Nitra – Trenčín 3:6 (kon.) | Detva – Poprad 3:4 (kon.) | Banská Bystrica – Zvolen 1:6 (kon.)
HC Slovan – Lipt. Mikuláš 6:2 (kon.) | Miskolc – Nové Zámky 2:3 (po pr.) | Michalovce – Košice 0:1 (1:2 po s.n.)
konec
HK Detva
3:4 (2:0, 0:2, 1:2)
HK Poprad
sk Neděle 29.11.2020, 17:00Tipos Extraliga (SR) • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:45
    Detva dala gól!
    Kontaktný gól zo strany Detvy prišiel a môžeme určite čakať dramatický záver. Šikovný MAXIM ASKAROV si na útočnej modrej čiare spracoval puk, kľučkami prenikol pomedzi popradských obrancov. Nahodil puk na Vošvrdu, ktorý ho nemal pod kontrolou a Askarov puk úspešne dorazil.
    Asistencie: Lukáš Lalík, Viliam Čacho.
     
    45:18
    Poprad dal gól!
    Hostia veľmi rýchlo využívajú presilovú hru a dostávajú sa do dvojgólového vedenia. MARCEL HAŠČÁK sa dostal za ľavým kruhom k odrazenému puku. Videl, že spoluhráč mu preniká popred Sholla, to využil a strelou švihom popri vyrážačke prekonal detvianskeho brankára.
    Asistencie: Patrik Svitana, Adam Drgoň.
     
    42:31
    Poprad dal gól!
    Aktivita kamzíkov vyústila do vedúceho gólu. Zagrapan využil zaváhanie Lalíka. Vybojoval puk pri mantineli a z bránkovej čiary posunul krížom JAMESOVI LIVINGSTONOVI, ktorý z prvej prekonal Sholla.
    Asistencia: Marek Zagrapan
     
    32:15
    Poprad dal gól!
    Kamzíci strieľajú druhý gól a vyrovnávajú stav zápasu. Začína sa prakticky odznova. Patrik Svitana šikovne obkorčuľoval bránu, prešiel po obvode ľavého kruhu a perfektne načasoval prihrávku pred bránkovisko pre MARCELA HAŠČÁKA, ktorý už len doklepol popri Shollovom betóne.
    Asistencie: Patrik Svitana, Dávid Skokan.
     
    24:00
    Poprad dal gól!
    Kamzíci znižujú detvianske vedenie a vracajú sa do zápasu. Po bojoch o puk pri mantineli sa odrazený puk dostal na modrú čiaru k MIKEOVI DALHUISENOVI a jeho strela švihom zapadla popri Shollovej lapačke.
    Asistencia: Matej Paločko.
     
    14:04
    Detva dala gól!
    Detvania po 59 sekundách presilovú hru premieňajú a zvyšujú svoje vedenie. Cox pristavil puk na modrú čiaru pre RIVERA RYMSHU, ktorý videl, že Vošvrda má veľmi zakrytý výhľad a jeho prudká strela s istotou rozvlnila sieť.
    Asistencie: Trevor Cox, Maxim Askarov.
     
    12:12
    Detva dala gól!
    Domáci otvárajú skóre duelu. Od modrej čiary nahadzoval puk na bránu Marttinen, Vošvrda vyrážal pred seba, kde okamih nebol puk na žiadnej hokejke. Ujal sa ho JÁN SÝKORA, ktorý zblízka chladnokrvne prekonal Vošvrdu.
    Asistencia: Jyri Marttinen.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 13. Sýkora (Marttinen), 15. Rymsha (Cox, Askarov), 58. Askarov (Lalík, Čacho) – 24. Dalhuisen (Matej Paločko), 33. Haščák (Svitana, Skokan), 43. Livingston (Zagrapan), 46. Haščák (Svitana, Drgoň)


    HK Detva: Sholl (Petrík) – Marttinen, Gachulinec, Jendroľ, F. Fekiač, Lalík, Rymsha, Rais, Golian – Sýkora, Valent, Downing – Ščurko, V. Fekiač, Klíma – Cox, Čacho, Askarov – Ľupták, Halama, Magdolen
    HK Poprad: Vošvrda (Rychlík) – Repe, Drgoň, Dalhuisen, Brejčák, Hudec, Kramár, Česánek – Svitana, Skokan, Haščák – Vandas, Preisinger, Handlovský – Tavi, Zagrapan, Livingston – Matúš Paločko, Bjalončík, Matej Paločko – Hajnik

    Rozhodčí: Výleta, D. Konc st. – Tvrdoň, J. Konc ml.
    bahis siteleri