Čeljabinsk – Magnitogorsk 2:1 (po pr.) | Jaroslavl – Barys 7:2 (kon.) | Nižněkamsk – Kunlun 6:3 (kon.)
N.Novgorod – Kazaň 2:6 (kon.) | CSKA Moskva – Spartak Moskva 3:4 (po pr.) | Jokerit – Petrohrad 1:4 (kon.)
Omsk – Soči 3:2 (kon.) | Viťaz – Dynamo Moskva 1:2 (kon.)
konec
HC Viťaz Moskevská oblast
1:2 (0:2, 1:0, 0:0)
Dynamo Moskva
Úterý 10.11.2020, 17:30 • Ledovyj dvorec Viťaz • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:25
    V závěru přece jen mohlo být srovnáno! Do nadějné příležitosti se dostal Justin Danforth, který mířil ke vzdálenější tyčce, ale Alexandr Jerjomenko ho skvěle vychytal!
     
    53:33
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Fjodor Malychin – 2 min., hákování).
     
    53:23
    Dobře se na druhé straně uvolnil také Vladislav Jefremov, ale před ním se Anton Todykov natáhl jak dlouhý tak široký, díky čemuž kotouč za svá záda nepustil!
     
    52:45
    Hra se přelévá ze strany na stranu a čeká nás hodně zajímavá koncovka. Nyní se Kaspars Daugavinš protlačil až před bránu, ale gólmana následně nepřekonal!
     
    50:18
    Ivan Muranov výborně zapracoval při napadání, díky čemuž sám ujížděl na Antona Todykova, ale tvrdou střelou z dálky si na něj nepřišel!
     
    49:23
    Vyloučení v týmu Dynamo Moskva (Dmitrij Jaškin – 2 min., podrážení).
     
    49:09
    Teemu Pulkkinen mohl rozhodnout o osudu utkání z dalšího úniku, tentokrát ho ale rychle dostoupili dva protihráči, kteří mu dovolili jen nepřesné zakončení.
     
    42:55
    Michal Čajkovský se mocně napřahuje ke střele, ale ta se mu příliš nepovedla, protože skončilo jen na nejbližším obránci.
     
    42:09
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Svjatoslav Grebenščikov – 2 min., sekání).
     
    37:10
    Jeden z hostů měl na hokejce třetí branku svého týmu, po přihrávce se totiž Anton Todykov musel přesouvat, což ale zvládl na jedničku a soupeř ho nepřekonal!
     
    30:28
    Dmitrij Kagarlickij si zase našel prostor před bránou, jeho přízemní střelu však Anton Todykov dokázal vyrazit, i když při přesouvaní podklouzl!
    26:13 Michail SMOLIN - 1:2
     
    26:13
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Domácí jsou díky šťastnému gólu zpět ve hře! Po vhazování u mantinelu výborně zapracoval MICHAIL SMOLIN, který vybojoval puk. Následně mu ho Igor Golovkov vrátil a domácí útočník tak před bránou hledal Jevgenije Arťuchina. To se mu sice nepovedlo, ale jeho pas si za svá záda srazil Alexandr Jerjomenko. Asistence: Igor Golovkov.
     
    25:25
    Po další přihrávce před bránu zakončoval tentokrát Vladimir Brjukvin, který však pálil v těžké pozici, takže jeho rána měla slabou razanci. Anton Todykov si tak bez problémů poradil.
     
    23:39
    Ilja Kruglov zničehonic dostal fantastickou přihrávku před bránu, kde měl k zakončení spoustu prostoru, ale stejně mířil jen do výstroje brankáře!
     
    21:08
    Dynamo hraje krátkou přesilovky čtyři na tři, kterou málem hned využil Vadim Šipačov, který pálil z otočky do odkryté klece, ale Anton Todykov se stačil přesunout!
     
    20:24
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Daniil Pylenkov – 2 min., podrážení).
     
    19:36
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Ivan Laričev – 2 min., hákování).
     
    19:24
    Vyloučení v týmu Dynamo Moskva (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Teemu Pulkkinen.
     
    18:00
    Dynamo se po dlouhé době usazuje v pásmu, kde se rovnou mohlo prosadit potřetí! Dmitrij Kagarlickij nadějně tečoval puk do gólmana a následně mohl dorážet do odkryté klece, ale tu netrefil!
     
    14:39
    Vyloučení v týmu Dynamo Moskva (Jegor Zajcev – 2 min., držení hole).
     
    10:53
    Vyloučení v týmu Dynamo Moskva (Daniil Tarasov – 2 min., krosček).
     
    09:53
    V další výtečné šanci byl Vadim Šipačov, kterému stačilo přehodit ležícího Antona Todykova, ale to se mu nepodařilo!
    09:15 Teemu PULKKINEN - 0:2
     
    09:15
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Bleskově je to o dva góly a Dynamo zatím jednoznačně dominuje! I na druhém gólu se podílel slovenský hokejista Michal Čajkovský, který se tentokrát prezentoval výbornou přihrávkou na TEEMU PULKKINENA, který se tak díky tomu dostal do úniku. Ten vyřešil nechytatelnou střelou do šibenice. Asistence: Michal Čajkovský, Juuso Hietanen.
    06:58 Michal ČAJKOVSKÝ - 0:1
     
    06:58
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Moskva začíná na výbornou a brzy se dostává do vedení! Hosté se prosazují díky dobrému napadání. Vadim Šipačov vybojoval kotouč a předal ho Dmitriji Kagarlickijemu, u kterého to vypadalo, že bude zakončovat, takže proti němu Anton Todykov vyjel. Ten ale nakonec přihrál MICHALU ČAJKOVSKÉMU. který už se jen trefil do odkryté klece. Asistence: Dmitrij Kagarlickij, Vadim Šipačov.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 27. Smolin (Golovkov) – 7. Čajkovský (Kagarlickij, Šipačov), 10. Pulkkinen (Čajkovský, Hietanen)


    HC Viťaz Moskevská oblast: Todykov (I. Ježov) – Jeřábek, Pylenkov, Hultström, Voronkov, Golovkov (A), Borodkin, Pautov – Děrgačov, A. Sjomin (C), Mojsejev – Daugavinš, Danforth, Tedenby – V. Popov, Laričev, Grebenščikov – Smolin, Arťuchin (A), Bardakov – Malychin.
    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Kuzněcov) – Hietanen, Čajkovský, Mironov (A), An. Sergejev, Bojkov, J. Zajcev, Volkov – Kagarlickij, Jaškin, Šipačov (C) – O. Lindberg, Tarasov, Brjukvin – Jefremov, Muranov, V. Kuljomin (A) – Pulkkinen, O. Zajcev, Igumnov – Kruglov.

    Rozhodčí: Gofman, Romasko – Viljugin, Judin
    bahis siteleri