Lok. Moskva – Atlético 1:1 (kon.) | Šachtar – Mönchengladbach 0:6 (kon.) | Salzburg – Bayern 2:6 (kon.)
Real Madrid – Inter 3:2 (kon.) | Manchester City – Olympiakos 3:0 (kon.) | Porto – Marseille 3:0 (kon.)
Midtjylland – Ajax 1:2 (kon.) | Atalanta BC – Liverpool 0:5 (kon.)
konec
FK Šachtar Doněck
0:6 (0:4)
Borussia Mönchengladbach
Úterý 03.11.2020, 18:55 • NSC Olimpiyskiy Stadium • Liga mistrů • Skupina B
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí debaklem, přičemž Mönchengladbach svého soupeře porazil výsledkem 6:0. Druhý poločas tak trochu navázal na ten první, i tentokráte byl směrem dopředu nebezpečnější německý celek, který přidal další dva zásahy, což pochopitelně stačilo na výhru. Šachtar v tomto duelu nepředvedl vůbec nic, zejména směrem dopředu se jednalo o takřka bezradný výkon. Borussia tak po zásluze bere všechny tři body, což znamená posunutí se na první pozici své skupiny.
     
    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 1:9. Střely mimo: 3:6. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 7:15. (20:44:08)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Sledujeme druhou minutu nastaveného času. Borussia si před malým momentem vybojovala volný kop z vlastní poloviny, nedovoleně si totiž pomohl Patrick.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    89
    Žlutou kartu dostává Michael Lang (Borussia Mönchengladbach).
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, Šachtar se snaží alespoň o kosmetickou úpravu skóre. Zřejmě ještě budeme sledovat nastavený čas.
     
    88
    Jako poslední se dle pomezního sudího dotkl míče domácí Dodo, autového vhazování se tak chopil německý Mönchengladbach, který pochopitelně nespěchal.
     
    87
    Ani tentokráte neměla hostující obrana větší starosti s bráněním útočné akce soupeře. Šachtar se ovšem dostal zpět k míči, se kterým znovu svižně kombinuje.
     
    85
    Za obranu si seběhl hostující Traoré, kterého ovšem dokázal zastavit vyběhnuvší Trubin. Opakovan záběr ale prokázal, že se jednalo o ofsajdové postavení.
     
    85
    Už poměrně dlouho sledujeme kombinaci na útočné polovině Borussie, kde ovšem neprobíhá nic moc nebezpečného. Domácí marně hledají cestičku k šestnáctce.
     
    84
    Jenomže Šachtaru se prostě směrem dopředu nedaří, což jasně dokumentovala předchozí útočná akce, při které se Kramerovi povedlo vystihnout rozehrávku.
     
    83
    Poprvé se k míči dostal střídající Lang, který se ovšem nedokázal přes prvního protihráče. Na opačné straně přenášel hru Kovalenko, který přesně našel Kornijenka.
     
    82
    Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Stefan Lainer, přichází Michael Lang.
    Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Alassane Pléa, přichází Ibrahima Traoré.
    Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Nico Elvedi, přichází Tony Jantschke.
     
    81
    Do konce tohoto zápasu zbývá poslední desetiminutovka, o vítězi je už delší dobu rozhodnuto. Borussia vede o šest branek, domácí to tedy mají nesmírně složité.
     
    80
    O provedení autového vhazování se na útočné polovině postaral domácí obránce Dodo, který jednal celkem nepochopitelně, neboť hledal obsazeného kolegu.
    79. Alassane PLÉA - 0:6
     
    79
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Tak přeci jenom tu máme šestou branku Mönchengladbachu! Thuramovi se totiž fantastickou nahrávkou povedlo nastartovat ALASSANE PLÉU, který se dostal do samostatného úniku. V něm bez větších problémů překonal Trubina. Nejprve to vypadalo na ofsajd, jenomže po konzultaci s videorozhodčím sudí branku uznává a Pléa má na svém kontě hattrick!

    David Suchý

    Branky: 8. Pléa (Lainer), 17. Bondar (Kramer) (vla.), 26. Pléa (Stindl), 44. Binsibajní, 65. Stindl (Pléa), 79. Pléa (Thuram)

    Karty:   46. Chočolava (SAC), 63. Solomon (SAC) – 89. Lang (MNC)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 1:9. Střely mimo: 3:6. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 7:15.
    FK Šachtar Doněck: Trubin – Dodô, Bondar, Chočolava, Kornijenko – Maycon (69. Stěpaněnko), Antônio (46. Patrick) – Tetê, Marlos (C) (46. Kovalenko), Solomon – Taison (46. Júnior Moraes).
    Náhradníci: Pjatov, O. Ševčenko – Bolbat, Patrick, Kovalenko, Cipriano, Kryvcov, Matvijenko, Júnior Moraes, Sudakov, Vakula, Stěpaněnko.

    Borussia Mönchengladbach: Sommer – Lainer (82. Lang), Ginter, Elvedi (82. Jantschke), Binsibajní – J. Hofmann (75. Lazaro), Kramer, Neuhaus – Stindl (C) (69. H. Wolf) – Pléa (82. Traoré), Thuram.
    Náhradníci: Grün, Sippel – Bénes, Embolo, Jantschke, Herrmann, Lazaro, Lang, Reitz, Traoré, Wendt, H. Wolf.

    Rozhodčí: Gözübüyük – van Zuilen, Balder (všichni Nizozemsko)
    bahis siteleri