Příbram – Klatovy 0:0 (zruš.) | Levice – SR 18 0:2 (kon.) | Litvínov – Jihlava 1:3 (kon.)
Trnava – Vlci Žilina 5:3 (kon.) | Slavia – Vrchlabí 0:1 (kon.) | Zlín – Kometa Brno 1:5 (kon.)
Chrudim – Dvůr Králové n. L. 7:8 (0:1 po s.n.) | Detva – Lipt. Mikuláš 3:2 (kon.) | Zvolen – Košice 3:0 (kon.)
Topoľčany – Nové Zámky 6:4 (kon.) | Vsetín – Prostějov 4:3 (kon.) | Přerov – Šumperk 2:6 (kon.)
Vienna Capitals – Bratislava Capitals 2:3 (kon.) | Sokolov – K. Vary 5:4 (2:1 po s.n.) | Havířov – Jastrzębie 3:2 (2:1 po s.n.)
Jablonec n/N – Děčín 8:2 (kon.) | Opava – Val. Meziříčí 2:5 (kon.) | Příbram – Tábor 0:0 (zruš.)
konec
Berani Zlín
1:5 (1:0, 0:3, 0:2)
HC Kometa Brno
Čtvrtek 03.09.2020, 17:30 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:34 Jakub VALSKÝ - 1:5
     
    59:34
    Kometa právě vstřelila branku!
    Gólový účet dnešního utkání nejspíš uzavírá JAKUB VALSKÝ, který nedal Kašíkovi šanci k zákroku. Příznivci Komety tak mohou skandovat: "dostali bůra, dostali bůra". Asistence: Libor Zábranský a Jakub Klepiš.
    51:15 Libor ZÁBRANSKÝ - 1:4
     
    51:15
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno si definitivně pojišťuje výhru! LIBOR ZÁBRANSKÝ měl kotouč u pravého hrazení. Neměl komu přihrát, tak ho prostě nahodil na bránu, čímž zcela překvapil Kašíka, který si sice hlídal prostor u tyče, ale úplně zapomněl na místo mezi betony. Asistence: Luboš Horký, Ralfs Freibergs.
    36:52 Petr HOLÍK - 1:3
     
    36:52
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté využívají už druhou branku a odskakují na rozdíl dvou branek! Na tomto gólu se navíc podíleli dva bývalí zlínští hráči. Freibergs v pravém kruhu předal puk PETRU HOLÍKOVI, který zase chvíli váhal. Nakonec se rozhodl pro zakončení, což se tentokrát vyplatilo, protože poslal kotouč přesně pod vyrážečku Kašíka. Asistence: Ralfs Freibergs, Peter Mueller.
    33:28 Luboš HORKÝ - 1:2
     
    33:28
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa ještě ve druhém dějství otáčí vývoj zápasu! Šoustal dostal přihrávku před bránu, kde nejprve naznačil střelu, ale pak chytrou žabičkou prodloužil puk na LUBOŠE HORKÉHO, který nechytatelně zakončil pod břevno. Asistence: Tomáš Šoustal.
    27:07 Peter MUELLER - 1:1
     
    27:07
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté využívají první přesilovku v zápase a je srovnáno! PETER MUELLER to prostě vzal na sebe. Do pásma se dostal sám, následně se šikovnou stahovačkou dostal přes dva protihráče až před Kašíka, kterého prostřelil rychlou střelou mezi nohy. Bez asistence.
    07:57 Vojtěch DOBIÁŠ - 1:0
     
    07:57
    Zlín právě vstřelil branku!
    O první branku zápasu se postarali dva zlínští mladíci! Po vyhraném vhazování Hamrlík okamžitě vypálil od modré čáry. Gólman Komety sice dokázal zareagovat, ale puk srazil jen před sebe, kde se k dorážce dostal VOJTĚCH DOBIÁŠ, který bez váhání zakončil pod horní tyč. Asistence: Matyáš Hamrlík.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 8. Dobiáš (Hamrlík) – 28. Mueller, 34. Horký (Šoustal), 37. Holík (Freibergs, Mueller), 52. Zábranský (Horký, Freibergs), 60. Valský (Zábranský, Klepiš)


    Berani Zlín: Kašík (Kořének) – Gazda, Řezníček, Hamrlík, Ferenc, Suhrada, Nosek (C), Dluhoš – Kubiš (A), Fořt (A), Ondráček – Köhler, Fryšara, Dufek – Sebera, Herman, Šlahař – Václavek, Karafiát, Dobiáš.
    HC Kometa Brno: Vejmelka (Kacetl) – Freibergs, Němec (A), Pyrochta, Zábranský, Gulaši, Svozil, Bartejs – Zaťovič (C), Holík, Mueller – Brabenec, Klepiš, Schneider – Valský, Rákos, Šoustal – Kusko, Střondala, Horký.

    Rozhodčí: Kašík, Šudoma – Blažek, Hanzlík
    bahis siteleri