Omsk – Barys 1:3 (kon.) | N.Novgorod – Soči 4:1 (kon.) | Spartak Moskva – Viťaz 5:3 (kon.)
konec
Avangard Omsk
1:3 (1:1, 0:1, 0:1)
Barys Nur-Sultan
Středa 23.12.2020, 15:00 • Ledový palác Jurije Ljapkina, Balašicha • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (17:26:03)
     
    Československá stopa v utkání

    Šimon Hrubec (OMS) – 26 zákroků, 3 góly, 89,6%
     
    Střely na branku: 26 – 29
     
    Je konec! Barys nakonec zvládl duel na ledě Omsku a vítězí 3:1. Hosté v závěrečné periodě zvládli parádní defenzivu. Avangard se sice tlačil do zakončení, ale obránci Barysu zablokovali několik střel. Na opačné straně navíc v závěru udeřil Phil Varone.
     
    Konec zápasu.
     
    59:24
    Jakob Lilja ještě prověřil pozornost Šimona Hrubce, ale český brankář si pohlídal prostor u levé tyčky a vyrazil puk mimo nebezpečí.
     
    59:00
    Hosté si přesilovku v závěrečných minutách doslova užívají a nikam už se neženou. Barys hraje s kotoučem na hokejkách a čeká na triumf.
     
    58:14
    Kazašský celek si navíc zahraje přesilovku. Čudinov dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
    57:41 Phil VARONE - 1:3
     
    57:41
    Barys právě vstřelil branku!
    Podle všeho je rozhodnuto! Hostujícímu celku totiž vyšel rychlý přechod do útočného pásma! PHIL VARONE se před brankou dostal k odraženému puku, poslal jej bekhendem na brankoviště a domácí obránce si puk srazil do branky! Asistence: Matt Frattin.
     
    57:10
    Dillon Heatherington vystihl nepřesnou rozehrávku soupeře a forhendem odehrál puk za modrou čáru. Barysu stačí držet domácí hráče daleko od branky.
     
    56:35
    Alexej Jemelin se zmocnil volného puku v rohu obranného pásma a obloučkem jej poslal do bezpečí. Hráči Avangardu se však nemohou dostat do zakončení.
     
    56:10
    Šimon Hrubec poslal přihrávku na Zernova, který se dostal až do útočného pásma, jenže jeho dělovka skončila na betonu připraveného brankáře.
     
    55:35
    Alexej Solovjov si sjel na přihrávku na levou stranu a zakončil zápěstím. Proti jeho projektilu hostující brankář vůbec nemusel zasahovat.
     
    55:10
    Nail Jakupov se před vlastní brankou dostal k odraženému kotouči a vyhodil jej bekhendem do bezpečí. Avangard však potřebuje hrát na opačné straně.
     
    54:38
    Corban Knight nahodil puk po mantinelu do útočného pásma, nicméně na jeho pobídku nedosáhl nikdo v černém dresu Avangardu.
     
    54:10
    Darren Dietz zablokoval přihrávku z levé strany a před dojíždějícím soupeřem odehrál puk do bezpečí. Omsk však v posledních minutách stupňuje tlak.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 8. K. Semjonov (Čudinov, Běreglazov) – 2. R. Starčenko (Michajlis), 40. Lilja (Varone), 58. Varone (Frattin)


    Avangard Omsk: Hrubec (Bobkov) – Čudinov, Šaripzjanov, Jemelin, Pokka, Gotovec, Běreglazov, Gončarov, Solovjov – Tolčinskij, Knight, Sekáč – Boucher, Zernov, Jakupov – Chochlačov, Jaremčuk, K. Semjonov – Dědunov, N. Komarov, Kablukov.
    Barys Nur-Sultan: Ortio (H. Karlsson) – Lintuniemi, Dietz, Heatherington, Samat Danijar, Blacker, Makljukov, Gajtamirov – Varone, Michajlis, Frattin – Lilja, Valk, Videll – R. Starčenko, Panjukov, Sagadejev – Musorov, Petuchov, Asetov – Ševčenko.

    Rozhodčí: Kulakov, Sidorenko – Gorděnko, Susujev
    bahis siteleri