes mění skóre! Derick Brassard z pravého kruhu poslal na branku další střelu, Demko vyrážel pouze před sebe, kde Beauviller jenom tak přistrčil pro BROCKA NELSONA, který důrazně zametl kotouč do branky. To vše v momentě, kdy už hrál Vancouver v plném počtu hráčů – 4:4! Asistence: Anthony Beauvillier, Derick Brassard.
    37:51 Bo HORVAT - 4:3
     
    37:51
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Přesilovka využita a Canucks si berou vedení okamžitě zpátky! Krásná kombinace na jeden dotek šla přes levou stranu, Miller nahrál z kruhu na úroveň brankové čáry Toffolimu, který našel okamžitě mezi kruhy volného BO HORVATA. Kapitán Canucks z pokleku umístil puk pod víko – 4:3! Asistence: Tyler Toffoli, J. T. Miller.
    37:00 Brock NELSON - 3:3
     
    37:00
    Islanders právě vstřelili branku!
    Propad domácí obrany a BROCK NELSON toho využívá na srovnání stavu zápasu! Původně to vypadalo, že puk, který Nelson zahrál do útočného pásma, bez potíží zlikviduje obrana Vancouveru. Ta si ale vybrala slabší chvíli, puk propadl až za obránce a Nelson toho využil. Nelson prostřelil Demka na bližší tyči a opět srovnává stav dnešního zápasu – 3:3! Asistence: Derick Brassard, Noah Dobson.
    22:14 Zack MACEWEN - 3:2
     
    22:14
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Po nastřelené tyčce Beauvillera přichází pro Islanders trest v podobě třetího gólu! Alexander Edler našel jako první vyhozený kotouč u mantinelu a poslal jej na branku. Za letu jej však tečoval ještě ZACK MACEWEN a kotouč propadl Varlamovovi přes teploměr až za brankovou čáru – 3:2! Asistence: Alexander Edler.
    19:03 Jordan EBERLE - 2:2
     
    19:03
    Islanders právě vstřelili branku!
    Šatňák z dílny Islanders srovnává první třetinu! Barzal převzal kotouč v útočném pásmu po nahrávce od Leeho a zvláštním způsobem uvolnil na pravém kruhu JORDANA EBERLEHO. Člen elitní formace hostí využil propadu domácí obrany, nabruslil si až před Demka a bekhendovým zakončením srovnává – 2:2! Asistence: Mathew Barzal, Anders Lee.
    02:41 Tyler TOFFOLI - 2:1
     
    02:41
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Raketový start, co se týče gólů a Canucks rychle otáčí stav zápasu! Všechno to začalo u vyhraného buly ve vlastním obranném pásmu a vzniku přečíslení 3 na 2. Quinn Hughes jej táhl středem, po přechodu modré čáry nechal puk pro Eliase Petterssona. Ten přesnou nahrávkou krosem našel na pravém kruhu TYLERA TOFFOLIHO, jehož střela z první končí v protějším vinglu – 2:1! Asistence: Elias Pettersson, Quinn Hughes.
    01:57 Adam GAUDETTE - 1:1
     
    01:57
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Vancouver ale rychle srovnává! Troy Stecher dostal kotouč na modrou a už se chystal střílet, v poslední chvíli však přesunul puk podél lajny na kolegu Edlera. Jeho střelu křížem tečoval v předbrankovém prostrou ADAM GAUDETTE a Varlamovovi propadl kotouč přes výstroj až za brankovou čáru – 1:1! Asistence: Alexander Edler, Troy Stecher.
    01:36 Andrew LADD - 0:1
     
    01:36
    Islanders právě vstřelili branku!
    Islanders mají luxusní vstup do utkání a po 96 sekundách se mění skóre! Leddy na modré jenom posunul puk pro Baileyho, který na nic nečekal a z osy kluziště pálil přímo na branku. Pokus ale těsně před brankovištěm šikovně tečoval ANDREW LADD mimo dosah Demka, jehož bezmoc byla vyjádřena pouhým rozhozením rameny – 0:1! Asistence: Josh Bailey, Nick Leddy.

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 2. Gaudette (Edler, Stecher), 3. Toffoli (E. Pettersson, Q. Hughes), 23. MacEwen (Edler), 38. Horvat (Toffoli, J. T. Miller), rozh. náj. J. T. Miller – 2. Ladd (Jo. Bailey, Leddy), 20. Eberle (Barzal, Lee), 37. B. Nelson (Brassard, Dobson), 45. B. Nelson (Beauvillier, Brassard)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Elias Pettersson (VAN)
    0:0   Jordan Eberle (NYI)
    2. série:
    1:0   J. T. Miller (VAN)
    1:0   Mathew Barzal (NYI)
    3. série:
    1:0   Brock Boeser (VAN)
    1:0   Andrew Ladd (NYI)


    Vancouver Canucks: Demko (Domingue) – Q. Hughes, Ch. Tanev (A), Edler (A), Stecher, Fantenberg, T. Myers – Pearson, Horvat (C), Boeser – J. T. Miller, E. Pettersson, Toffoli – Roussel, Gaudette, MacEwen – Motte, B. Sutter, Virtanen.
    New York Islanders: Varlamov (Greiss) – Leddy, Pulock, D. Toews, Mayfield, A. Greene, Dobson – Lee (C), Barzal, Eberle – Ladd, B. Nelson, Jo. Bailey (A) – Beauvillier, Pageau, Komarov – M. Martin, Brassard, Clutterbuck (A).

    Rozhodčí: Dwyer, O’Rourke – Gibbons, Alphonso

    Diváci: 18 871
    bahis siteleri