Levante – Getafe 3:0 (kon.) | Sevilla – Real Madrid 0:1 (kon.) | Atlético – Valladolid 2:0 (kon.)
Cádiz – Barcelona 2:1 (kon.)
konec
Atlético Madrid
2:0 (0:0)
Real Valladolid
Sobota 05.12.2020, 18:30 • Estadio Wanda Metropolitano (Madrid) • Španělská LaLiga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    85
    Héctor Herrera (Atl. Madrid) pozdě dostoupil do souboje a došlápl mu na kotník. Hlavní rozhodčí správně tahá žlutou kartu z kapsičky.
     
    81
    Zcela zbytečný zákrok vytáhl Roque Mesa (Real Valladolid), který snad potřetí atakoval Marcose Llorentea. Poslední faul přišel zezadu a podražení už rozhodčí viděl.
     
    51
    Javier Sánchez (Real Valladolid) u postranní čáry dostoupil Ángela Correu, jehož trefil do obličeje. Hlavní sudí se poradil s kolegou u čáry a udělil další žlutou kartu.
     
    48
    Prvním potrestaným ve druhém poločase je Luis Suárez (Atl. Madrid), který nebyl spokojený s odpískáním faulu na svou osobu, ale především s neudělením žluté karty soupeře, a tak si ji prohlédl sám.
     
    40
    Vitolo (Atl. Madrid) je dalším potrestaným hráčem, když položil ruce na záda soupeře. Španělský fotbalista pak použil nevhodné gesto, za které rozhodčí vytáhl žlutou kartu.
     
    24
    Prvním potrestaným hráčem je Stefan Savić (Atl. Madrid), který vystoupil z obrany a šel do souboje šlapákem. Hlavní rozhodčí neváhal ani chvíli a vytáhl žlutou kartu.

    Michal Luxa

    Branky: 56. Lemar (Trippier), 72. M. Llorente (Trippier)

    Karty:   24. Savić (ATM), 40. Vitolo (ATM), 48. L. Suárez (ATM), 85. H. Herrera (ATM) – 51. J. Sánchez (RVL), 81. Mesa (RVL)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 8:6. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 10:10.
    Atlético Madrid: Oblak (C) – Trippier, Felipe, Savić, Hermoso – Vitolo (46. M. Llorente), H. Herrera, Saúl (57. Félix), Lemar (77. Torreira) – Á. Correa (57. Koke), L. Suárez (63. Kondogbia).
    Náhradníci: Grbić, San Román – Kondogbia, M. Llorente, Lodi, Moya, Koke, Sanabria, R. Sánchez, Šaponjić, Félix, Torreira.

    Real Valladolid: Masip (C) – Hervías (82. Janko), J. Sánchez, Bruno González, Nacho Martínez – Mesa, Alcaraz – Plano, K. Pérez (62. Weissman), Jota (62. T. Villa) – Maranhão.
    Náhradníci: Roberto – Aljámik, Fernández, Raúl García, Míchel, Janko, L. Pérez, Rubio, Fede, T. Villa, Weissman, Benito.

    Rozhodčí: Pablo González – Alfredo Rodríguez, Israel Bárcena
    bahis siteleri