Turín – Bologna 1:1 (kon.) | Benevento – Janov 2:0 (kon.) | Cagliari – Udinese 1:1 (kon.)
Inter – Spezia 2:1 (kon.) | Sassuolo – AC Milán 1:2 (kon.) | Atalanta BC – AS Řím 4:1 (kon.)
Lazio – Neapol 2:0 (kon.)
konec
Cagliari Calcio
1:1 (1:0)
Udinese Calcio
Neděle 20.12.2020, 15:00 • Sardegna Arena, Cagliari • Italská Serie A • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    Zasloužený odpočinek si užijí také hostující Stryger Larsen s Bonifazim. Novými tvářemi v sestavě budou ter Avest, respektive De Maio.
     
    88
    Ještě jedna injekce z hráčské lavičky. Se zápasem se loučí Pedro a Rog, šanci přijímají Pereiro a Oliva.
     
    78
    Střídání připravili také domácí, kteří se rozhodli podpořit skomírající ofenzivu. Riccardo Sottil je stažen na úkor Simeoneho.
     
    78
    Pereyra možná i kvůli hrozby vyloučení odchází a nahradí jej Mandragora. Střídá rovněž Pussetto, jenž dnes zahodil velké množství šancí. Na jeho místo nastoupí Nestorovski.
     
    75
    Ostrý zásah Roberta Pereyry na už tak dost zdecimovaného Nahitana Nándeze, následovaný žlutým kartonkem. Hosté se budou po delší odmlce bránit přímému kopu.
     
    69
    Žlutou kartu zahlédl Nández, rychlé kraje hostů dělají Cagliari problémy, které musí řešit prostřednictvím faulů.
     
    67
    Ignacio Pussetto dnes z postele nevykročil gólovou nohou. A nejde mu to ani ve vzduchu. Teď vyplaval zcela sám za obranným valem Cagliari, ale místo toho, aby si v zakončení počínal s klidem, poslal balon daleko od prostoru tří tyčí.
     
    64
    Rohový kop hostujícího celku, ale ještě před ním střídání. na domácí straně. Splněno má Leonardo Pavoletti a útok podpoří Luca Ceppitelli.
    57. Kevin LASAGNA - 1:1
     
    57
    Udinese právě vstřelilo branku!
    Geniální tah hostujícího trenérského štábu. KEVIN LASAGNA nestrávil na hřišti ani tři minuty a už se mu daří rozvlnit síť. Cagliari se nechalo po ošetřování Nándeze zbytečně ukolébat, Rodrigo de Paul perfektně rozehrál rovnou na Ignacia Pussetta a ten po krátkém zpracování prodloužil míč až k Lasagnemu, pro nějž už nebyl problém uklidit svou střelu do sítě. Máme srovnáno. Asistence: Ignacio Pussetto.
     
    54
    Deulofeu už se na střeleckou listinu nepřipíše. Jeho poslední akce skončila neúspěchem, nyní propustí své místo Lasagnovi.
    53. Oba gólmani museli předvést těžké zákroky
     
    53
    Vypadá to na plejádu zajímavých akcí. Gerard Deulofeu natáhl ke střele zpoza šestnáctky a do vzduchu se znovu vydal Alessio Cragno. Perfektním zásahem si udržel čisté konto.
    51. Pussetto neproměnil ani třetí velkou šanci v duelu
     
    51
    Ani teď to není branka Udinese. Faulovaný Larsen se okamžitě zapojil do akce a centrem našel hlavu Pussetta. Ten své zakončení nedokázal namířit mezi tři tyče.
     
    45
    Úvodní žlutou kartu této partie uvidíme ještě před přestávkou. Leonardo Pavoletti ve vzduchu využil loket, a tak nebylo co řešit.
     
    44
    Kombinace mezi Deulofeuem a de Paulem vypadala moc hezky, ovšem střela argentinského záložníka neskončila v brance. Pálil totiž z kroku.
    27. Babis LYKOGIANNIS - 1:0
     
    27
    Cagliari právě vstřelilo branku!
    No a krajní obránce domácího celku BABIS LYKOGIANNIS to trefil parádně. Z přímého kopu se rozhodl pro kroucenou ránu na vzdálenější tyč, míč zaplaval rovnou do branky. Juan Musso sice dokázal na střelu reagovat, ale bylo příliš pozdě. Svůj tygří skok neproměnil v úspěšný zákrok a Udinese i přes větší počet gólových šancí musí dohánět jednobrankovou ztrátu. Bez asistence.
    22. Deulofeu pokazil svou snahu špatným driblinkem
     
    22
    Obrovský kiks Gerarda Deulofeua. Poté, co vynikajícím způsobem ovládl souboj s Carbonim, upaloval zcela sám vstříc brance soupeře. Jenže v poslední fázi si míč předkopl až příliš a Babis Lykogiannis zvládl uhasit požár v defenzivě Cagliari.
     
    3
    Udinese z ničeho nic přichází s reakcí. Za obranou se zjevil Ignacio Pussetto, který zítra slaví své 25. narozeniny. Dárek si ovšem nedaroval, neboť v obrovské příležitosti selhal díky zákroku Cragna.

    Patrik Czepiec

    Branky: 27. Lykogiannis – 57. Lasagna (Pussetto)

    Karty:   45. Pavoletti (CAG), 69. Nández (CAG) – 75. Pereyra (UDI)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 4:6. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 13:12.
    Cagliari Calcio: Cragno – Zappa, Godín, Carboni, Lykogiannis – Marin, Rog (88. Ch. Oliva) – Nández, João Pedro (88. Pereiro), Sottil (78. Simeone) – Pavoletti (64. Ceppitelli).
    Náhradníci: Vicario – Simeone, Ch. Oliva, Tramoni, Pisacane, Pajač, Caligara, Cerri, Pereiro, Ceppitelli, Pinna.

    Udinese Calcio: Musso – Samir, Bonifazi (90. De Maio), Becao – Zeegelaar, Pereyra (78. Mandragora), Walace, de Paul, Stryger Larsen (90. ter Avest) – Deulofeu (54. Lasagna), Pussetto (78. Nestorovski).
    Náhradníci: Scuffet, Carnelos – Palumbo, ter Avest, Arslan, Rigo, Coulibaly, Lasagna, Mićin, Nestorovski, De Maio, Mandragora.

    Rozhodčí: Piccinini – Lombardo, Perrotti
    bahis siteleri