Mountfield HK – Vítkovice 2:3 (po pr.) | Sparta – Zlín 10:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Motor ČB 5:4 (kon.)
Litvínov – Kometa Brno 2:1 (po pr.) | Pardubice – Plzeň 4:1 (kon.)
po prodl.
HC VERVA Litvínov
2:1 (0:0, 1:1, 0:0 - 1:0)
HC Kometa Brno
Úterý 22.12.2020, 17:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Tipsport extraliga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Hezký úterní večer přeji všem příznivcům ledního hokeje. Hokejová Tipsport extraliga má dnes na programu další zápasy a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy HC VERVA Litvínov a HC Kometa Brno v rámci osmadvacátého kola.
     
    HC VERVA Litvínov

    Hokejisté litvínovské Vervy měli za sebou úspěšnou sérii tří výher v řadě za sebou a po pátečním kole se nacházeli na osmé pozici. Po domácí výhře 3:2 nad Pardubicemi pak přivítali znovu na svém ledě Vítkovice. V tomto duelu skončila základní hrací doba bez branek a prodloužení pak velmi brzy rozhodl Patrik Zdráhal. Litvínov tak bral dva body. Poté vyhrál na ledě Zlína 2:0. Severočechům se nedařilo ve Vítkovicích, kde prohráli 2:6 a pak padli 1:2 doma s Pardubicemi. Včera se utkali s Kometou Brno, se kterou po divoké přestřelce padli 6:7 po nájezdech. V současné době je najdeme na třinácté pozici s třiadvaceti body a dnes se budou snažit vrátit Kometě pondělní prohru.

    Nejproduktivnější hráči

    Patrik Zdráhal 6+6
    Richard Jarůšek 6+4
    Martin Hanzl 5+5
     
    HC Kometa Brno

    V letošní sezóně se brněnské Kometě, která poslední roky platila za celky, které se pravidelně umisťovaly v horních patrech tabulky, příliš nedaří. Zatím se její hokejisté nacházejí na devátém místě s pětadvaceti body. Mají tak o dva body více než jejich dnešní soupeř z Litvínova. Brňané naposledy zvítězili na začátku prosince nad Olomoucí. Poté přišly čtyři prohry za sebou, kdy postupně nestačili na Spartu, se kterou padli vysoko 1:6, následovala prohra 1:2 s Libercem. Na Kometu si vyšláply i Pardubice, jenž zvítězily 3:0 a 1:3 pak Kometa padla i s Třincem. Neúspěšnou sérii přetrhli hráči Komety až v posledním odehraném kole, kdy vyhráli 4:1 na půdě Olomouce. A v pondělí v prvním ze dvou duelů na litvínovském ledě zvítězili 7:6 po nájezdech a tuto výhru budou chtít potvrdit i dnes.

    Nejproduktivnější hráči

    Peter Schneider 15+4
    Petr Holík 2+14
    Peter Mueller 8+6
     
    Vzájemná utkání

    V letošní sezóně se už oba celky utkaly. V listopadu přivítala Kometa Brno Litvínov na svém ledě a ten zvítězil 4:2. Druhý duel pak, jak bylo zmíněno, byl sehrán včera, když Kometa brala dva body po výhře 7:6 po samostatných nájezdech. Den starou prohru tak budou chtít hráči Vervy dnes odčinit.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    HC VERVA Litvínov: Godla (Zajíček) – Irving, Ščotka, Balinskis, D. Kolář, Štich (A), Demel, Kudla – P. Zdráhal, M. Hanzl (A), Jarůšek – Pospíšil, V. Hübl (C), F. Lukeš – Fronk, Gerhát, P. Svoboda – Válek, Jícha, Zygmunt.

    HC Kometa Brno: Klimeš (Vejmelka) – F. Král, Pyrochta (A), Barinka, O. Němec (A), Gulaši, Freibergs, Bartejs – Plášek ml., P. Holík, Mueller – Zaťovič (C), Klepiš, Schneider – Valský, Brabenec, L. Horký – Kusko, F. Dvořák, Šoustal.

    Rozhodčí: Hradil, Pražák – Gebauer, Hlavatý.
     
    Po čtyřiadvaceti hodinách se hokejisté domácího Litvínova střetnou znovu s brněnskou Kometou. Zatímco včera se dohrávalo druhé kolo, dnes se naopak předehrává kolo osmadvacáté. Bude z duelu znovu přestřelka jako včera, nebo bude zápas opatrnější z obou stran? Odpověď najdeme až v průběhu tohoto klání.
     
    Oba týmy včetně všech rozhodčích jsou už na ledové ploše a zápas tak bude moci za malý okamžik začít.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Hosté jsou od úvodního vhazování u kotouče, zatáhli se ale do vlastního obranného pásma, takže akci začínali od Lukáše Klimeše.
     
    00:19
    Litvínov se pak dostal na kotouč, ale dostal ho na zakázané uvolnění, takže se vše stěhuje před Denise Godlu, vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    00:28
    Brňané se drali po zisku puku do útočného pásma, zastavilo je však postavení mimo hru a ta se stěhuje do neutrální zóny. Vhazovat se bude blíže litvínovské brance.
     
    00:43
    Další přerušení hry a sice v domácím teritoriu. Buly po levici Godly.
     
    00:50
    No a znovu se vše opakuje. Denis Godla lapil pokus od modré čáry, dostal kotouč pod kontrolu a okamžitě opět hru zastavuje. Zase se tak bude vhazovat před jeho klecí.
     
    01:10
    Jiří Fronk, který včera poprvé oblékl dres Litvínova a rovnou skóroval, se nyní natlačil před Lukáše Klimeše, ale jeho pokus za jeho zády neskončil stejně jako ten Horkého na opačné straně.
     
    02:00
    Chemici v obranné třetině vybojovali puk a poté ho nasměrovali před branku Komety, ale před Klimešem opět neuspěli. Následně pak Brno rozehraje akci, ale až po kompletním dostřídání své formace.
     
    02:54
    Zakázané uvolnění Litvínova a opět se Kometa dostane zadarmo do útočného pásma.
     
    02:56
    Patrik Demel se vrátil do pásma pro kotouč, který vedl jeden z hostů před Godlu. Verva tak otočila hru a jde útočit.
     
    03:12
    Lukáš Klimeš zakročil proti pokusu Viktora Hübla a raději hru přerušil. Buly bude vhozeno po jeho levé ruce. Domácí se tedy pokusí o akci, která by mohla vést k otevření skóre.
     
    03:41
    Tomáš Pospíšil zpoza Michala Barinky vystřelil z pravé strany a Lukáš Klimeš vše jistil a má puk ve své moci. Před dotěrnými domácími útočníky pak raději dění na ledě pozastavuje.
     
    03:57
    Průběh utkání zatím nenaznačuje, že by mohlo jít o podobnou přestřelku jako tomu bylo včera. Hra je zatím z obou stran spíše hodně opatrná.
     
    04:30
    Denis Godla zakročil proti pokusu Petera Muellera a vyrazil puk před sebe. Obrana Vervy ho pak zpracovala a vytáhla do neutrální zóny.
     
    05:17
    Hosté jsou zatím více aktivní a na kotouči. Jejich pokus se ale neujal a do akce putuje litvínovská Verva.
     
    05:32
    Nyní jsme byli svědky velké šance Litvínova. Lukáš Válek vystřelil z pravého kruhu, Klimešovi propadl puk za něho a blížil se brankové čáře. Na poslední chvíli ho ale hostující brankář vytěsnil pryč!
     
    05:47
    Hned po vhazování před Klimešem se ujali kotouče hosté a zamířili s ním velmi rychle před branku Litvínova. Martin Zaťovič udržel puk a chtěl zakončit, ale obrana Vervy byla proti.
     
    06:38
    Nepřesnou rozehrávku Brna zachytil František Lukeš, domácí se pak snažili projít směrem před Lukáše Klimeše. Obrana Komety jim to ale pořádně znechutila.
     
    07:24
    Zakázané uvolnění domácí Vervy a opět se vrací hra před branku Denise Godly, který má zatím více práce než jeho protějšek v dresu Komety Lukáš Klimeš.
     
    07:54
    Viktor Hübl zatáhl touš podél levého mantinelu do útočného pásma, poté nabil volnému Tomáši Svobodovi, který svižnou ranou proti Klimešovi neuspěl.
     
    08:18
    Další zákrok zapsal Lukáš Klimeš a po něm hru přerušil. Litvínovští se tak ještě mohou zdržet před jeho brankou.
     
    08:18
    Nyní je na řadě krátká komerční přestávka.
     
    08:31
    Daniel Kolář, další posila z Jihlavy, se nyní dostal ke střele z levého kruhu, ale jeho pokus bezpečně kryje Lukáš Klimeš, jenž opět svůj tým podržel.
     
    08:49
    Patrik Demel nahodil puk před litvínovskou klec, kde svoji hůl natahoval jeho spoluhráč, ale nakonec ho neusměrnil mezi tři tyče.
     
    09:26
    Na druhé straně se před Denisem Godlou zjevil Jakub Brabenec, který svižnou střelou nepřekonal litvínovského brankáře. Po chvilce pak na druhou stranu míří chemici.
     
    10:22
    Velká šance také na straně brněnské Komety. Petr Holík tváří v tvář vystřelil na Denise Godlu a ten fantasticky jeho pokus vytěsnil do bezpečí!
     
    11:06
    Viktor Hübl vyslal okolo Ralfse Freibergse nebezpečnou střelu, kterou znovu zastavuje pohotový Lukáš Klimeš. Hra jej přerušena a vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    11:30
    A hned to v pásmu Litvínova zkusili opět hosté, proti byl Godla a jeho zákrok u pravé tyče.
     
    11:51
    Barinkovo nahození trefilo spoluhráče Jakuba Klepiše. Poté se k puku dostali domácí a otočili hru. Josef Jícha ale nebyl před brankou soupeře úspěšný.
     
    12:21
    Filip Dvořák za brankou domácích získal puk, poslal ho Tomáši Šoustalovi, jenž ale neměl zrovna přesnou střeleckou mušku.
     
    13:31
    Martin Hanzl se sice dostal před Lukáše Klimeše, ale na puk nakonec nedosáhl a nemohl tak zakončit.
     
    13:58
    Vhazovalo se před Godlou a hráči Komety se pokusili roztáhnout před jeho klecí, ale nakonec z toho byla jen ztráta kotouče a Verva směřuje na opačný konec kluziště.
     
    14:34
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Patrik Demel – 2 min., vysoká hůl).
     
    14:34
    Nyní následuje další komerční přestávka a po ní si hosté zahrají jako první přesilovou hru při vyloučení Patrika Demela za vysokou hůl.
     
    14:39
    Filip Král dostal nabito od Petra Holíka, poté vystřelil a Peter Schneider zblízka netrefil ve velmi dobré příležitosti domácí klec.
     
    15:28
    Následně se pak obrana Vervy dostala k puku a hned ho vyhodila až před branku Lukáše Klimeše. Šetří tak cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    16:08
    František Gerhát málem vypíchl rozehrávku soupeře, ale nakonec se to nepovedlo. Kdyby ano, asi by pak ujel sám do akce před Klimeše.
     
    16:34
    Litvínov je v plném počtu.
     
    16:51
    Peter Schneider prověřil pozornost Denise Godly, ten jeho pokus dostal k sobě a poté raději hru zastavil. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    17:49
    Následovala akce domácích, Tomáš Pospíšil ale byl zastaven dvěma beky Komety, kteří okamžitě dostali kotouč do neutrální zóny.
     
    18:21
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (František Lukeš – 2 min., sekání).
     
    18:44
    Filip Král střílel z levé strany, puk Godla vyrazil před sebe a následně pak se domácí celek osvobozuje. A dokonce se dostal ve vlastním oslabení do akce, kterou však Patrik Demel nedokázal dotáhnout do zdárného konce.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:45
    Ještě se bude patnáct vteřin před koncem první části hry vhazovat před Lukášem Klimešem, na kterého v oslabení vystřelil Josef Jícha.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina druhého duelu mezi Litvínovem a Brnem je u konce. Včera touto dobou byl stav 3:3, dnes je zápas zatím opatrnější a hraje se tak bez branek. Šance byly k vidění na obou stranách, oba gólmani jsou však pozorní a drží svá čistá konta. Uvidíme, co nám nabídne druhá třetina a zda se dočkáme nějakých gólů.
     
    Střely na branku: 7 – 16
     
    Další třetina začne přibližně v 18:20.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Kometa dohrává svou přesilovou hru a už míří do útočné akce před branku Denise Godly.
     
    20:21
    Litvínov je už v plném počtu.
     
    20:44
    Richard Jarůšek převzal puk na modré čáře, poté se dostal před Klimeše, ale Jakub Brabenec ho následně pak o kotouč připravil.
     
    21:33
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Jakub Brabenec.
     
    21:42
    Domácí Litvínov má k dispozici vůbec první přesilovou hru v utkání a pokusí se ji využít.
     
    22:06
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Přesilová hra je využita a ve třiadvacáté minutě se tedy poprvé mění skóre. Tomáš Pospíšil poslal puk na pravou stranu, kde si ho srovnal kapitán Vervy VIKTOR HÜBL a svižnou ranou pak trefil růžek u protější tyče – 1:0. Asistence: Tomáš Pospíšil.
    22:06 Viktor HÜBL - 1:0
     
    23:03
    Teď ale domácí chybovali v obraně a do akce se dostal Peter Schneider. Rakouský kanonýr ale ve velké šanci Denise Godlu nepřekonal!
     
    23:44
    Peter Mueller si stáhl puk na svou čepel, ale ani americkému snajprovi v dresu Komety se nepovedlo dostat puk za Denise Godlu, jenž tak udržel čisté konto.
     
    24:30
    Agilní Litvínov, který po vstřeleném gólu více ožil, se dostával do další útočné akce před branku soupeře, ale zastavilo ho postavení mimo hru.
     
    25:05
    Brňané nyní drželi puk v pásmu Litvínova, zpětnou přihrávku dostal do blízkosti Denise Godly Filip Dvořák, jeho pohotová střela z první však končí jen na brankáři Litvínova.
     
    25:34
    Aaron Irving hlídal prostor před Godlou a nedovolil zakončit Tomáši Šoustalovi. Kotouč, který poté byl nehlídán u brankoviště, raději Godla přikryl pod lapačku.
     
    26:14
    Richard Jarůšek hledal přihrávkou Martina Hanzla, ten ale na puk nedosáhl a vše končí u hostů, kteří se vydávají na zteč do útočného pásma.
     
    27:06
    Další nepřesné počínání Komety v teritoriu Litvínova. Domácí celek tak bere puk a jde do další akce.
     
    27:32
    Soupeř však zastavil rozjetou akci už ve středním pásmu a do další střely se dostal Peter Schneider. Ale ani tentokráte nenašel recept na to, jak Denise Godlu překonat.
     
    28:46
    Hráči Komety se chvíli zdrželi před Godlou, následně se pak domácí dopustili zakázaného uvolnění a hra se stěhuje zpět před Denise Godlu.
     
    28:46
    Domácí lavička si bere oddechový čas.
     
    28:49
    Uvis Janis Balinskis neudržel kotouč na své hokejce a ztratil ho. Následovala akce Komety, kterou ale domácí celek zastavil a nedovolil vážnější ohrožení Godlovy klece.
     
    29:22
    Na řadě je další komerční přestávka.
    29:51 Viktor Hübl svým dnešním gólem vyrovnal historický rekord. Dosáhl totiž 786. kanadského bodu v základní části.
     
    31:13
    Balinskis si sjel do těsné blízkosti Lukáše Klimeše, ten si povyjel z branky a pohotově akci domácího obránce zastavil!
     
    32:16
    Pawel Zygmunt byl také v dobré střelecké pozici, ale vedení domácí Vervy nenavýšil. Následně pak po zisku kotouče jdou do akce hráči brněnské Komety.
     
    32:50
    Peter Mueller vyslal přízemní pokus na Denise Godlu, ten ale ve svém brankovišti uspěl dalším zákrokem. Na druhé straně pak proti Jarůškovi vytasil zákrok také Lukáš Klimeš.
     
    32:50
    Následuje další komerční přestávka.
     
    33:40
    Od modré čáry pálil František Lukeš, ale jeho dělovka se zastavila na obránci hostů, který pak vytěsnil touš do středního pásma.
     
    34:19
    Na pravé straně to zkusil svižnou střelou Patrik Zdráhal, ale s jeho projektilem si poradil beton Lukáše Klimeše a do rychlého protiútoku míří Kometa.
     
    35:25
    Michal Gulaši ze středního pásma nahodil puk před domácí branku, ale tam neměl nikoho, kdo by ho mohl usměrnit mezi tři tyče.
     
    35:48
    Kometa právě vstřelila branku!
    Nyní se to už hostům povedlo a je vyrovnáno. Z úhlu poslal puk před branku Peter Mueller, kde byl dobře postavený KAREL PLÁŠEK a ten ho pak dostal za záda Denise Godly – 1:1. Začíná se tak znovu od začátku. Asistence: Peter Mueller a Filip Král.
    35:48 Karel Plášek ml. - 1:1
     
    36:55
    Nyní jsou zase aktivnější hosté, kterým vyrovnávací branka vlila krev do žil. Před Godlou to zkusil Silvester Kusko, ale brankář Litvínova byl na místě a záhy přerušil hru.
     
    37:42
    Jiří Fronk dostal puk před branku hostů, ale tam nikdo nezakončil. Následně pak Irving puk udržel a pokračovala domácí akce, ale v ní se Verva nedostala zpět do vedení.
     
    38:34
    Znovu to domácí zkusili před Klimešem, ale ten opět své tyče uhájil a následovala pak rychlá akce Komety, ale Petr Holík se neprosadil.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:43
    Richard Jarůšek nabral rychlost, ale nakonec se těsně před Klimešem nedostal na kotouč. Akce Vervy tak byla znovu hodně nepřesná.
     
    39:51
    Devět vteřin před koncem prostřední části hry se ještě vhazuje před Denisem Godlou, spíše to ale už vypadá, že se v ní nic nestane.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Také druhé dějství je minulostí. V něm se už skóre měnilo, a sice jednou na každé straně. Nejprve se mezi tři tyče trefil Viktor Hübl, jenž tak srovnal historický rekord počtu bodů v základní části, když zapsal 786. bod. Ale hosté stihli do druhé sirény vyrovnat, když se střelecky prosadil Karel Plášek. Čeká nás ještě zajímavá třetí třetina.
     
    Střely na branku: 15 – 28
     
    Další třetina začne přibližně v 19:11.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:12
    Hosté jsou u puku a od vlastní branky s ním směřují do útočné akce.
     
    40:27
    Jan Ščotka ale kotouč vypíchl a dostal se až do zakončení před Lukášem Klimešem, který zapsal hned na začátku třetí části hry důležitý zákrok.
     
    41:12
    Peter Schneider nabral rychlost a dostal se až před branku Litvínova, z pravé strany ale Denise Godlu nepřekonal.
     
    41:29
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Martin Zaťovič – 2 min., podrážení).
     
    42:06
    Litvínovští se usadili před brankou soupeře, Balinskis nezakončil, ale posunul puk na spoluhráče, ale ten vypíchli hosté a záhy se pak osvobozují.
     
    42:45
    Další osvobození hostů a puk končí až u branky Godly. Kometa tak šetří další cenné vteřiny ze své početní nevýhody.
     
    43:21
    Domácím se přesilová hra příliš nedaří a už se blíží její konec. Vypadá to, že brněnská Kometa zvládne oslabení bez úhony.
     
    43:29
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    43:53
    Rakušan Schneider vyslal na branku Godly už šestou střelu dnes, ale opět se po ní skóre nemění. Skóre je tak stále vyrovnané a uvidíme, zda ho někdo rozuzlí.
     
    45:00
    Domácí se bránili další akci soupeře, Peter Mueller se neprocpal před Godlu, následně pak ale zakončil Jakub Valský, ale i jeho pokus šel mimo tři tyče.
     
    46:07
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Pawel Zygmunt – 2 min., vysoká hůl).
     
    46:07
    Následuje další komerční přestávka a po ní si další přesilovou hru zahraje brněnská Kometa.
     
    46:49
    Hosté se usadili před brankou Denise Godly, na pravé straně pak na odkrytou klec pálil Petr Holík ale pouze ji orazítkoval!
     
    47:32
    Další střela šla na Denise Godlu, tentokráte pálil z dálky Filip Král, ale i s jeho pokusem si brankář Vervy poradil. Nicméně stále čelí akci soupeře a musí být v brankovišti pozorný.
     
    48:07
    Litvínov je v plném počtu.
     
    48:36
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Tomáš Pospíšil – 2 min., podrážení).
     
    48:58
    Jan Ščotka s Pawlem Zygmuntem šli do akce ve vlastním oslabení, ale druhý jmenovaný nakonec na přihrávku spoluhráče nedosáhl.
     
    49:42
    Další krásně sehraná akce Komety a na pravém kruhu pálil znovu Petr Holík. Pohotový zákrok ale vytasil Denis Godla a notně podržel svůj tým. Následně pak hru přerušil.
     
    50:07
    Po chvilce pak orazítkoval litvínovskou klec Karel Plášek. Domácí jsou nyní doslova pod tlakem, ale opět ho ustáli!
     
    50:36
    Litvínov je kompletní.
     
    51:08
    Silvester Kusko ztratil kotouč a do akce se přihnali domácí hráči. Ale jejich snaha před Klimešem byla zastavena obranou Komety Brno.
     
    51:45
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Jakub Valský – 2 min., hákování).
     
    52:14
    Uvis Janis Balinskis napřáhl ke střele, kterou ale chytá pozorný Lukáš Klimeš. Záhy pak přerušuje hru a vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    52:31
    Tomáš Pospíšil procházel do útočného pásma, ale byl zastaven ofsajdem. Hra se tak stěhuje do neutrální zóny, kde se za chvíli bude vhazovat.
     
    52:48
    Michal Gulaši vyhodil puk až před Godlovu branku a hosté se tak osvobozují a šetří cenné vteřiny.
     
    53:22
    Obrovská šance hostů ve vlastním oslabení. Peter Mueller zblízka vystřelil na pravé straně, ale Denis Godla fantasticky roztáhl nohy na brankovišti a prakticky tutovku amerického útočníka zneškodnil!
     
    53:45
    Kometa je v plném počtu.
     
    54:40
    Pawel Zygmunt hledal přihrávkou Aarona Irvinga, ale druhý jmenovaný to měl na dlouhou hůl a nepovedlo se mu přesněji zakončit.
     
    55:52
    Filip Král získal puk a prodloužil ho na Muellera, toho ale šikovně pokryl Balinskis a Verva pak hned otáčí hru před branku Lukáše Klimeše.
     
    56:34
    Další slibně se rozvíjející akci domácích zastavilo postavení mimo hru, ve kterém se ocitl Martin Hanzl. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    57:26
    Lukáš Válek poslal kotouč na Pawla Zygmunta a jeho svižnou ránu pak kryje znovu Lukáš Klimeš.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:16
    Akci hostů zastavil znovu Denis Godla a raději hru přerušil. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    58:37
    Do konce základní hrací doby už moc času nezbývá a zatím to tedy vypadá, že se stejně jako včera dočkáme minimálně nastavené hrací doby. Samozřejmě ale ještě nepředbíhejme.
     
    59:08
    Martin Zaťovič chtěl vystřelit, Balinskis mu to však pokazil a dostal puk do středního pásma. Na druhé straně pak střílel Zdráhal, ale ten jen minul soupeřovu klec.
     
    59:41
    Jarůšek se natahoval po střele Martina Hanzla a neusměrnil puk do branky.
     
    59:42
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Jakub Klepiš – 2 min., hákování).
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    Tak jako včera nás čeká minimálně nastavená hrací doba, ta základní opět vítěze neurčila. Hosté měli ve třetí třetině mnoho šancí, ale nerozhodli i díky skvělému Denisi Godlovi.
     
    Úvod prodloužení začne přesilovkou Litvínova čtyři na tři.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:37
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Prodloužení trvalo sedmatřicet vteřin. Přesilovou hru využil VIKTOR HÜBL, jenž vystřelil z pravé strany. Kotouč zřejmě proletěl brankou hostů a rukou ho pak před sebe srazil Klimeš. Filip Dvořák ho pak odrazem od své hole poslal do branky – 2:1. Gól je tak připsán litvínovskému kapitánovi. Bez asistence.
    60:37 Viktor HÜBL - 2:1
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Dnes se ze dvou bodů raduje Verva, která rozhodla prodloužení po sedmatřiceti vteřinách, když přesilovku využil Viktor Hübl a byl to jeho druhý zásah v utkání.
     
    Střely na branku: 26 – 35
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek úterního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (19:55:13)
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 23. V. Hübl (Pospíšil), 61. V. Hübl – 36. Plášek ml. (Mueller, F. Král)


    HC VERVA Litvínov: Godla (Zajíček) – Irving, Ščotka, Balinskis, D. Kolář, Štich (A), Demel, Kudla – P. Zdráhal, M. Hanzl (A), Jarůšek – Pospíšil, V. Hübl (C), F. Lukeš – Fronk, Gerhát, P. Svoboda – Válek, Jícha, Zygmunt.
    HC Kometa Brno: Klimeš (Vejmelka) – F. Král, Pyrochta (A), Barinka, O. Němec (A), Gulaši, Freibergs, Bartejs – Plášek ml., P. Holík, Mueller – Zaťovič (C), Klepiš, Schneider – Valský, Brabenec, L. Horký – Kusko, F. Dvořák, Šoustal.

    Rozhodčí: Hradil, Pražák – Gebauer, Hlavatý
    bahis siteleri