Barys – N.Novgorod 2:3 (kon.) | Magnitogorsk – Dynamo Moskva 3:1 (kon.) | Čeljabinsk – Novosibirsk 2:0 (kon.)
Ufa – Jokerit 0:3 (kon.) | Čerepovec – Spartak Moskva 4:3 (kon.) | Kazaň – Minsk 7:2 (kon.)
Soči – Nižněkamsk 4:2 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
3:1 (1:0, 2:0, 0:1)
Dynamo Moskva
Pátek 11.12.2020, 15:00 • Arena Metallurg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:11 Vladislav JEFREMOV - 3:1
     
    57:11
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak jsem to zakřikl! Olkinuora si dnes čisté konto nepřipíše, protože ho o něj okradl VLADISLAV JEFREMOV. Tarasov mu v rohu kluziště adresoval přihrávku z otočky a úspěšnému "loupežníkovi" stačilo jen přizvednout puk nad lapačku finského brankáře, který máchl do prázdna. Asistence: Michal Čajkovský a Daniil Tarasov.
    38:23 Dennis RASMUSSEN - 3:0
     
    38:23
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Magnitogorsk jde do trháku! Čibisov na sebe nalákal dva obránce a u zadního mantinelu nenápadně posunul puk na volného Plotnikova. Ten střelou z úhlu sice neuspěl, ale následnou přihrávkou naslepo našel DENNISE RASMUSSENA, jenž zblízka zvýšil už na 3:0. Asistence: Sergej Plotnikov.
    31:06 Jegor JAKOVLEV - 2:0
     
    31:06
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Více místa na ledě při hře 4 na 4 lépe využili domácí! Dnes podruhé se prosazuje JEGOR JAKOVLEV. Garipov nejprve zareagoval na jeho první střelu, ale na rychlou dorážku už nestačil. Asistence: Archip Několenko a Andrej Čibisov.
    05:30 Jegor JAKOVLEV - 1:0
     
    05:30
    Metallurg právě vstřelil branku!
    To, co Metallurgu nevyšlo před chvílí, se mu podařilo teď! V pravém kruhu číhající JEGOR JAKOVLEV obdržel elegantní kolmou zadovku, po které vystřelil tahem do protipohybu přesunujícího se Garipova – 1:0. Asistence: Sergej Plotnikov a Andrej Čibisov.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 6. J. Jakovlev (S. Plotnikov, Čibisov), 32. J. Jakovlev (Několenko, Čibisov), 39. Rasmussen (S. Plotnikov) – 58. Jefremov (Čajkovský, Tarasov)


    Metallurg Magnitogorsk: Olkinuora (Košečkin) – Zemčonok, J. Jakovlev (A), Holm, Martynov, Dronov, Minulin, Nikolajev – S. Plotnikov (A), Rasmussen, Čibisov – Beck, Mozjakin (C), A. Nestrašil – Několenko, Košelev, Karpov – Jurov, Potěchin, Korobkin – Švyrjov.
    Dynamo Moskva: Garipov (Jerjomenko) – Čajkovský, Hietanen, Mironov (A), Volkov, J. Zajcev, Bojkov, O. Zajcev, An. Sergejev – Jaškin, Kagarlickij, Šipačov (C) – Pääjärvi, O. Lindberg, Tarasov – Popugajev, Jefremov (A), Muranov – Šipov, Pankratov, Kruglov.

    Rozhodčí: Bělov, Naumov – Gorděnko, Judin
    bahis siteleri