Čeljabinsk – Magnitogorsk 2:1 (po pr.) | Jaroslavl – Barys 7:2 (kon.) | Nižněkamsk – Kunlun 6:3 (kon.)
N.Novgorod – Kazaň 2:6 (kon.) | CSKA Moskva – Spartak Moskva 3:4 (po pr.) | Jokerit – Petrohrad 1:4 (kon.)
Omsk – Soči 3:2 (kon.) | Viťaz – Dynamo Moskva 1:2 (kon.)
po prodl.
CSKA Moskva
3:4 (1:1, 1:1, 1:1 - 0:1)
Spartak Moskva
Úterý 10.11.2020, 17:30 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:26 Martin BAKOŠ - 3:4
     
    63:26
    Spartak právě vstřelil branku!
    Obrovská chyba domácího celku znamená jeho prohru, hosté berou z tohoto zápasu dva body! Andrej Světlakov zůstal na ledě sám a ve středním pásmu si neporadil, obránci střídali, a tak jsme viděli samostatný únik. Ten provedl MARTIN BAKOŠ špičkově a po rychlé kličce poslal kotouč mezi betony Šaryčenkova. Bez asistence.
     
    60:43
    Mario Kempe je na ledě!
     
    59:00
    Minuta do konce třetí třetiny!
     
    58:43
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Mario Kempe – 2 min., vražení na hrazení).
     
    58:22
    Spartak je ještě pod tlakem, ale zatím se drží zuby nehty! Domácí měli přitom obrovskou šanci na rozhodnutí, ale střela z velkého úhlu trefila jen Hudáčkův beton!
     
    53:12
    Střely na branku: 30 – 18!
    47:11 Anton SLEPYŠEV - 3:3
     
    47:11
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Jenže během chvilky je srovnáno! Dnes sledujeme opravdu parádní podívanou. Mario Kempe posunul kotouč na ANTONA SLEPYŠEVA, jehož parádní rána skončila v šibenici na zadní tyči! Július Hudáček neměl šanci na zákrok. Asistence: Mario Kempe a Dmitrij Samorukov.
    45:56 Arťjom SERIKOV - 2:3
     
    45:56
    Spartak právě vstřelil branku!
    Neskutečné, hosté dnes těží opravdu z minima maximum a jdou poprvé v utkání do vedení! ARŤJOM SERIKOV se dostal k ráně z pravého kruhu a jeho pokus projel Šaryčenkovi mezi betony! Domácí obránce chtěl ještě puk odpálit, ale nestihl to před brankovou čárou. Asistence: Maxim Cyplakov a Damir Musin.
     
    39:23
    Domácí mohli ke konci třetiny strhnout vedení na svou stranu! Za Hudáčkem totiž zazvonila hostí tyčka! Velká škoda pro CSKA!
     
    39:00
    Minuta do konce třetiny!
    37:26 Sergej ŠIROKOV - 2:2
     
    37:26
    Spartak právě vstřelil branku!
    Neskutečné, jak málo dnes stačí hostům ke vstřelení branky! Znovu je vyrovnáno, přestože jsou hosté směrem dopředu úplně bezzubí. Jevgenij Kulik nahodil puk od modré. Do jeho rány ještě sáhl SERGEJ ŠIROKOV, který nedal gólmanovi svou tečí šanci na zásah. Asistence: Jevgenij Kulik a Jori Lehterä.
     
    36:29
    Andrej Zubarev je na ledě!
     
    34:29
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Andrej Zubarev – 2 min., vysoká hůl).
     
    33:08
    Ovšem tohle byla velká šance na hostující straně, mohlo být srovnáno! CSKA v obraně úplně propadlo a viděli jsme přečíslení dva na jednoho! Lukáš Radil nakonec pálil z první, ovšem Šaryčenkov kotouč vyrazil do ochranné sítě!
    31:35 Maxim MAMIN - 2:1
     
    31:35
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Jenže domácí hokejisté využívají početní výhodu a znovu se dostávají do vedení! Ránu od modré neudržel Július Hudáček ve výstroji. Následně vznikla skrumáž v brankovišti a puk do sítě nakonec dostal MAXIM MAMIN! Bez asistence.
     
    29:54
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Martin Bakoš – 2 min., držení).
     
    24:46
    Domácí hrají v plném počtu!
     
    22:46
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů).
     
    22:31
    Anton Slepyšev je na ledě!
     
    21:01
    Hosté se málem dostali do vedení! Alexandr Šaryčenkov neudržel kotouč ve výstroji, takže ten se už šoural za brankovou čáru. Pomohl mu ale obránce, který touš zastavil!
     
    20:31
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Anton Slepyšev – 2 min., vysoká hůl).
     
    19:48
    Maxim Cyplakov je na ledě!
     
    19:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    17:48
    Maxim Cyplakov má pryč první trest!
     
    15:48
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Maxim Cyplakov – 2+2 min, vysoká hůl).
     
    14:58
    Domácí si mohli během chvilky vzít své vedení zpět! Mario Kempe se dostal k odraženému kotouči, ale svým bekhendem prostor mezi tělem a rukou nedokázal trefit! Velká šance CSKA.
    14:07 Martin BAKOŠ - 1:1
     
    14:07
    Spartak právě vstřelil branku!
    Což se jim podařilo a máme srovnáno, jelikož Spartak využívá početní výhodu! Jakov Rylov posunul kotouč na vrcholek kruhu. Tam byl připravený MARTIN BAKOŠ, který se trefil do zadní šibenice! Alexandr Šaryčenkov na jeho pokus vůbec nereagoval. Asistence: Jakov Rylov a Jori Lehterä.
     
    13:08
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Pavel Karnauchov – 2 min., nedovolené bránění).
    09:29 Nikolaj GOLDOBIN - 1:0
     
    09:29
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácí zatím byla jasně lepšími hráči na ledě a zaslouženě se dostávají do vedení! Parádní individuální akce předvedl NIKOLAJ GOLDOBIN, který si vzal puk v obranném pásmu. Jako nůž máslem projel střední pásmo a Hudáčka se štěstím překonal! Moc pěkná akce a zaslouženě vedení CSKA. Asistence: Bogdan Kiselevič a Alexandr Šaryčenkov.
     
    06:04
    To už byl velký tlak domácích před brankou soupeře! Nejprve zakončoval Sergej Andronov bekhendem, ale Július Hudáček puk vyrazil betonem. U tyče ještě dorážel Pavel Karnauchov, ale beton slovenského gólmana nepřekonal!

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 10. Goldobin (Kiselevič, Šaryčenkov), 32. Mamin, 48. Slepyšev (M. Kempe, Samorukov) – 15. Bakoš (Rylov, Lehterä), 38. Širokov (Kulik, Lehterä), 46. Serikov (M. Cyplakov, D. Musin), 64. Bakoš


    CSKA Moskva: Šaryčenkov (Lars Johansson) – Naumenkov, Blažijevskij, Dahlbeck, Samorukov, Kiselevič, Rykov, Gološčapov – Slepyšev, Leipsic, M. Kempe – Okulov, Šalunov, Mamin – Tělegin, Andronov, P. Karnauchov – Alexandr Popov, Afanasjev, Goldobin – Světlakov.
    Spartak Moskva: J. Hudáček (Truškov) – Rylov, Nikišin, Zubarev, Sokolov, Kozlovskij, Kulik, Serikov, D. Musin – Širokov, Lehterä, Radil – R. Hanzl, Nikoncev, Fjodorov – M. Majorov, Ljubimov, Bakoš – Talalujev, M. Cyplakov, Juňkov.

    Rozhodčí: Gašilov, Beljajev – Zacharenkov, Šišlo
    bahis siteleri