Turín – Bologna 1:1 (kon.) | Benevento – Janov 2:0 (kon.) | Cagliari – Udinese 1:1 (kon.)
Inter – Spezia 2:1 (kon.) | Sassuolo – AC Milán 1:2 (kon.) | Atalanta BC – AS Řím 4:1 (kon.)
Lazio – Neapol 2:0 (kon.)
konec
Cagliari Calcio
1:1 (1:0)
Udinese Calcio
Neděle 20.12.2020, 15:00 • Sardegna Arena, Cagliari • Italská Serie A • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    On-line přenos je u konce. Děkujeme za pozornost. (16:56:24)
     
    Do dnešního dne tabulkoví sousedé se po závěrečném hvizdu rozcházejí smírně. Přestože v úvodní půli měli významnější tlak hosté, do brány se vměstnala pouze střela Babise Lykogiannise z přímého kopu. Po přestávce ovšem Udinese začalo tlačit na pilu ještě výrazněji a v 57. minutě aktivitu hostů přetavil ve vyrovnávací gól Kevin Lasagna. Ten se stal důležitým žolíkem trenéra Gottiho, neboť branku vsítil už po necelých 180 vteřinách strávených na hrací ploše. I přes četné šance na obou stranách další zásahy nepřišly, a tak Udinese zůstává na 11. pozici. Cagliari si naopak o jednu příčku pohoršilo, jelikož v souběžně hraném zápase Benevento zvládlo porazit FC Janov. Konečný stav zápolení mezi Cagliari a Udinese udává hodnotu 1:1.
     
    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 4:6. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 13:12.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Další souboj v pokutovém území, po kterém musel přijmout nepříjemnou facku Giovanni Simeone. O faulu se nicméně hovořit nedá.
     
    90+3
    Rukou si v pokutovém území až příliš okatě pomáhal Ilja Nestorovski. To znamená uklidnění pro Cagliari.
     
    90+3
    Srážka mezi Pereirou a Becaem a faul na druhého jmenovaného. Je tu tak ještě jedna šance pro hosty.
     
    90+2
    Přešlapovačky Rodriga de Paula k ničemu nevedly. Udinese se pouze přesunulo z výhodných pozic zpátky do neutrální zóny, kde s míčem operuje Rodrigo Becao.
     
    90+1
    Rozhodčí usoudil, že hráči si na hřišti užijí ještě čtyři minuty navíc.
     
    90
    Zasloužený odpočinek si užijí také hostující Stryger Larsen s Bonifazim. Novými tvářemi v sestavě budou ter Avest, respektive De Maio.
     
    89
    Odražený míč na hranici vápna našel Babis Lykogiannis a ráznou ranou chtěl najít prostor v horních patrech branky. Místo toho pouze trefil jednu z prázdných laviček.
     
    88
    Ještě jedna injekce z hráčské lavičky. Se zápasem se loučí Pedro a Rog, šanci přijímají Pereiro a Oliva.
     
    87
    Walace v rámci postupné kombinace předal míč na Rolanda Mandragoru, jenž si okamžitě všiml volného prostoru, který se mu naskytl. Rána z velké dálky byla žádoucím řešením, ovšem střídající záložník neseřídil mířidla.
     
    86
    Standardní situaci z pravé strany rozehrál sám postižený de Paul. Jeho centr se kroutil v ideální rychlosti, ovšem Alessio Cragno nebyl nikým ohrožován a míč shrábl ze vzduchu jako zralé jablko.
     
    85
    Hned dvojí prohřešek předvedli domácí. Luca Ceppitelli zašlápl nohu de Paula, který se dlouho sbíral z trávníku. O chvíli později fauloval také Rog.
     
    83
    Spolupráce Simeoneho a Marina nepřinesla radost na straně Cagliari. Akci utopil v závěru právě Răzvan Marin, ovšem neměl to rozhodně snadné. Na středu šestnáctky pracoval v nepříjemném obklíčení.
     
    82
    Teď je to znovu Cagliari, které převzalo otěže zápasu. Zdá se, že domácím zkrátka nejvíce vyhovuje úvodních a závěrečných deset minut duelu. Andrea Carboni vhodil dlouhý aut, ovšem míč si do náruče po chvíli bere znovu. Giovanni Simeone byl nadvakrát skvěle ustrážen.
     
    80
    Dnes mají střídání kýžený efekt. Giovanni Simeone okamžitě ve vápně ohrožoval brankáře Udinese, když se dostal k hlavičce z penaltového puntíku. Jeho pokus ovšem skončil jen vedle.
     
    78
    Střídání připravili také domácí, kteří se rozhodli podpořit skomírající ofenzivu. Riccardo Sottil je stažen na úkor Simeoneho.
     
    78
    Pereyra možná i kvůli hrozby vyloučení odchází a nahradí jej Mandragora. Střídá rovněž Pussetto, jenž dnes zahodil velké množství šancí. Na jeho místo nastoupí Nestorovski.
     
    76
    Cagliari je v zahrávání standardních situací hodně kreativní. Poslední slovo má nicméně pokaždé Babis Lykogiannis, který nyní po rozehře nakrátko nezvládl přesně centrovat.
     
    75
    Ostrý zásah Roberta Pereyry na už tak dost zdecimovaného Nahitana Nándeze, následovaný žlutým kartonkem. Hosté se budou po delší odmlce bránit přímému kopu.
     
    74
    João Pedro mohl být při svém napadání brankáře možná ještě více aktivní. Juan Musso nicméně neposlal přesný pas a domácí rychle otočili kurs hry. Babis Lykogiannis pak hledal právě Pedra, kterému scházel možná půlmetr k tomu, aby rozvlnil síť.
     
    72
    Teď se přesný pas nepovedl Ignaciu Pussettovi. Na hřišti to nicméně vypadá, jako by domácí bránili vedení 1:0. Měli by si nejspíše uvědomit, že toto skóre už neplatí.
     
    70
    Hosté zvolili řešení na zadní tyč, centr de Paula ale nedoputoval na místo určení. Dobývání branky Cagliari nadále pokračuje.
     
    69
    Žlutou kartu zahlédl Nández, rychlé kraje hostů dělají Cagliari problémy, které musí řešit prostřednictvím faulů.
     
    69
    Nahitan Nández velmi šikovně adresoval svou přihrávku do vápna a Ceppitellimu scházely centimetry. O chvilku později ve vápně zůstal ležet Zappa, ale šlo spíše o filmování.
     
    67
    Ignacio Pussetto dnes z postele nevykročil gólovou nohou. A nejde mu to ani ve vzduchu. Teď vyplaval zcela sám za obranným valem Cagliari, ale místo toho, aby si v zakončení počínal s klidem, poslal balon daleko od prostoru tří tyčí.
     
    66
    Identifikovat Nahitana Nándeze momentálně není žádný problém. Po ošetřování je totiž opatřen obvazem kolem celého čela. To mu ale nebrání v tom, aby brousil pravou lajnu a k tomu posílal do vápna zajímavé pasy. Nyní na jeho přízemní centr nikdo nedosáhl.
     
    65
    Godín sice nezvládl vzdušný souboj s Becaem, ale Udinese se v tomto zápase nedaří udeřit z rohu. Hlavička mířila znovu jen nad horní tyč.
     
    64
    Rohový kop hostujícího celku, ale ještě před ním střídání. na domácí straně. Splněno má Leonardo Pavoletti a útok podpoří Luca Ceppitelli.
     
    63
    Pas za obranu nezužitkoval Jens Stryger Larsen. Dobrá defenzivní práce Lykogiannise, který dnes znovu ukazuje svou exkluzivní kvalitu.
     
    62
    Leonardo Pavoletti vyskočil na Samira jako žokej na neposedného koně. Je pískán útočný faul ze strany hroťáka Cagliari.
     
    61
    Úžasný taneček na středu ukázal Riccardo Sottil. Jeho sebevědomí narostlo do takových výšin, že si následně dovolil i efektní přihrávku patičkou. Jenže to neměl dělat. Míč z jeho nohy zamířil jen k soupeři.
     
    59
    Jakoby domácímu mužstvu docházely síly. Udinese tlačí v podstatě celou čtvrt hodinku, která uplynula z této půle.
    57. Kevin LASAGNA - 1:1
     
    57
    Udinese právě vstřelilo branku!
    Geniální tah hostujícího trenérského štábu. KEVIN LASAGNA nestrávil na hřišti ani tři minuty a už se mu daří rozvlnit síť. Cagliari se nechalo po ošetřování Nándeze zbytečně ukolébat, Rodrigo de Paul perfektně rozehrál rovnou na Ignacia Pussetta a ten po krátkém zpracování prodloužil míč až k Lasagnemu, pro nějž už nebyl problém uklidit svou střelu do sítě. Máme srovnáno. Asistence: Ignacio Pussetto.
     
    55
    Hra se přerušuje, neboť na trávníků leží Nahitan Nández. Toho ve vzdušném souboji zboural Samir, ale okamžitě spěchal svému soupeři na pomoc.
     
    54
    Deulofeu už se na střeleckou listinu nepřipíše. Jeho poslední akce skončila neúspěchem, nyní propustí své místo Lasagnovi.
    53. Oba gólmani museli předvést těžké zákroky
     
    53
    Vypadá to na plejádu zajímavých akcí. Gerard Deulofeu natáhl ke střele zpoza šestnáctky a do vzduchu se znovu vydal Alessio Cragno. Perfektním zásahem si udržel čisté konto.
     
    52
    Na druhé straně podstatný zákrok Mussy, který se od počátku poločasu poprvé musel ukázat. Zvládl to výtečně.
    51. Pussetto neproměnil ani třetí velkou šanci v duelu
     
    51
    Ani teď to není branka Udinese. Faulovaný Larsen se okamžitě zapojil do akce a centrem našel hlavu Pussetta. Ten své zakončení nedokázal namířit mezi tři tyče.
     
    50
    Hra se hodně kouskuje. Răzvan Marin šlapákem setnul Larsena a kombinovat budou hosté.
     
    49
    Slovní rozprava mezi Rodrigem de Paulem a Babisem Lykogiannisem se pořádně vyostřila. Oba spěchá uklidnit sudí.
     
    48
    Centr na zadní tyč vracel do ohně Rodrigo Becao, střela z nohy Bonifaziho neprošla až k brance.
     
    47
    Udinese evidentně chce pokračovat ve své aktivitě z prvního poločasu, a tak Gerard Deulofeu rovnou mířil do vápna se vzdušným pasem. Pak přichází další faul, když Leonardo Pavoletti povalil Zeegelaara.
     
    46
    První ostrý atak odnesl kapitán Rodrigo de Paul. Po jeho pádu následuje volný kop z pravé strany.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Po úvodní půli nakonec do kabiny odcházejí šťastnější zástupci Cagliari, kteří přitom nepůsobili dojmem lépe hrajícího celku. Pravdou je, že v úvodních deseti minutách prokazovali větší aktivitu obyvatelé ostrova Sardinie, ovšem poté už přišel čas Udinese. Patrně největší šanci ve 22. minutě promarnil Deulofeu, jenž v ideální pozici nevypálil a míč mu stihl odkopnout Lykogiannis. Tomu se už o pět minut později podařilo vstřelit zatím jedinou branku, když z nějakých 25 metrů poslal balon krásně za zadní tyč. Využitá standardní situace udává současnou podobu stavu – 1:0.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45
    Úvodní žlutou kartu této partie uvidíme ještě před přestávkou. Leonardo Pavoletti ve vzduchu využil loket, a tak nebylo co řešit.
     
    44
    Kombinace mezi Deulofeuem a de Paulem vypadala moc hezky, ovšem střela argentinského záložníka neskončila v brance. Pálil totiž z kroku.
     
    44
    Tento zápas se rozhodně nehraje v rukavičkách, sudí Piccinini ale nechává utkání volný průběh a pouští i ostřejší střety.
     
    43
    Nahitan Nández dal znovu prostor Zappovi, který chtěl vyzkoušet své štěstí při kličce proti Pereyrovi. Ten si ovšem trpělivě počkal a míč získal.
     
    41
    Signál mezi zahrávajícími Marinem a Lykogiannisem v tomto případě hrubě nevyšel. Druhý jmenovaný poslal do vápna krátký centr, na který žádný z jeho kolegů nedosáhl.
     
    40
    Riccardo Sottil se rozčiluje, protože jeho zběsilý sprint s veškerou snahou nepovoleně zastavil Ignacio Pussetto. Záložník domácích se ale moc vztekat nemusí, protože je tu další zajímavý přímák.
     
    39
    Častěji se domácí prodírají přes pravou stranu hřiště. Aktivní je zejména krajní bek Gabriele Zappa. S úspěšností už je to horší. Ani tentokrát se mu nepovedlo udržet balon na hrací ploše.
     
    37
    Málem jsme viděli kuriózní trefu. Alessio Cragno čekal s odkopem moc dlouho a Ignacio Pussetto na míč dosáhl. Od jeho kopačky se balon odrážel rovnou k Deulofeuovi, ten ale v klíčové chvíli podklouzl. Na druhé straně neuspěl s ránou ze střední vzdálenosti Riccardo Sottil, pro Mussu to ale nebyl lehký zákrok.
     
    35
    Hra se po delší době znovu uklidnila, když hosté zvolili postupnou kombinaci na své polovině. Tento scénář ale neměl výrazného trvání, neboť Andrea Carboni neustál atak u postranní čáry a musel pelášit zpět.
     
    33
    Zmatek ve vápně vyústil ve střelu z otočky z dílny Kevina Bonifaziho. Další blok znamenal rohový kop, po němž nepřesně vypálil Marvin Zeegelaar.
     
    33
    Do bezpečí nedokázal balon dostat Babis Lykogiannis a pouze fauloval Larsena. I hosté disponují standardkou, ze které by mohl přijít jejich úvodní gólový úspěch.
     
    32
    Nyní si zvládl dojít pro přízemní centr Juan Musso. Okamžitá protiakce zaváněla atraktivním zakončením, Ignacio Pussetto ale ve vzduchu nepřekonal svého strážce Godína.
     
    31
    I teď si beci Cagliari pohlídali své pozice při rohovém kopu. Jens Stryger Larsen nechal míč doputovat do autu, ani po něm se ovšem Udinese nedaří proniknout do pokutového území.
     
    30
    Výborně nyní proti míči vystoupil Samir a podpořil tak útočnou snahu svého mužstva. Jde jasně vidět, že Udinese se snaží o co nejrychlejší srovnání stavu.
     
    29
    Rohový kop Udinese dokázal odpravit Alessio Cragno. Ten si pro míč došel i o půlminutku později, kdy znovu centr z levé strany mířil jen na hranici malého vápna, výsostné území brankáře Cagliari.
    27. Babis LYKOGIANNIS - 1:0
     
    27
    Cagliari právě vstřelilo branku!
    No a krajní obránce domácího celku BABIS LYKOGIANNIS to trefil parádně. Z přímého kopu se rozhodl pro kroucenou ránu na vzdálenější tyč, míč zaplaval rovnou do branky. Juan Musso sice dokázal na střelu reagovat, ale bylo příliš pozdě. Svůj tygří skok neproměnil v úspěšný zákrok a Udinese i přes větší počet gólových šancí musí dohánět jednobrankovou ztrátu. Bez asistence.
     
    26
    Přímý kop z atraktivní vzdálenosti pro domácí tým. U míče postává Babis Lykogiannis.
     
    25
    Domácí jsou na míči a vytvářejí si čím dál výraznější tlak.
    22. Deulofeu pokazil svou snahu špatným driblinkem
     
    22
    Obrovský kiks Gerarda Deulofeua. Poté, co vynikajícím způsobem ovládl souboj s Carbonim, upaloval zcela sám vstříc brance soupeře. Jenže v poslední fázi si míč předkopl až příliš a Babis Lykogiannis zvládl uhasit požár v defenzivě Cagliari.
     
    21
    Rohový kop se bude záhy opakovat. Do vzduchu vyskočil Marko Rog, ale znovu se k ohrožení zařízení nedostal.
     
    21
    Slušný tlak Cagliari, ale žádná střela na bránu. Hosté zformovali své obranní šiky a zblokovali pokusy Pedra i Marina.
     
    20
    Marvin Zeegelaar důrazně fauloval před pokutovým územím. Je s podivem, že ještě nevidí žlutou kartu.
     
    19
    Žlutobílý celek slaví úspěch se svým aktivním presinkem, který nedovoluje domácím tak snadný průchod středem hřiště jako v úvodní desetiminutovce. Juan Musso marně čeká na další zásah.
    18. Zákrok na Larsena v šestnáctce se nedočkal hvizdu sudího
     
    18
    Před pokutovým územím s míčem pospíchal Ignacio Pussetto, který vyhrál klíčový souboj u středové linie. Ve vápně se pak skácel Jens Stryger Larsen, o penaltě ale není řeč a hra nadále pokračuje.
     
    17
    João Pedro se svou přihrávkou otálel až příliš. Marvin Zeegelaar proto vložil do jeho nápadu svou spodní končetinu a zastavil Zappu.
     
    16
    Sebevědomý průnik Gerarda Deulofeua utnul Diego Godín. To byl zásadní moment, protože záložník Udinese už spěchal do vyložené šance.
     
    15
    Zappa si tentokrát rozmyslel drzý průnik po křídle a zvolil pas na João Pedra. Nejlepší snajpr domácích se neotočil do výhodnější pozice.
     
    14
    Nechybělo mnoho, aby merunu kousek před vápnem ukradl obraně Cagliari Roberto Pereyra. Ten zatím v utkání působí sympatickým dojmem, už několikrát sehrál v akcích svého celku důležitou úlohu.
     
    13
    O pas se přihlásil Walace. Domácí zvládli jeho průnik zachytit, ale už o chvíli později se s míčem před vápnem nachomýtl Gerard Deulofeu. Po jeho přihrávce centroval do vápna Marvin Zeegelaar, odražený balon znovu sebral Deulofeu a nepřesnou střelou nevystrašil brankáře Cragna.
     
    12
    Krásné přenesení hry v podání Pereyry odšpuntovalo rychlou akci Udinese. Hosté ztroskotali až těsně před vápnem, když se na svou defenzivní pozici zvládl vrátit pozorný Gabriele Zappa.
     
    11
    Nepřesný aut v podání Udinese vedl k dalšímu útoku ostrovního celku. Nahitan Nández předal míč na Zappu, toho ale včasným skluzem ozbrojil Samir.
     
    10
    Hostům se nepovedlo založení útoku a Godín tak v pohodě mohl míč poslat zpět na svého brankáře. I když už jsme stihli zahlédnout několik zajímavých momentů, stále oběma celkům schází přesnost v přechodové fázi.
     
    9
    Domácí se hlásili o odpískání penalty, neboť jeden z hráčů Udinese zahrál ve vápně rukou. Riccardo Sottil při následném rohovém kopu nedosáhl na centr na přední tyč.
     
    8
    Zkušený reprezentant Diego Godín předal přihrávku kolegovi ze stoperské dvojice Andreovi Carbonimu. Ten se tak pokusil o dalekonosný centr, který ale nevedl k ohrožení brány.
     
    7
    Rohový kop hostů neměl ideální parametry. Míč ukradl Riccardo Sottil a Marvin Zeegelaar předvedl taktický faul, který se obešel bez žlutého napomenutí.
     
    6
    Z první míč do středu zálohy věnoval Gabriele Zappa, ovšem domácí ztráta poslala vpřed Udinese. Marvin Zeegelaar centroval do oblasti penaltového puntíku, ale míč se nakonec zastavil až u pravé lajny, kde ho sebral Rodrigo de Paul.
     
    5
    Opět pouze přetažený centr předvedl Babis Lykogiannis. Jeho podpora útoku se zatím nesetkává s výraznějším úspěchem.
     
    4
    Další navštívenu do vápna chtěl propašovat Roberto Pereyra. Pussettovi scházel jeden krok.
     
    3
    Udinese z ničeho nic přichází s reakcí. Za obranou se zjevil Ignacio Pussetto, který zítra slaví své 25. narozeniny. Dárek si ovšem nedaroval, neboť v obrovské příležitosti selhal díky zákroku Cragna.
     
    2
    Na první tyči míč ukořistil Juan Musso. Byl to štiplavý centr z kopačky Babise Lykogiannise, který ho v tuto chvíli zaměstnal.
     
    2
    O balon do křídla se hlásil Gabriele Zappa. Krajní obránce Cagliari ale nedokázal zachytit pas, který by mu poskytl prostor na pravé straně.
     
    1
    Přihrávku Nándeze dokázal zachytit na hrací ploše Riccardo Sottil, ovšem domácí se k prvnímu ataku v utkání nepropracovali.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první poločas?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Cagliari Calcio: Cragno – Zappa, Godín, Carboni, Lykogiannis – Marin, Rog – Nández, João Pedro, Sottil – Pavoletti.
    Náhradníci: Vicario – Simeone, Ch. Oliva, Tramoni, Pisacane, Pajač, Caligara, Cerri, Pereiro, Ceppitelli, Pinna.

    Udinese Calcio: Musso – Samir, Bonifazi, Becao – Zeegelaar, Pereyra, Walace, de Paul, Stryger Larsen – Deulofeu, Pussetto.
    Náhradníci: Scuffet, Carnelos – Palumbo, ter Avest, Arslan, Rigo, Coulibaly, Lasagna, Mićin, Nestorovski, De Maio, Mandragora.

    Rozhodčí: Piccinini – Lombardo, Perrotti.
     
    UDINESE CALCIO
    11. místo, 11 zápasů, 14 bodů, skóre: 13:14


    Udinese by se případný úspěch v nedělním klání 13. kola určitě hodil. Hosté by se totiž díky třem bodům posunuli do klidného středu tabulky. Nedá se očekávat, že by v zápase předvedli divokou kanonádu. Udinese vsítilo v dosavadním průběhu sezony 13 branek a horší produktivitu vykazují už jen celky namočené v sestupových vodách. Hosté ale svou impotenci v ofenzivní fázi skvěle kompenzují v defenzivě, kde naopak se 14 inkasovanými góly patří k šestici nejlépe bránících mančaftů. Fotbalisty ze severovýchodu Itálie čeká v nejbližších dnech náročný program. Po středeční bezgólové remíze s Crotone se vrací na trávník znovu. Další zkouška na ně čeká těsně před Vánoci, když 23. prosince vyběhnou na domácí hřiště proti Beneventu. V barvách hostů v současné době působí Antonín Barák, který zvládl za 11 soutěžních utkání už tři trefy. Další český zástupce Jan Kubala se doposud do elitního kádru nepropracoval. Udinese dříve prošli i další reprezentanti – namátkou Marek Jankulovski, Tomáš Sivok, Matěj Vydra nebo Jakub Jankto.

    Poslední zápasy
    Udinese – Crotone 0:0
    Turín FC – Udinese 2:3
    Lazio – Udinese 1:3
    Udinese – Fiorentina 0:1
    Udinese – Janov 1:0
     
    CAGLIARI CALCIO
    12. místo, 12 zápasů, 13 bodů, skóre: 18:23


    Přestože se Cagliari v domácím prostředí chystá na měření sil se svým tabulkovým sousedem, platí v utkání za outsidera. Tým ze Sardinie okupuje 12. příčku s šestibodovým náskokem na sestupové pásmo, v poslední době se mu ale nedaří vyhrávat. Bez tříbodového skalpu v rámci Serie A hráči Cagliari přežívají už od počátku listopadu, kdy výsledkem 2:0 udolali Sampdorii. Ta však od 40. minuty hrála s deseti muži na trávníku, navíc domácím pomohla faulem v pokutovém území. Nejlepším střelcem klubu je momentálně Brazilec João Pedro, který dres Cagliari obléká už šest let. Zažil tak třeba krátkou etudu v podání Josefa Hušbauera, jenž se v ostrovním celku v roce 2015 ohřál jen na tři utkání.

    Poslední zápasy
    Parma – Cagliari 0:0
    Cagliari – Inter 1:3
    Verona – Cagliari 1:1
    Cagliari – Spezia 2:2
    Cagliari – Verona 2:1 (4. kolo poháru)
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    Patrik Czepiec

    Branky: 27. Lykogiannis – 57. Lasagna (Pussetto)

    Karty:   45. Pavoletti (CAG), 69. Nández (CAG) – 75. Pereyra (UDI)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 4:6. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 13:12.
    Cagliari Calcio: Cragno – Zappa, Godín, Carboni, Lykogiannis – Marin, Rog (88. Ch. Oliva) – Nández, João Pedro (88. Pereiro), Sottil (78. Simeone) – Pavoletti (64. Ceppitelli).
    Náhradníci: Vicario – Simeone, Ch. Oliva, Tramoni, Pisacane, Pajač, Caligara, Cerri, Pereiro, Ceppitelli, Pinna.

    Udinese Calcio: Musso – Samir, Bonifazi (90. De Maio), Becao – Zeegelaar, Pereyra (78. Mandragora), Walace, de Paul, Stryger Larsen (90. ter Avest) – Deulofeu (54. Lasagna), Pussetto (78. Nestorovski).
    Náhradníci: Scuffet, Carnelos – Palumbo, ter Avest, Arslan, Rigo, Coulibaly, Lasagna, Mićin, Nestorovski, De Maio, Mandragora.

    Rozhodčí: Piccinini – Lombardo, Perrotti
    bahis siteleri