Čeljabinsk – Magnitogorsk 2:1 (po pr.) | Jaroslavl – Barys 7:2 (kon.) | Nižněkamsk – Kunlun 6:3 (kon.)
N.Novgorod – Kazaň 2:6 (kon.) | CSKA Moskva – Spartak Moskva 3:4 (po pr.) | Jokerit – Petrohrad 1:4 (kon.)
Omsk – Soči 3:2 (kon.) | Viťaz – Dynamo Moskva 1:2 (kon.)
konec
HC Viťaz Moskevská oblast
1:2 (0:2, 1:0, 0:0)
Dynamo Moskva
Úterý 10.11.2020, 17:30 • Ledovyj dvorec Viťaz • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To už je ode mne pro tuto chvíli vše. Všem sledujícím děkuji za pozornost a nejen u KHL zase někdy na počtenou. (19:45:49)
     
    Československá stopa v utkání
    Jakub Jeřábek (VTZ) 0+0, 0 střel, TOI 21:01
    Michal Čajkovský (DMS) 1+1, 5 střel, TOI 12:24
    Dmitrij Jaškin (DMS) 0+0, 5 střel, TOI 17:07
     
    Statistiky
    Střely na branku: 27 – 36
    Zblokované střely: 14 – 6
    Tresné minuty: 8 – 8
    Využití: 0/4 – 0/4
    V oslabení: 0 – 0
    Vyhrané buly: 24 – 22
    Hity: 9 – 17
    Čas v útočném pásmu: 9:20 – 12:11
     
    Dynamo Moskva konečně zlomilo střídavou formu a po opravdu dlouhé době slaví druhou výhru za sebou. Tu si dnešní hosté připsali zejména díky povedenému vstupu do utkání, protože již v prvních deseti minutách se prosadili rovnou dvakrát. Viťaz byl následně aktivněji a ještě v první polovině druhé třetiny snížil na jednobrankový rozdíl, ale ten nakonec nedokázal smazat, i když na to měl spoustu času. Moskevský klub tak veze domů plný bodový zisk.
     
    Konec zápasu.
     
    59:25
    V závěru přece jen mohlo být srovnáno! Do nadějné příležitosti se dostal Justin Danforth, který mířil ke vzdálenější tyčce, ale Alexandr Jerjomenko ho skvěle vychytal!
     
    58:50
    Podolsk má jednu z posledních šancí na založení útoku. Po chvíli se do pásma opravdu dostal, ale bleskově je odtud vytlačen.
     
    58:12
    Puk se pořád nachází v pásmu domácího celku, který se k němu marně dostává. Ivan Igumnov ho totiž opravdu dlouho udržel u hrazení.
     
    57:19
    Nejprve pálil z mezikruží Dmitrij Jaškin, pak také Dmitrij Kagarlickij, ale ani jeden nenašel domácí síť. Viťaz si tak stále drží naději.
     
    56:44
    Linus Hultström nestihl kotouč v útočném pásmu, následně ho tam ale hezky vyvezl. Jeho spoluhráči ale nedokázali na jeho počínaní navázat.
     
    56:00
    Anton Todykov chytá soupeřící vyhození za svou klecí a už se pomalu dívá na střídačku. Domácí za chvíli půjdou určitě do šesti.
     
    55:08
    Domácí v závěru oslabení chvíli drží kotouč a následně ho vyhodili až k soupeřícímu brankáři. Početní nevýhody tak zvládli, ale čas na skórování jim rychle dochází.
     
    54:20
    Moskva se ihned usazuje v útočném pásmu, kde k zakončení příliš nespěchá. Nakonec to však od modré čáry zkusil Juuso Hietanen, ale neúspěšně.
     
    53:33
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Fjodor Malychin – 2 min., hákování).
     
    53:23
    Dobře se na druhé straně uvolnil také Vladislav Jefremov, ale před ním se Anton Todykov natáhl jak dlouhý tak široký, díky čemuž kotouč za svá záda nepustil!
     
    52:45
    Hra se přelévá ze strany na stranu a čeká nás hodně zajímavá koncovka. Nyní se Kaspars Daugavinš protlačil až před bránu, ale gólmana následně nepřekonal!
     
    52:05
    Hosté tentokrát nezvládli buly v útočném pásmu. Kotouč tak mají v moci domácí, kteří se dostali do útočné třetiny, ale tam puk moc dlouho neudrželi.
     
    51:35
    Dmitrij Jaškin už je zpátky na ledě a jeho tým má tak za sebou úspěšně první těžší zkoušku. Následné útočné snažení okamžitě přerušuje ofsajd.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 27. Smolin (Golovkov) – 7. Čajkovský (Kagarlickij, Šipačov), 10. Pulkkinen (Čajkovský, Hietanen)


    HC Viťaz Moskevská oblast: Todykov (I. Ježov) – Jeřábek, Pylenkov, Hultström, Voronkov, Golovkov (A), Borodkin, Pautov – Děrgačov, A. Sjomin (C), Mojsejev – Daugavinš, Danforth, Tedenby – V. Popov, Laričev, Grebenščikov – Smolin, Arťuchin (A), Bardakov – Malychin.
    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Kuzněcov) – Hietanen, Čajkovský, Mironov (A), An. Sergejev, Bojkov, J. Zajcev, Volkov – Kagarlickij, Jaškin, Šipačov (C) – O. Lindberg, Tarasov, Brjukvin – Jefremov, Muranov, V. Kuljomin (A) – Pulkkinen, O. Zajcev, Igumnov – Kruglov.

    Rozhodčí: Gofman, Romasko – Viljugin, Judin
    bahis siteleri