Barys – N.Novgorod 2:3 (kon.) | Magnitogorsk – Dynamo Moskva 3:1 (kon.) | Čeljabinsk – Novosibirsk 2:0 (kon.)
Ufa – Jokerit 0:3 (kon.) | Čerepovec – Spartak Moskva 4:3 (kon.) | Kazaň – Minsk 7:2 (kon.)
Soči – Nižněkamsk 4:2 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
0:3 (0:1, 0:1, 0:1)
Jokerit Helsinky
Pátek 11.12.2020, 15:00 • Ufa Arena, Ufa • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa v utkání
    David Sklenička (Jokerit) 0+0, 0 střel, čas na ledě 20:02 (17:23:22)
     
    Alex Grant, Jordan Schroeder a Nicklas Jensen se v tomto zápase jako jediné střelci dokázali prosadit. Hostující Helsinky vyhrávají na ledě Ufy výsledkově sice jednoznačně 3:0, ale herně to tak jasné rozhodně nebylo. Ufa svého soupeře přestřílela 39:30, ale ani jednou nedokázala překonat brankáře soupeře. Janis Kalninš (Jokerit) pochytal všech 39 střel soupeře, díky čemu získal čisté konto.
     
    Konec zápasu.
     
    59:00
    Oznámena byla poslední minuta hry ve třetí třetině i zápase, Helsinky rozehrávají od své branky, ale nikam se neženou.
     
    58:34
    Helsinky špatně rozehrály, píská se zakázané uvolnění, buly před brankou Helsinek.
     
    Máme zde informaci pro novináře, dnešnímu utkání přihlíží 2 384 fanoušků.
    58:06 Nicklas JENSEN - 0:3
     
    58:06
    Jokerit právě vstřelil branku!
    A je to jasné, tento zápas vyhraje hostující celek. Jordan Schroeder (Jokerit) vyslal přihrávkou vzduchem do brejku dva své spoluhráče. Veli-Matti Savinainen nebyl hladový a předložil přihrávku před brankou na zcela volného NICKLASE JENSENA, který se v zakončení nemýlil. Asistence: Veli-Matti Savinainen a Jordan Schroeder.
     
    56:34
    Domácí celek se nedokázal propracoval ani tentokrát. Janis Kalninš (Jokerit) utěsnil všechny mezírky ve výstroji a nenechal kotouč doklouzat za brankovou čáru.
     
    56:02
    Dostáváme se do finální fáze hry ve třetí třetině, domácí celek pokračoval v aktivní hře. Vladimir Žarkov (Ufa) se dostal do střelecké pozice, ale brankář byl připravený., Janis Kalninš (Jokerit) stále drží čisté konto.
     
    54:43
    Helsinky se dokázaly osvobodit, kotouč dostali daleko od své branky. Oslabení se hostujícímu celku daří podle představ.
     
    53:42
    Přesilovku nyní hraje domácí celek, který se pokouší něco vymyslet před brankou soupeře.
     
    53:28
    Vyloučení v týmu Jokerit Helsinky (Saku Mäenalanen – 2 min., nesportovní chování).
     
    53:28
    Komerční přestávka, domácí hokejisté jsou hodně frustrovaní, nedaří se jim v tomto zápase vůbec nic. Šancí mají více než dost, ale problém je koncovka.
     
    53:00
    Sedm minut hry zbývá do konce třetí třetiny. Následně pálil autor dnešní první branky, Alex Grant (Jokerit), jeho pokus kryje brankář.
     
    52:15
    Teemu Hartikainen (Ufa) minul z vyložené střelecké pozice, následně na druhé straně sice vymíchal hostující hráč brankáře, ale odkrytou část trefit už nedokázal.
     
    51:48
    Ufa znovu rozehrává od své branky, sledujeme rychlou pasáž hry, domácí sice hrají přesilovku, ale nedaří se jim stále vstřelit kontaktní branku.
     
    51:00
    Teemu Hartikainen (Ufa) měl nyní znovu obrovskou smůlu. Přesilovku hrají domácí aktivně, Teemu Hartikainen dostal přihrávku před branku, ale nedokázal se rychle zorientovat a vypálit.
     
    50:40
    Vyloučení v týmu Jokerit Helsinky (Veli-Matti Savinainen – 2 min., držení hole).
     
    50:01
    Dostáváme se do druhé poloviny hry ve třetí třetině, domácí mají znovu ponechanou výhdou.
     
    49:26
    Alexandr Kadějkin (Ufa) se při pokusu proniknout do útočného pásma dostal do postavení mimo hru. Buly ve středním pásmu.
     
    48:45
    Špatná rozehrávka Ufy, hlavní sudí píská zakázané uvolnění, vhazovat se bude před brankou domácího celku.
     
    47:50
    Sledujeme přesilovku Ufy, která má ovšem problémy se stabilněji usadit před brankou soupeře.
     
    47:33
    Vyloučení v týmu Jokerit Helsinky (Eeli Tolvanen – 2 min., sekání).
     
    47:33
    Jevgenij Lisovec (Ufa) měl obrovskou šanci, přihrávku dostal mezi kruhy, ale jeho ránu vyrazil brankář Janis Kalninš.
     
    46:20
    Jonathan Pudas (Jokerit) rozehrává od své branky, následně i on šel střídat. Bleskově se jeho spoluhráči dostali do útoku. Julius Junttila (Jokerit) obkroužil branku a zkoušel zakončovat do odkryté části, Juha Metsola (Ufa) výborně zasáhl.
     
    45:35
    Markus Granlund (Ufa) rozehrává od své branky, rychle se hráči v zeleném dostali do útočného pásma, kde se pokouší něco vymyslet. Markus Granlund (Ufa) si najížděl před branku, ale přihrávka na něj neprošla.
     
    45:06
    Po komerční přestávce pokračuje utkání dál. Helsinky stále vedou o dvě branky. Nyní ale lépe hrají domácí, kteří se usadili v útočném pásmu. Janis Kalninš (Jokerit) kryje ránu od modré čáry.
     
    44:27
    Obrovské zaváhání domácí obrany nedokázal hostující celek proměnit ve třetí branku. Na poslední chvíli brankář zasáhl.
     
    43:38
    Obrázek hry je poslední minuty stejný, hostující celek pokračuje v aktivní hře, pokouší se své vedení navýšit. Domácí hráči na nějakou výraznější šanci čekají.
     
    42:06
    V úvodu třetí části sledujeme rychlý hokej, který musí fanoušky v Ufa Areně bavit.
     
    41:38
    Niklas Friman (Jokerit) rozehrává od své branky, kotouč dostal do útočného pásma, ale jeho spoluhráči přesněji vypálit nedokázali.
     
    41:16
    Helsinky se usadily v útočném pásmu, kde se pokoušely něco vymyslet. Do výraznější šance se v úvodu třetí části nedostali.
     
    40:50
    Utkání pokračuje třetí třetinou, hostující celek si do této fáze zápasu přinesl dvoubrankové vedení.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Alex Grant a Jordan Schroeder jsou zatím jediné střelci tohoto zápasu, hosté vyslali na branku soupeře 22 střel a prosadili se dvakrát. Domácí mají na svém kontě o dvě střely více, ale Janis Kalninš (Jokerit) zatím drží čisté konto.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:50
    Nyní se domácí tým sice usadil v útočném pásmu, kde nějakou dobu kombinoval, ale do střelecké pozice se dostat nedokázal.
    38:36 Jordan SCHROEDER - 0:2
     
    38:36
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Hostující celek se nyní raduje znovu a navyšuje své vedení, Eeli Tolvanen (Jokerit) se dostal do brejku, s jeho pokusem si brankář domácích poradil, kotouč vyrazil před sebe, kde byl zcela volný JORDAN SCHROEDER. Ten si počkal na ideální moment, a pak trefil odkrytou část branky. Asistence: Eeli Tolvanen a Veli-Matti Savinainen.
     
    38:00
    Probíhají poslední dvě minuty hry ve druhé třetině, aktuálně stále platí vede hostujícího celku, které zařídil na konci první třetiny Alex Grant v přesilovce.
     
    37:22
    Po delší době se Jokerit propracoval přes střední do útočného pásma. Hostující celek se pokouší navýšit své vedení, ale Jesse Joensuu (Jokerit) před brankou čekal marně na přihrávku.
     
    37:00
    Dostáváme se do finální fáze hry ve druhé třetině, vhazovat se nyní bude ve středním pásmu. Helsinky i Ufa se prezentují útočným hokejem. Diváky musí tento zápas tady v Ufa Areně bavit.
     
    36:20
    Pavel Koledov (Ufa) měl na hokejce vyrovnáni, po přihrávce od Pimenova pálil z bezprostřední blízkosti. Janis Kalninš (Jokerit) neměl mezi betony místo.
     
    35:40
    Hostují celek zatím vede o jednu branku, ale pokračuje v aktivní hře, Julius Junttila (Jokerit) hledal před brankou spoluhráče. Pas byl nepřesný.
    34:45 Neuznaný gól.
     
    34:45
    Úplně na konci přesilovky dostali hosté kotouč za brankovou čáru. Juha Metsola (Ufa) ukazoval, že k tomu došlo vysokou holí, což následně potvrdil také videorozhodčí. Branka neplatí.
     
    34:00
    Alex Grant (Jokerit) přenechal kotouč spoluhráči na modré čáře, ale jeho střela byla zblokovaná. Následně je hra přerušená, píská se zakázané uvolnění. Buly před brankou Helsinek.
     
    33:37
    Aktivně hraje hostující celek, který se usadil v útočném pásmu. Problémy má ale s přesností střelby.
     
    32:44
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Arťom Pimenov – 2 min., držení).
     
    31:47
    Hra je nyní přerušena, komerční přestávka. Stále platí jednobrankový náskok Helsinek navzdory velkým šancím na obou stranách.
     
    31:30
    Vyloučený hráč se vrací do hry, sledujeme hru pět na pět. Početní výhodu nedokázal Salavat Julajev proměnit.
     
    31:02
    Ufa se sice drží v útočném pásmu, ale má problémy s přesností zakončení, následnou ránu od modré čáry vyslal Jevgenij Lisovec (Ufa). Jeho ránu kryje Janis Kalninš (Jokerit).
     
    30:35
    Nejprve trefil jeden z hráčů Ufy horní tyč, a pak Helsinky dokázaly kotouč poslat do bezpečí.
     
    29:43
    Ufa přišla v útočném pásmu o kotouč, do brejku se tedy dostával hostující celek. Marko Anttila (Jokerit) ujížděl sám na brankáře, za sebou cítil obránce, a proto rychle vypálil. Mířil nad.
     
    29:30
    Vyloučení v týmu Jokerit Helsinky (Henrik Haapala – 2 min., podrážení).
     
    28:49
    Komerční přestávka. Blížíme se polovině hrací doby a hostující celek stále vede o jednu branku ze závěru první třetiny. Nyní ale sledujeme atraktivní podívanou.
     
    28:23
    Nyní se hraje před brankou Helsinek, Dmitrij Kugryšev (Ufa) neuspěl , následně si Janis Kalninš (Jokerit) poradil i s pokusem od modré čáry. Na druhé straně měl v brejku šanci Nicklas Jensen (Jokerit), ale neprostřelil brankáře.
     
    27:50
    Philip Larsen (Ufa) měl před sebou odkrytou část branky, rychle se před bránou dostal k puku a vypálil. Janis Kalninš (Jokerit) vytáhl výborný zákrok a puk vyrazil na tyč.
     
    27:17
    Vypadalo to, že se domácí dostanou do brejku, ale Teemu Hartikainen (Ufa) nestihl kotouč, u něj byl první brankář Janis Kalninš, který rychle rozehrál.
     
    26:45
    Vyloučený hráč se vrací do hry, Helsinky sice početní výhodu neproměnily, ale dál pokračují v aktivní hře. Ufa se pokouší osvobodit se, aby mohla vystřídat.
     
    26:05
    Obrana Ufy je hodně zatažená, ale zatím se jí daří zastavovat střelecké pokusy soupeře. Hodně obětavě hrají nyní domácí.
     
    25:20
    Henrik Haapala (Jokerit) udržel kotouč v útočném pásmu, a tak může akce Helsinek pokračovat dál. Následná střela od modré čáry byla ztečovaná nad branku, a pak neuspěl ani Nicklas Jensen (Jokerit).
     
    24:50
    Přesilovku si zahraje hostující celek. Helsinky už první početní výhodu dokázaly proměnit, uvidíme, jak se povedou nyní.
     
    24:45
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Michail Vorobjov – 2 min., zdržování hry / porušení postupu vhazování).
     
    23:46
    Sakari Manninen (Ufa) dobruslil kotouč za brankou soupeře, akce pokračovala dál, ale Jevgenij Lisovec (Ufa) od modré čáry neuspěl. Trefil jen obránce před sebou.
     
    23:11
    Hra se nyní přelévá ze strany na stranu, ani jeden celek se nemůže stabilněji dostat do před branku soupeře. Diváci se baví útočným hokejem.
     
    22:38
    Dmitrij Kugryšev (Ufa) měl na hokejce vyrovnání, od spoluhráče dostal kotouč v situaci dva na jednoho, ale jeho zakončení dokázal zastavit Janis Kalninš (Jokerit).
     
    22:04
    Sledujeme rychlý hokej v úvodu druhé třetiny, ani jeden celek se nemůže stabilněji usadit před brankou soupeře, Gólmana v této části zápasu zatím výraznější šanci nečelili.
     
    20:27
    Ufa se rychle dostala před branku soupeře, Philip Larsen (Ufa) se dobře pohyboval před brankou, ale spoluhráči mu nedokázali přihrát podle představ, a tak se Salavat do šance nedostal.
     
    20:01
    Utkání pokračuje druhou třetinou, úvodní vhazování vyhrál domácí celek, který byl ale zatlačený na svou obrannou část hrací plochy.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Hostující celek, který byl v první třetině podstatně pasivnější, se dostal v závěru v přesilovce do vedení. V přesilovce se prosadil Alex Grant (Jokerit), což je autor zatím jediné branky v tomto zápase.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:40
    Už se pravděpodobně nic nestane, v poklidném tempu se dohrává první třetina, domácí celek je sice v útočném pásmu, ale helsinská obrana mu mnoho prostoru nedává.
    18:41 Alex GRANT - 0:1
     
    18:41
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Hostující celek se v přesilovce dostává do vedení. Z dobré pozice vypálil ALEX GRANT. Jeho ránu ztečoval obránce Ufy tak, že kotouč zapadl přesně do branky. Šťastně se hosé dostávají do vedení. Asistence: Brian O'Neill.
     
    18:15
    Jordan Schroeder (Jokerit) měl na hokejce první branku zápasu, ale jeho pokus výborně zastavil brankář.
     
    17:40
    Přesilovku hraje nyní hostující celek, který rozehrává od své branky a pokouší se něco vymyslet před brankou soupeře.
     
    17:35
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Vladimir Žarkov – 2 min., držení hole).
     
    17:25
    Domácí celek se rychle dostal do útočného pásma, Pjotr Chochrjakov (Ufa) pálil z dobré pozice, ale jeho rána končí mimo branku.
     
    16:44
    Juha Metsola (Ufa) kryje kotouč po střele hostujícího hráče. Antti Pihlström (Jokerit) to vzal na sebe, dostal se do zakončení, ale gólman si dokázal poradit.
     
    16:00
    Z ničeho nic měli hosté velkou šanci. Kotouč vyrazil domácí brankář jen před sebe, a pak mohl hráč Helsinek dorážet. Puk ale netrefil podle představ, a tak gólman zasahovat nemusel.
     
    15:15
    Po zakázaném uvolnění se bude vhazovat před brankou domácích. Po delší době mají možnost se Helsinky dostat do útočného pásma. V tomto zápase zatím hraje Savalat Julajev rozhodně aktivněji.
     
    14:38
    Markus Granlund (Ufa) pálil od modré čáry, ale jeho pokus byl před brankou zblokovaný. Gólman zasahovat nyní nemusel.
     
    14:00
    Hostující celek rychle rozehrával od své branky, kotouč ale jen nahodil na branku soupeře, a pak šla formace Helsinek střídat. Následně se znovu rychle přenáší směr hry.
     
    13:35
    Vhazovat se bude ve středním pásmu, ale nejprve uvidíme komerční přestávku. Aktuálně sice platí bezbrankový stav, ale domácí hokejisté jsou jasně aktivnějším týmem. 10:1 vedou na střely na branku.
     
    13:13
    Helsinky nyní rozehrávají od své branky, rychle se přes střední pásmo dostaly do útočného pásma, ale nic vymyslet nedokázaly.
     
    12:15
    Domácí hokejisté pokračuje v aktivnější hře, snadněji se dostávají do střeleckých pozic, více práce má Janis Kalninš, který zatím ale neinkasoval.
     
    10:01
    Dostáváme se do druhé poloviny hry v první třetině, domácí hokejisté vstoupili do zápasu aktivně, hrají lépe, mají více ze hry, ale na první branku zatím čekáme.
     
    09:50
    Alexandr Kadějkin (Ufa) se dostal do dobré střelecké pozice, jeho projektil nebyl vůbec špatný. Kotouč se odrazil od břevna nad branku, a pak zpět do hry.
     
    09:12
    Střelecky zápasu zatím dominuje domácí celek, ten vyslal na branku soupeř už sedm střeleckých pokusů. Janis Kalninš (Jokerit) zatím ale neinkasoval. Helsinky na branku nevypálily.
     
    08:37
    Finský celek nyní dostal hru do útočného pásma, Marko Anttila (Jokerit) vedl útočnou akci, ale jeho projektil končí vedle branky, gólman zasahovat nemusel.
     
    08:08
    Vyloučený hráč se vrátil do hry, sledujeme nyní už hru pět na pět. Aktivní hra Salavatu Julajev pokračuje dál. Jokerit je pod tlakem.
     
    07:30
    Helsinky vyhodily kotouč přes všechny čáry. Ufa musí znovu bojovat o útočné pásmo. Následně Janis Kalninš (Jokerit) od své branky rozehrál, ale jeho kolegové o puk přišli.
     
    06:48
    Ufa sice hraje přesilovku, ale nemůže se dostat do střelecké pozice, sledujeme klidnější pasáž hry. Aktuálně hráči v modrém jsou nastěhovaní v útočném pásmu, ale vázne střelba.
     
    06:10
    Markus Granlund (Ufa) to vzal na sebe, jeho rána z mezikruží nebyla vůbec špatná, ale brankář si dokázal poradit, následně Jokerit vyhodil přes všechny čáry.
     
    05:56
    Vyloučení v týmu Jokerit Helsinky (Antti Pihlström – 2 min., podrážení).
     
    05:50
    Arťom Pimenov (Ufa) se pokoušel dostat do útočného pásma, ale sudí přerušují hru, bude se vylučovat.
     
    05:06
    Po komerční přestávce se vhazovalo v domácím útočném pásmu. Ufa vstoupila do zápasu lépe, snadněji se dostává do střeleckých pozic, sledujeme klidnější pasáž hry.
     
    05:00
    Vladimir Žarkov (Ufa) to vzal na sebe, ale jeho rána rána končí mimo branku, gólman zasahovat nemusel. Sledujeme rychlý hokej.
     
    04:06
    Ani jeden celek se nemůže propracovat do výraznější střelecké pozice, sledujeme rychlý hokej bez šancí.
     
    02:41
    Sledujeme rychlý hokej v úvodu zápasu, ani jeden celek se nyní nedokázal propracovat do výraznější střelecké pozice. Dmitrij Kugryšev (Ufa) to vzal na sebe a jeho střelu z křídla kryje brankář finského celku.
     
    01:54
    Do tlaku se dostala také Ufa, která se usadila v útočném pásmu. Pjotr Chochrjakov (Ufa) byl blízko k dorážce volného kotouče do branky, ale obránci Helsinek byl u puku první a akci ukončil.
     
    01:20
    Jonathan Pudas (Jokerit) dostal dobrou přihrávku od spoluhráče mezi kruhy, rozhodl se pro střelu. Zkoušel trefit prostor u zadní tyče, ale kotouč končí mimo.
     
    00:44
    Hostující celek začal aktivněji, usadil se v útočném pásmu. První střela končí mimo branku. Tommi Kivistö pálil z dobré pozice, ale trefit zařízení nedokázal.
     
    00:01
    Utkání začalo, úvodní vhazování vyhrál hostující celek, který hraje v bíločerveném, domácí mají dnes zelené dresy.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Salavat Julajev Ufa: Metsola (Tarasov) – Panin, Larsen, Koledov, Alexejev, Lisovec, J. Birjukov, Korobov – Hartikainen, M. Granlund, Manninen – Kadějkin, V. Žarkov, Chochrjakov – M. Vorobjov, Baranov, Kugryšev – Kuzmin, Soloduchin, Alaljkin – Pimenov.

    Jokerit Helsinky: Kalninš (Lindbäck) – A. Grant, Lööv, Friman, Kivistö, Pudas, D. Sklenička – O'Neill, Joensuu, Regin – Savinainen, Schroeder, Tolvanen – Nicklas Jensen, Haapala, Mäenalanen – Anttila, Junttila, Pihlström.

    Rozhodčí: Akuzovskij, Romasko – Zachorav, Sysujev.
     
    Úvodní sestavy:

    Salavat Julajev Ufa: Metsola (Tarasov) – Panin, Larsen, Koledov, Alexejev, Lisovec, J. Birjukov, Korobov – Hartikainen, M. Granlund, Manninen – Kadějkin, V. Žarkov, Chochrjakov – M. Vorobjov, Baranov, Kugryšev – Kuzmin, Soloduchin, Alaljkin – Pimenov.

    Jokerit Helsinky: Kalninš (Lindbäck) – A. Grant, Lööv, Friman, Kivistö, Pudas, D. Sklenička – O'Neill, Joensuu, Regin – Savinainen, Schroeder, Tolvanen – Nicklas Jensen, Haapala, Mäenalanen – Anttila, Junttila, Pihlström.

    Rozhodčí: Akuzovskij, Romasko – Zachorav, Sysujev.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Československá stopa v utkání

    David Sklenička (JOK)
    Jakub Krejčík (JOK).
     
    Vzájemné zápasy

    02.12.2020 Jokerit – Ufa 3:1
    02.12.2019 Ufa – Jokerit 2:3
    13.10.2019 Jokerit – Ufa 3:2 sn.
    29.01.2019 Ufa – Jokerit 1:4
    11.12.2018 Jokerit – Ufa 2:3.
     
    Salavat Julajev Ufa

    Domácí jsou na tom v těchto dnech opačně než jejich dnešní soupeři. V pěti předchozích zápasech totiž slavily jen po výhře 1:0 nad Jekatěrinburgem, načež nebodovali s Jokeritem, Dynemem Moskva a naposledy ani s Magnitogorskem, se kterým Salavat doma prohrál 1:3. Ufě se tak čelo Východní konference dost vzdálilo. Z páté pozice ztrácí na druhý Omsk šest bodů a navíc má o dva odehrané zápasy více.

    Nejproduktivnější hráči:
    • T. Hartikainen – 35 bodů (17+18)
    • M. Granlund – 29 bodů (12+17)
    • S. Manninen 24 bodů (9+15).
     
    Jokerit Helsinky

    Postavení Jokeritu je významně ovlivněno celotýmovou karanténou, kvůli které má o šest až osm odehraných zápasů méně než ostatní soupeři v Západní konferenci. I tak se finský klub drží na osmém místě Západní konference, z něhož navíc ztrácí jen čtyři body na pátý Minsk. V posledních devíti zápasech Helsinky nebodovaly jen jednou proti Nižnému Novgorodu. Před dvěma dny se představily na ledě Čeljabinsku a odvezly si výhru 5:2.

    Nejproduktivnější hráči:
    • B. O´Neill – 31 bodů (7+24)
    • N. Jensen – 18 bodů (10+8)
    • M. Lehtonen – 17 bodů (8+9).
     
    Všem hokejovým fanouškům přeji příjemné chvíle při sledování textového přenosu ze zápasu Kontinentální hokejové ligy. Od patnácti hodin se můžeme těšit na utkání mezi Ufou a Jokeritem Helsinky!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 19. A. Grant (O'Neill), 39. Schroeder (Tolvanen, Savinainen), 59. Nicklas Jensen (Savinainen, Schroeder)


    Salavat Julajev Ufa: Metsola (Tarasov) – Panin, Larsen, Koledov, Alexejev, Lisovec, J. Birjukov, Korobov – Hartikainen, M. Granlund, Manninen – Kadějkin, V. Žarkov, Chochrjakov – M. Vorobjov, Baranov, Kugryšev – Kuzmin, Soloduchin, Alaljkin – Pimenov.
    Jokerit Helsinky: Kalninš (Lindbäck) – A. Grant, Lööv, Friman, Kivistö, Pudas, D. Sklenička – O'Neill, Joensuu, Regin – Savinainen, Schroeder, Tolvanen – Nicklas Jensen, Haapala, Mäenalanen – Anttila, Junttila, Pihlström.

    Rozhodčí: Akuzovskij, Romasko – Zachorav, Sysujev

    Diváci: 2384
    bahis siteleri