Ufa – Kunlun 3:2 (po pr.) | Jekatěrinburg – Riga 7:2 (kon.) | Magnitogorsk – Čeljabinsk 4:1 (kon.)
Čerepovec – Jokerit 5:2 (kon.) | Jaroslavl – Minsk 4:1 (kon.) | Nižněkamsk – Novosibirsk 1:3 (kon.)
N.Novgorod – Chabarovsk 3:4 (po pr.) | Soči – Viťaz 3:4 (po pr.) | Spartak Moskva – Omsk 2:1 (po pr.)
Dynamo Moskva – CSKA Moskva 4:3 (kon.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
4:1 (0:0, 1:0, 3:1)
HC Dinamo Minsk
Neděle 01.11.2020, 15:00 • Arena 2000, Jaroslavl • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi Lokomotivem Jaroslavl a HC Dinamo Minsk. Utkání začíní v 15 hodin.
     
    HC Dinamo Minsk

    Hostující Dinamo Minsk může být s letošními výkony spokojené. V jednadvaceti zápasech vybojoval běloruský celek dvacet čtyři bodů a patří mu čtvrtá pozice Západní konference. Minsk se navíc pyšní skvělým útokem, když svým soupeřům nasáze už 61 branek. Z posledních pěti zápasů ale dokázal vyhrát jen v jednom případě. Doma přehrála Dinamo Riga. V posledním duelu však prohrál na ledě Torpeda Nižnij Novgorod 3:6.
     
    Lokomotiv Jaroslavl

    Domácí Lokomotiv Jaroslavl je na tom ještě o něco lépe. V jednadvaceti zápasech získal Lokomotiv třicet dva bodů a zatím mu patří třetí pozice Západní konference. V Tarasovově divizi na vedoucí CSKA ztrácí jen čtyři body. Z posledních pěti zápasů navíc Lokomotiv hned čtyřikrát dokázal uspět. V posledním kole doma přehrál 3:2 Dynamo Moskva.
     
    Vzájemný zápas

    Dnešní soupeři se spolu utkali v polovině října. Lokomotiv zvítězil na ledě Minsku 1:0.
     
    Do dnešního souboje nezasáhne nikdo z Čechů a Slováků.
     
    Úvodní sestavy:

    Lokomotiv Jaroslavl: Pasquale (Konovalov) – M. Osipov, Rafikov, Ohtamaa, A. Marčenko, Malyšev, Čerepanov, Misjul – Lander (A), Kraskovskij, Korškov – Pääjärvi, J. Averin (A), Tkačjov (C) – Kovalenko, Kudrjavcev, Alexejev – Kajumov, Iljenko, Berjozkin – Ivanov.

    HC Dinamo Minsk: D. Taylor (Kolosov) – Koljačonok, Menell, Znacharenko, Jerjomenko, Solovjov, Šinkevič (A), Děrjabin – Klinkhammer (C), Kozun, Spooner – Lodnia, Šarangovič (A), Prince – Gorbunov, Děmkov, Usov – Suško, Bujnickij, Litvinov – Paré.

    Rozhodčí: Denis Bondar, Alexander Soin – Nikita Viljugin, Jevgenij Strelcov.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Domácí celek uspěl na úvodním vhazování dnešního souboje a ihned se vydal do útok. Dinamo ale první útok ustálo.
     
    01:45
    Lokomotiv se usadil v útočném pásmu, kde domácí rozjeli rychlou kombinaci. Obrana běloruského celku však nikoho v červeném nenechala zakončit.
     
    02:10
    Daniil Misjul střílel z levé strany útočného pásma, jenže jeho projektil skončil na betonu dobře postaveného brankáře.
     
    02:38
    Roman Gorbunov dostal přihrávku v útočném pásmu, jenže jeho dělovka skončila na bruslích dobře postaveného obránce v červeném.
     
    03:10
    Anton Malyšev poslal přihrávku na levou stranu útočného pásma, kam si sjel Jegor Averin, jenže domácí kotouč dlouho neudrželi.
     
    04:10
    Dmitrij Bujnickij si skvěle splnil své defenzivní povinnosti v rohu obranného pásma. Hráči běloruského celku poté odehráli puk za modrou čáru.
     
    04:30
    Další vyhození Dinama končí na zakázaném uvolnění. Hra se tak přestěhuje zpátky před hostující klec.
     
    05:04
    Hosté si zahrají první přesilovku. Dvě minuty za vysokou hůl dostává Rušan Rafikov.
     
    05:25
    Ryan Spooner dostal přihrávku na modrou čáru, odkud pohotově zakončil příklepem, jenže jeho dělovku forhendem domácí brankář vyrazil.
     
    06:10
    Spooner si prodloužil pobyt na ledové ploše, ustál souboj s dotírajícím soupeřem a odehrál puk před branku. Nikdo z hráčů Dinama však nezakončil.
     
    06:35
    Pavel Kraskovskij se před vlastní brankou dostal k volnému kotouči a z otočky jej vyhodil přes všechny čáry. Zdá se, že Minsk během první přesilovky neudeří.
     
    07:04
    Domácí v plném počtu.
     
    07:35
    Dmitri Děrjabin poslal prudkou přihrávku na útočnou modrou čáru, kde však nebyl nikdo z jeho spoluhráčů. Jaroslavl tak může po delší době zaútočit.
     
    08:00
    Po osmi minutách hry stále čekáme na první střelecký pokus mezi tři tyče!
     
    08:34
    Denis Alexejev dostal přihrávku do rohu útočného pásma, odkud poslal kotouč zpátky na modrou, jenže nikdo v červeném se stále neodhodlal ke střele.
     
    09:10
    Atte Ohtamaa střílel od modré čáry. Před hostující brankou sice clonil jeden z hráčů v červeném dresu, jenže tečovanou střelu schoval Taylor do lapačky.
     
    09:25
    Pavel Kraskovskij dostal přihrávku před branku, kde si krásně přehodil kotouč na bekhend, jenže jeho pokus skončil kousek nad břevnem.
     
    10:10
    Vladimir A. Tkačjov si v tísni pomohl přihrávkou do obranného pásma. Hokejisté domácího Lokomotivu v posledních minutách soupeři prakticky nepůjčují kotouč.
     
    10:35
    Nikolaj Kovalenko se po levém křídle dostal do útočného pásma, kde v klíčovou chvíli zapomněl puk za sebou a nepovedlo se mu zakončit.
     
    11:00
    Až nyní se hokejisté běloruského mužstva dostali ke kotouči a uklidňují rozehrávku v obranném pásmu. Lokomotiv akci soupeře nenapadá.
     
    11:34
    Artur Kajumov si dal pozor na nebezpečnou přihrávku před klec domácího celku a před dojíždějícím soupeřem odehrál puk do středního pásma.
     
    12:10
    Artur Kajumov dostal přihrávku do jízdy na levé křídlo, prodral se do útočného pásma, ale jeho dělovku brankář Taylor vykopl betonem.
     
    13:00
    Taylor vyjel za svou klec, aby pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Hostující brankář našel Šarangoviče, jenže ten u puku dlouho nezůstal.
     
    13:35
    Pavel Kudrjavcev projel s kotoučem na čepeli do útočného pásma, nicméně jeho projektil z levé strany skončil na betonu pozorného brankáře.
     
    14:05
    Magnus Pääjärvi si dal pozor na nepřesnou rozehrávku soupeře a rozehrál na rozjetého Kajumova. Jeho průnik ale zastavil důrazný obránce.
     
    14:30
    Ilja Konovalov upadl v souboji v rohu obranného pásma a může být rád, že soupeři nenabídl vyloženou možnost. V opačném případě by šli dva hosté sami na brankáře.
     
    15:05
    Maxim Osipov dostal přihrávku do jízdy, jenže vinou špatného zpracování mu kotouč utekl až k mantinelu, odkud už nic nebezpečného nevymyslel.
     
    15:39
    Rušan Rafikov se skvěle vrátil do obranného pásma, kde se natlačil před rozjetého soupeře a odehrál před ním puk do středního pásma.
     
    16:10
    Nikolaj Kovalenko si sjel na přihrávku na levou stranu, prosmýkl se do útočného pásma, jenže jeho projektil prosvištěl kolem zadní tyčky.
     
    16:39
    Artur Kajumov dotíral před brankou Dinama, kde se dokonce prodral k odraženému kotouči, ale v tísni už jej nedokázal usměrnit na branku.
     
    17:10
    Atte Ohtamaa ustál souboj na modré čáře, odkud vrátil kotouč do nebezpečného prostoru před hostující brankou. Obrana běloruského celku však zasáhla.
     
    17:41
    Ivan Lodnia dostal prudkou přihrávku do jízdy na pravé křídlo, jenže vinou špatného zpracování mu kotouč utekl k obrácům.
     
    18:04
    Na opačné straně se v dosud největší šanci dnešního souboje zjevil Vladimir A. Tkačjov, ale jeho střelu z předbrankového prostoru brankář schoval do lapačky!
     
    18:20
    Shane Prince neustál souboj na pravé straně útočného pásma, kde upadl a přišel o kotouč. Domácí Lokomotiv může znovu spěchat vpřed.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    19:49
    Jaroslavl si také zahraje první přesilovku. Dvě minuty za podrážení dostává Roman Gorbunov.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina končí! V úvodní dvacetiminutovce jsme se úvodní branky dnešního souboje nedočkali. Deset minut jsme dokonce čekali na první střelu na branku. V závěru třetiny se nakonec probudil domácí Lokomotiv, ale hostující brankář Taylor zatím chytá dobře. V úvodu druhé části budou domácí dohrávat přesilovku.
     
    Střely na branku: 10 – 1
     
    Další třetina začne přibližně v 15:49.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny. Lokomotiv v úvodu druhé třetiny dohrává početní převahu ze závěru první periody.
     
    20:40
    Hokejisté Dinama nyní získali kotouč pro sebe a okamžitě se osvobodili vyhozením přes všechny čáry. Lokomotiv tak musí rozjet akci od své branky.
     
    21:25
    Lokomotiv se nemůže dostat do útočného pásma. Hosté vystavěli defenzivní val na modré čáře a boří jeden útok za druhým.
     
    21:49
    Hosté v plném počtu.
     
    22:10
    Denis Alexejev objel branku hostujícího celku, odkud přihrál na modrou čáru, jenže na jeho pobídku nedosáhl nikdo v červeném. Lokomotiv se sám obral o možnost.
     
    22:35
    Jegor Šarangovič táhl protiakci hostujícího celku, sám si sjel na přihrávku mezi kruhy, ale pohotovým zakončením trefil jen obránce.
     
    23:10
    Dmitri Děrjabin si dal pozor na rozjetého Ivanova a odehrál před ním puk odrazem o hrazení. Také ve druhé části pokračuje obraz hry z první třetiny.
     
    23:31
    Lokomotivu se nyní nepovedl pokus o bleskový přechod do útočného pásma. Vyhození skončilo na zakázaném uvolnění.
     
    24:10
    Maxim Osipov projel po levém křídle do útočného pásma a pohotově zakončil zápěstím. Jeho ránu však brankář skvěle vyrazil.
     
    24:35
    Magnus Pääjärvi se krásně uvolnil v rohu útočného pásma a poslal přihrávku na modrou čáru. Osipovovu ránu srazil obránce do ochranné sítě.
     
    25:10
    Maxim Berjozkin projel po pravém křídle do útočného pásma, kde neustál souboj s obráncem a poroučel se k ledu. Sudí vylučovat nebude.
     
    25:26
    Dmitrij Znacharenko se po rychlém brejku tlačil před branku domácího mužstva, kam přiletěla prudká přihrávka z pravé strany, ale brankář stačil zasáhnout.
     
    26:10
    Maxim Berjozkin dojel své vlastní nahození do rohu útočného pásma. Nikdo v červeném dresu Lokomotivu jej ale nepodpořil a puk skončil u obránců.
     
    26:27
    Shane Prince dostal krásnou přihrávku před branku, kde se pokusil o bekhendový blafák, ale své zakončení nesměřoval těsně nad břevno!
     
    27:05
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácí celek se nakonec dostává do vedení! Lokomotiv se usadil v útočném pásmu, kde domácí hokejisté předvedli několik rychlých přihrávek a MAXIM OSIPOV nakonec napálil puk do sítě! Asistence: Vladimir A. Tkačjov, Pavel Kraskovskij.
    27:05 Maxim OSIPOV - 1:0
     
    27:05
    Hostující kouč si ještě vyžádal trenérskou výzvu!
     
    27:05
    K nedovolenému bránění brankáři nedošlo a branka skutečně platí!
     
    27:23
    Hosté se dostali do útočného pásma, kde předvedli rychlou kombinaci, ale střela z ostrého úhlu nenašla cestičku mezi tři tyče.
     
    28:10
    Nikolaj Kovalenko dostal krásnou přihrávku do jízdy, po pravém křídle se dostal před branku, ale jeho pokus skončil těsně nad břevnem.
     
    28:32
    Ilja Šinkevič se vydal napadat rozehrávku domácích obránců. Hostující hokejista dostal pod tlak Averina, ale ten puk stačil odehrát.
     
    29:10
    Vladimir A. Tkačjov si sjel na přihrávku mezi kruhy, jenže při pokusu o ránu příklepem dokonce zlomil svou hokejku.
     
    29:24
    Edward Pasquale musel na opačné straně také zasahovat. Domácí brankář si dal pozor na pokus od mantinelu a raději ukryl puk v lapačce.
     
    30:00
    Pavel Kraskovskij se v polovině utkání řítil do úniku, jenže jeho akci zastavil odpískaný ofsajd. Kraskovskij přejel přes modrou čáru před pukem.
     
    30:24
    Po dalším střetu ve středním pásmu se kotouč odrazil mimo ledovou plochu. Vhazovat se nyní bude ve středovém kruhu.
     
    31:00
    Roman Gorbunov poslal přihrávku na levou stranu, kam spěchal Jegor Šarangovič, jenže druhý jmenovaný si neporadil se zpracováním.
     
    31:27
    Denis Alexejev si na modré čáře posunul kotouč rukou, což neuniklo zraku hlavního arbitra, který jeho prohřešek odpískal.
     
    32:00
    Ilja Konovalov projel do útočného pásma a hned od modré čáry zakončil zápěstím. Jeho pokus ale prosvištěl kolem vzdálenější tyčky.
     
    32:25
    Rob Klinkhammer se dostal do útočného pásma, kde zakončil příklepem od mantinelu. Domácí Edward Pasquale jeho pokus vyrazil do ochranné sítě.
     
    33:05
    Roman Gorbunov střílel z pravé strany útočného pásma, nicméně jeden z domácích obránců do jeho rány obětavě položil tělo a srazil puk k mantinelu.
     
    33:35
    Vladimir A. Tkačjov vybojoval volný kotouč na levé straně útočného pásma, odkud jej poslal před branku Minsku, kde nebyl nikdo v červeném.
     
    34:15
    Maxim Osipov se skvěle vrátil do obranného pásma, kde si poradil s rozjetým soupeřem a přišpendlil jej k mantinelu.
     
    34:40
    Brandon Kozun poslal přihrávku na rozjetého Klinkhammera, jenže u něj ihned byli dva obránci v červeném, kteří jej nepustili do zakončení.
     
    35:10
    Georgij Ivanov zastavil vyhození hostujícího celku a pohotově zakončil. Brankář Dinama jeho ránu s přehledem vyrazil do rohu kluziště.
     
    35:38
    Roman Gorbunov si skvěle zpracoval nepřesnou rozehrávku domácích a rozjel akci Dinama. Minsk to ale nyní má hodně složité.
     
    36:10
    Alexej Kolosov získal volný puk na modré čáře a poslal jej na brankoviště. Tečovaný kotouč ale nakonec prosvištěl kolem zadní tyčky.
     
    36:35
    Nyní se hraje hodně svižný hokej prakticky bez přerušení. Ani jeden z týmů si není schopen vypracovat nějaký souvislejší tlak.
     
    37:02
    Rušan Rafikov se po levém křídle dostal do útočného pásma, kde se krásnou stahovačkou zbavil obránce, jenže z ostrého úhlu už nezakončil.
     
    37:20
    Vladimir A. Tkačjov se po krásné akci zjevil sám před brankou běloruského mužstva, jenže jeho forhendový pokus Taylor skvěle zlikvidoval!
     
    38:02
    Artur Kajumov se dostal do útočného pásma, kde upadl po kontaktu s obráncem, ale sudí inkriminovaný moment jako podrážení nevyhodnotili.
     
    38:26
    Shane Prince si sjel na přihrávku na levou stranu útočného pásma, odkud střílel forhendem, ale Edward Pasquale jeho pokus udržel mezi betony.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    39:24
    Hosté se znovu ubránili jen za cenu vyhození kotouče přes všechny čáry na zakázané uvolnění. Vhazování se přesune zpátky před Taylora.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá třetina je minulostí! V prostřední periodě jsme se konečně dočkali branky! Domácí celek se dostal do vedení zásluhou Maxima Osipova. Jinak ale na ledě kralují obě defenzivy a také oba brankáři zatím předvádějí parádní výkony. Po čtyřiceti minutách tak platí stav 1:0.
     
    Střely na branku: 21 – 7
     
    Další třetina začne přibližně v 16:39.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování první třetiny. Dinamo se ihned vydalo do útoku, ale akce běloruského celku skončila nepřesnou přihrávkou.
     
    40:28
    Ilja Solovjov dostal přihrávku do rohu útočného pásma, odkud poslal kotouč mezi kruhy, nicméně tam si nesjel nikdo v bílém dresu.
     
    41:10
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Rob Klinkhammer – 2 min., zásah do hlavy nebo krku).
     
    41:29
    Denis Alexejev dostal přihrávku na levou stranu, odkud protečoval kotouč do útočného pásma, jenže obrana běloruského celku puk rychle vyhodila.
     
    41:48
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácí Lokomotiv využívá přesilovou hru a přibližuje se k triumfu v dnešním souboji! Po kombinaci v útočném pásmu ukázal důraz před brankou MAGNUS PAAJARVI a dopravil puk do sítě! Asistence: Denis Alexejev, Jegor Averin.
    41:48 Magnus PÄÄJÄRVI - 2:0
     
    42:13
    Edward Pasquale si dal pozor na pokus od modré čáry a bez problémů schoval kotouč mezi svými betony.
     
    42:14
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Neskutečné! Dinamo dokázalo udeřit ihned po vyhraném vhazování v útočném pásmu. K puku se před brankou dostal BRANDON KOZUN a napálil jej do horního rohu! Asistence: Ryan Spooner.
    42:14 Brandon KOZUN - 2:1
     
    43:10
    Ilja Solovjov dostal nabito na modrou čáru, ale jeho dělovku příklepem zastavil obětavým pádem pod nohy jeden z obránců.
     
    43:38
    Pavel Kraskovskij neustál souboj v rohu obranného pásma a nabídl hostům další střeleckou pozici. Běloruský celek se tentokrát zakončení nedočkal.
     
    44:20
    Lokomotiv se po delší době dostal do útočného pásma a hned z toho bylo nebezpečné zakončení. Rána od modré čáry však minula branku.
     
    44:50
    Jegor Šarangovič se od modré čáry opřel do odraženého kotouče, ale jeho přízemní projektil těsně minul levou tyčku.
     
    45:10
    Domácí brankář vyjel za svou klec a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Lokomotiv se snaží hrát daleko od obranného pásma.
     
    45:26
    Další pokus hostujícího celku o rychlou přihrávku na levé křídlo skončil sražený na střídačce domácího mužstva. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    46:10
    Spooner se dostal za branku domácího celku, odkud poslal přihrávku mezi kruhy, jenže na jeho pobídku nedosáhl nikdo v bílém dresu.
     
    46:38
    Jegor Averin se prodral mezi kruhy, odkud vyslal nebezpečnou střelu forhendem, nicméně jeho projektil srazil obránce do rohu ledové plochy.
     
    47:15
    Atte Ohtamaa získal nepřesnou přihrávku hostujícího celku a odrazem o mantinel poslal kotouč mimo obranné pásmo.
     
    47:35
    Edward Pasquale si dal pozor na dělovku z pravé strany útočného pásma a betonem vykopl kotouč někam k mantinelu. Sraženou střelu získali obránci.
     
    48:10
    Zadáci Dinama nyní uklidnili rozehrávku za svou brankou a počkali na dostřídání svých spoluhráčů. Zatím se hraje opatrně.
     
    48:27
    Jegor Korškov dostal krásnou přihrávku na útočnou modrou čáru, odkud se dokonce dostal do zakončení, jenže jeho pokus byl nepřesný.
     
    49:05
    Magnus Pääjärvi nahodil puk ze středního pásma na branku Dinama Minsk, jenže hostující brankář byl připraven a schoval puk do lapačky.
     
    49:35
    Atte Ohtamaa se vrátil za branku domácího celku a včasným zákrokem odehrál kotouč mimo obranné pásmo. Zatím se pokračuje v bojovném duchu.
     
    50:10
    Nikita Čerepanov poslal prudkou přihrávku na levou stranu, jenže pobídka byla příliš prudká a skončila na zakázaném uvolnění.
     
    50:18
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Georgij Ivanov – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Roman Gorbunov – 2 min., hrubost).
     
    51:00
    Ani jeden z týmů se během hry 4 na 4 nemůže usadit v útočném pásmu. Na ledové ploše nyní kralují obě defenzivy.
     
    52:00
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácí Lokomotiv nakonec rozhoduje o svém triumfu! Po nánápadném průniku se do prostoru před brankou natlačil NIKOLAJ KOVALENKO, který zakončil forhendem přímo do sítě! Asistence: Rušan Rafikov, Daniil Misjul.
    52:00 Nikolaj KOVALENKO - 3:1
     
    52:45
    Maxim Osipov se tentokrát dostal do blízkosti branky po levém křídle, jenže jeho pokus o zakončení z ostrého úhlu skončil na betonu brankáře.
     
    53:12
    Magnus Pääjärvi se prodral do útočného pásma, nicméně jeho akce skončila vedle branky. Domácí Lokomotiv jinak hraje aktivněji.
     
    53:38
    Domácí celek znovu drží kotouč na svých hokejkách a nikam se nežene. Dinamo už podle všeho nemá síly na to, aby rozjetému Lokomotivu vzdorovalo.
     
    54:10
    Daniil Misjul poslal přihrávku na levou stranu útočného pásma, kam si sjel Ivanov, jenže ten si neporadil s převzetím puku, který mu utekl.
     
    54:41
    Georgij Ivanov napadal rozehrávku soupeře na útočné modré čáře. Domácí hokejista dostal pod tlak hlavně Gorbunova, který nestačil rozehrát.
     
    55:40
    Jegor Korškov objel branku hostujícího celku, vybruslil si s kotoučem až na modrou čáru, ale forhendovou střelou minul zadní tyčku.
     
    56:00
    Roman Gorbunov se z pravé strany tlačil před branku domácího Lokomotivu, jenže se nedočkal podpory svých spoluhráčů.
     
    56:35
    Pavel Kraskovskij přišpendlil k mantinelu jednoho z hráčů Dinama a získal kotouč pro Lokomotiv. Domácí celek v závěru ovládá dění na ledě.
     
    56:56
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácí celek definitivně rozhoduje o svém triumfu! Hosté zkusili odvolat brankáře, jenže to jim nevyšlo. Do prázdné branky se prosadil DENIS ALEXEJEV! Asistence: Pavel Kudrjavcev.
    56:56 Denis ALEXEJEV - 4:1
     
    57:20
    Hostující brankář už raději zůstává ve své kleci. Lokomotiv i v závěru utkání směřuje prakticky všechny síly do útoku.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    59:15
    Dmitrij Znacharenko dostal prostor na pravé straně útočného pásma, jenže jeho projektil skončil těsně vedle levé tyčky.
     
    59:37
    Domácí už pouze nahodili kotouč do útočného pásma, kde nebyl nikdo v červeném dresu. Už se pouze čeká na finální hvizd.
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Lokomotiv Jaroslavl potvrdil roli velkého favorita a vítězí 4:1. Ve třetí části domácí přidali druhou branku zásluhou Paajarviho. Na jeho trefu ještě rychle zareagoval Kozun. Domácí se ale nenechali zaskočit a Kovalenko trefil domácímu celku pojistku. Definitivní tečku za dnešním soubojem napsal střelou do prázdné branky Alexejev.
     
    Střely na branku: 32 – 19
     
    Československá stopa v utkání

    Do dnešního souboje nezasáhl nikdo z Čechů a Slováků.
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (17:20:07)

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 28. M. Osipov (Tkačjov, Kraskovskij), 42. Pääjärvi (Alexejev, J. Averin), 52. Kovalenko (Rafikov, Misjul), 57. Alexejev (Kudrjavcev) – 43. Kozun (Spooner)


    Lokomotiv Jaroslavl: Pasquale (Konovalov) – M. Osipov, Rafikov, Ohtamaa, A. Marčenko, Malyšev, Čerepanov, Misjul – Lander (A), Kraskovskij, Korškov – Pääjärvi, J. Averin (A), Tkačjov (C) – Kovalenko, Kudrjavcev, Alexejev – Kajumov, Iljenko, Berjozkin – Ivanov.
    HC Dinamo Minsk: D. Taylor (Kolosov) – Koljačonok, Menell, Znacharenko, Jerjomenko, Solovjov, Šinkevič (A), Děrjabin – Klinkhammer (C), Kozun, Spooner – Lodnia, Šarangovič (A), Prince – Gorbunov, Děmkov, Usov – Suško, Bujnickij, Litvinov – Paré.

    Rozhodčí: Denis Bondar, Alexander Soin – Nikita Viljugin, Jevgenij Strelcov
    bahis siteleri