Barys – N.Novgorod 2:3 (kon.) | Magnitogorsk – Dynamo Moskva 3:1 (kon.) | Čeljabinsk – Novosibirsk 2:0 (kon.)
Ufa – Jokerit 0:3 (kon.) | Čerepovec – Spartak Moskva 4:3 (kon.) | Kazaň – Minsk 7:2 (kon.)
Soči – Nižněkamsk 4:2 (kon.)
konec
Barys Nur-Sultan
2:3 (0:1, 2:2, 0:0)
Torpedo Nižnij Novgorod
Pátek 11.12.2020, 14:30 • Barys Arena, Nur-Sultan • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    37:57 Phil VARONE - 2:3
     
    37:57
    Barys právě vstřelil branku!
    V kazašském hlavním městě to bude ještě hokejové drama! Na ose kruhů si řekl o přihrávku PHIL VARONE, který vystřelil hned z první a brankář Melničuk asi vůbec nic neviděl. Kotouče si podle své reakce všiml, až když se rozvlnila síťka za jeho zády – 2:3. Asistence: Matt Frattin a Jegor Šalapov.
    30:54 Phil VARONE - 1:3
     
    30:54
    Barys právě vstřelil branku!
    Jako by mě domácí slyšeli a v přesilovce stačili snížit! Videll nahrál na pravý kruh Pavlovi Akolzinovi, jehož střelu vyrazil Melničuk jen na hůl PHILA VARONEHO a ten trefil odkrytou část branky Torpeda – 1:3. Asistence: Pavel Akolzin a Linus Videll.
    27:01 Justin KLOOS - 0:3
     
    27:01
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Torpedo vede už o tři branky! Nahození Bradyho Austina od modré pohotově tečoval JUSTIN KLOOS a Karlsson nestačil reagovat. Asistence: Brady Austin.
    22:33 Michail VARNAKOV - 0:2
     
    22:33
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hosté navyšují svůj náskok! Puk propadl mezi bruslemi domácího obránce Orechova k Sergejovi Gončarukovi, který okamžitě nahrál na druhou tyčku MICHAILOVI VARNAKOVOVI a ten střílel do odkryté klece – 0:2. Asistence: Sergej Gončaruk a Andrej Belevič.
    10:06 Sergej GONČARUK - 0:1
     
    10:06
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hosté se ujímají vedení! Na červené čáře ztratil puk Šestakov. Toho využil Andrej Belevič, který kotouč poslal na pravé křídlo, kde byl rozjetý SERGEJ GONČARUK. Ten svůj samostatný únik zakončil střelou na lapačku. Asistence: Andrej Belevič a Michail Varnakov.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 31. Varone (Akolzin, Videll), 38. Varone (Frattin, Šalapov) – 11. Gončaruk (Belevič, Varnakov), 23. Varnakov (Gončaruk, Belevič), 28. Kloos (Austin)


    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Kudrjavcev) – Metalnikov, Šalapov, Samat Danijar, Heatherington, Makljukov (A), Orechov, Gajtamirov – Frattin, Varone, Panjukov – Videll (A), Valk, Lilja – R. Starčenko (C), Sagadejev, Michajlis – Akolzin, Šestakov, Petuchov – Musorov.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Melničuk (Serebrjakov) – Ch. Wideman, Mišarin, Austin, Orlov, Aljajev, Marin, Bobrjašov – Žafjarov (A), Miele, Čechovič – Szwarz, Kloos, Šenfeld (C) – Varnakov (A), Belevič, Gončaruk – Verjajev, Drobin, Pereskokov.

    Rozhodčí: Bondar, Lavrentěv – Golovjov, Savenkov
    bahis siteleri