Finsko – Švédsko 1:4 (kon.) | Rusko – Česko cz 4:1 (kon.)
konec
Rusko
4:1 (2:1, 0:0, 2:0)
Česko
Sobota 19.12.2020, 13:30 • Ledový palác CSKA, Moskva • Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:08 Maxim MAMIN - 4:1
     
    57:08
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Po chybě Dominika Mašína je rozhodnuto! Českému obránci projel ve středním pásmu puk pod hokejkou, čehož využil MAXIM MAMIN, který střílel do opuštěné branky. Bez asistence.
    40:50 Maxim MAMIN - 3:1
     
    40:50
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové skvěle vstoupili do třetí třetiny! Domácí si dávali kotouče kolem mantinelu. Nakonec přišla nahrávka Andreje Čibišova z rohu na před brankou nekrytého MAXIMA MAMINA a ten zblízka nezaváhal – 3:1. Asistence: Alexej Marčenko a Andrej Čibisov.
    15:15 Lukáš SEDLÁK - 2:1
     
    15:15
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak tohle byla paráda! LUKÁŠ SEDLÁK zavezl puk z levé strany do útočné třetiny a krátce po přejetí modré čáry vypálil zápěstím přes obránce. Trefil to dokonale, kotouč nabral velkou rychlost a zapadl do bližšího horního růžku nad vyrážečku brankáře Samonova – 2:1. Asistence: Radan Lenc a David Sklenička.
    09:44 Andrej KUZMENKO - 2:0
     
    09:44
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Domácí reprezentace zvyšuje na rozdíl dvou gólů! Ivan Morozov vyhrál buly na ANDREJE KUZMENKA, který si obhodil napadajícího Davida Šťastného a střelou k levé tyčce z pohledu Willa upravuje na 2:0. Asistence: Ivan Morozov.
    06:55 Anton BURDASOV - 1:0
     
    06:55
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Sborná se prosazuje krátce po buly! Puk držel ANTON BURDASOV, který si s ním vybruslil od pravého mantinelu na osu kluziště a zápěstím překvapil brankáře Willa, jenž toho zřejmě mnoho neviděl. Asistence: Dmitrij Samorukov a Igor Ožiganov.
    Marken.cz

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 7. Burdasov (Samorukov, Ožiganov), 10. Kuzmenko (Ivan Morozov), 41. Mamin (A. Marčenko, Čibisov), 58. Mamin – 16. Sedlák (Lenc, D. Sklenička)


    Rusko: Samonov (Fedotov) – A. Marčenko, Rafikov, Ožiganov, Samorukov, J. Jakovlev (A), Judin, Antipin – Čibisov, Šipačov (C), Tkačjov – Burdasov (A), Ivan Morozov, Kuzmenko – Sošnikov, Zernov, Tolčinskij – Voronkov, P. Karnauchov, Mamin – Kadějkin.
    Česko: Will (Hrubec) – Šustr (A), Mašín, Knot, Vitásek, Košťálek, D. Sklenička, Gazda – Jaškin, D. Kaše, A. Nestrašil (C) – Radil, Sedlák, Lenc (A) – Rousek, Jašek, Lakatoš – P. Zdráhal, Kodýtek, Šťastný – Mandát.

    Rozhodčí: Naumov, Romasko (RUS)
    bahis siteleri