Nitra – Trenčín 3:6 (kon.) | Detva – Poprad 3:4 (kon.) | Banská Bystrica – Zvolen 1:6 (kon.)
HC Slovan – Lipt. Mikuláš 6:2 (kon.) | Miskolc – Nové Zámky 2:3 (po pr.) | Michalovce – Košice 0:1 (1:2 po s.n.)
konec
HK Detva
3:4 (2:0, 0:2, 1:2)
HK Poprad
sk Neděle 29.11.2020, 17:00Tipos Extraliga (SR) • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:29
    Tak toto budú pre Poprad určite nepríjemné okamihy. Pred Vošvrdom nastala skrumáž, Mike Dalhuisen fauloval a dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    58:07
    Sholl je na striedačke, začína sa detvianska powerplay.
     
    58:05
    Je tu zakázané uvoľnenie Popradu a oddychový čas si berie tréner Detvy Ernest Bokroš.
     
    57:45
    Detva dala gól!
    Kontaktný gól zo strany Detvy prišiel a môžeme určite čakať dramatický záver. Šikovný MAXIM ASKAROV si na útočnej modrej čiare spracoval puk, kľučkami prenikol pomedzi popradských obrancov. Nahodil puk na Vošvrdu, ktorý ho nemal pod kontrolou a Askarov puk úspešne dorazil.
    Asistencie: Lukáš Lalík, Viliam Čacho.
     
    53:04
    Vandas si šikovne rukou na ľavom kruhu sklepol puk na ľad, naservíroval Handlovskému pred bránu, no bolo to pre neho pridlhé, navyše bol zozadu tiesnený.
     
    47:14
    Popradčania sa dostali do prečíslenia, Bjalončík posunul na pravý kruh Matúšovi Paločkovi, ktorý to vracal pred bránu, Bjalončík iba jemne tečoval prihrávku a Sholl musel zasiahnuť.
     
    45:18
    Poprad dal gól!
    Hostia veľmi rýchlo využívajú presilovú hru a dostávajú sa do dvojgólového vedenia. MARCEL HAŠČÁK sa dostal za ľavým kruhom k odrazenému puku. Videl, že spoluhráč mu preniká popred Sholla, to využil a strelou švihom popri vyrážačke prekonal detvianskeho brankára.
    Asistencie: Patrik Svitana, Adam Drgoň.
     
    45:04
    Dominik Jendroľ sa síce hneval na hlavného rozhodcu, keďže sa jednalo možno o trošku prísne posúdenie situácie. Nič to však nemení na tom, že dostáva dve minúty za hrubosť.
     
    42:31
    Poprad dal gól!
    Aktivita kamzíkov vyústila do vedúceho gólu. Zagrapan využil zaváhanie Lalíka. Vybojoval puk pri mantineli a z bránkovej čiary posunul krížom JAMESOVI LIVINGSTONOVI, ktorý z prvej prekonal Sholla.
    Asistencia: Marek Zagrapan
     
    40:18
    Dávid Skokan sa šikovne uvoľnil do individuálnej akcie, prenikal dopredu do zakončenia, strelou spomedzi kruhov však triafal do betónu Sholla.
     
    37:43
    River Rymsha dokázal okamžite po naskočení z trestnej lavice získať prihrávku na modrej čiare, šiel sám na Vošvrdu, no popradský gólman sa mu úspešne hodil pod nohy bez nedovoleného zákroku.
     
    35:33
    Poprad dostáva presilovkovú možnosť. River Rymsha dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    32:15
    Poprad dal gól!
    Kamzíci strieľajú druhý gól a vyrovnávajú stav zápasu. Začína sa prakticky odznova. Patrik Svitana šikovne obkorčuľoval bránu, prešiel po obvode ľavého kruhu a perfektne načasoval prihrávku pred bránkovisko pre MARCELA HAŠČÁKA, ktorý už len doklepol popri Shollovom betóne.
    Asistencie: Patrik Svitana, Dávid Skokan.
     
    24:59
    Poprad získava prvú presilovku v stretnutí. Viktor Fekiač dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    24:00
    Poprad dal gól!
    Kamzíci znižujú detvianske vedenie a vracajú sa do zápasu. Po bojoch o puk pri mantineli sa odrazený puk dostal na modrú čiaru k MIKEOVI DALHUISENOVI a jeho strela švihom zapadla popri Shollovej lapačke.
    Asistencia: Matej Paločko.
     
    16:30
    Verdikt hlavného rozhodcu Výletu je jednoznačný. Aj z opakovaného záberu sme mali možnosť vidieť, že gól bol dosiahnutý korčuľou Mareka Zagrapana.
     
    16:30
    Popradčania strelili znižujúci gól, no bolo to po veľkej skrumáži a nič nie je na prvý pohľad jasné. Ide sa telefonovať.
     
    14:04
    Detva dala gól!
    Detvania po 59 sekundách presilovú hru premieňajú a zvyšujú svoje vedenie. Cox pristavil puk na modrú čiaru pre RIVERA RYMSHU, ktorý videl, že Vošvrda má veľmi zakrytý výhľad a jeho prudká strela s istotou rozvlnila sieť.
    Asistencie: Trevor Cox, Maxim Askarov.
     
    13:06
    Popradčania budú hrať znovu v oslabení a Detvania majú presilovkovú príležitosť. Boris Česánek si odsedí menší trest za držanie.
     
    12:12
    Detva dala gól!
    Domáci otvárajú skóre duelu. Od modrej čiary nahadzoval puk na bránu Marttinen, Vošvrda vyrážal pred seba, kde okamih nebol puk na žiadnej hokejke. Ujal sa ho JÁN SÝKORA, ktorý zblízka chladnokrvne prekonal Vošvrdu.
    Asistencia: Jyri Marttinen.
     
    06:08
    Rozhodca Daniel Konc rozpažil ruky a znamená to, že gól neplatí.
     
    06:08
    Detvania sa rozostavili v útočnom pásme a vytvorili si veľkú šancu. Puk došiel na modrú čiaru na hokejku Rymshu, ktorý strieľal od modrej. Odrazený puk z Vošvrdovho betónu vyletel do vzduchu a Ščurko dorážal bejzbolovým spôsobom. Podarilo sa mu dostať puk do brány a skórovať, no zrejme to bolo vysokou hokejkou. Počkáme si na rozhodnutie videorozhodcu...
     
    04:18
    No, teraz to gólman Tomáš Vošvrda veľmi nedomyslel. Vyhadzoval puk spoza brány na ochrannú sieť a bolo to na dve minúty.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 13. Sýkora (Marttinen), 15. Rymsha (Cox, Askarov), 58. Askarov (Lalík, Čacho) – 24. Dalhuisen (Matej Paločko), 33. Haščák (Svitana, Skokan), 43. Livingston (Zagrapan), 46. Haščák (Svitana, Drgoň)


    HK Detva: Sholl (Petrík) – Marttinen, Gachulinec, Jendroľ, F. Fekiač, Lalík, Rymsha, Rais, Golian – Sýkora, Valent, Downing – Ščurko, V. Fekiač, Klíma – Cox, Čacho, Askarov – Ľupták, Halama, Magdolen
    HK Poprad: Vošvrda (Rychlík) – Repe, Drgoň, Dalhuisen, Brejčák, Hudec, Kramár, Česánek – Svitana, Skokan, Haščák – Vandas, Preisinger, Handlovský – Tavi, Zagrapan, Livingston – Matúš Paločko, Bjalončík, Matej Paločko – Hajnik

    Rozhodčí: Výleta, D. Konc st. – Tvrdoň, J. Konc ml.
    bahis siteleri