Hellas Verona – Inter 1:2 (kon.) | AC Milán – Lazio 3:2 (kon.) | AS Řím – Cagliari 3:2 (kon.)
Bologna – Atalanta BC 2:2 (kon.) | Neapol – Turín 1:1 (kon.) | Sampdoria – Sassuolo 2:3 (kon.)
Spezia – Janov 1:2 (kon.) | Udinese – Benevento 0:2 (kon.)
konec
AC Milán
3:2 (2:1)
S. S. Lazio
Středa 23.12.2020, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Italská Serie A • 14. kolo
Předzápasové kurzy
    90+2. Theo HERNÁNDEZ - 3:2
     
    90+2
    AC Milán právě vstřelil branku!
    V samotném závěru se domácí dostávají do vedení! AC totiž zahrávalo rohový kop z levé strany, na který si na přední tyči dokázal naskočit THEO HERNÁNDEZ. Jeho prudká hlavička nakonec zapadla přesně k přední tyči, kam se sice brankář Reina natahoval, avšak na míč si nakonec vůbec nesáhl.
    59. Ciro IMMOBILE - 2:2
     
    59
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Po necelé hodině hry máme vyrovnáno! Římané se znovu nadechli k náporu, který navíc přinesl fantastickou nahrávku od Milinkoviće-Saviće.. Jeho nabídka směřovala přímo na naběhnuvšího CIRA IMMOBILEHO, kterému se složité zakončené povedlo poslat přesně ke vzdálenější brankové konstrukci, kam se brankář Donnarumma natahoval marně.
    28. Luis ALBERTO - 2:1
     
    28
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Hostující celek nakonec snižuje manko! K rozehrávce pokutového kopu se nakonec postavil Immobile, jehož prudkou přízemní ránu dokázal brankář Donnarumma vyrazit na tyč. Právě od ní se ovšem míč odrazil na hlavu LUISE ALBERTA, kterému se povedlo úspěšně hlavičkovat k levé brankové konstrukci.
    17. Hakan ÇALHANOĞLU - 2:0
     
    17
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do dvoubrankového vedení! K exekuci pokutového kopu se totiž postavil HAKAN ÇALHANOĞLU, který zvolil zakončení k pravé tyči, zatímco se brankář Reina vydal k opačné konstrukci.
    10. Ante REBIĆ - 1:0
     
    10
    AC Milán právě vstřelil branku!
    Přesně po deseti minutách hry tu máme první branku zápasu! AC totiž zahrávalo rohový kop, který se snesl přesně k hranici malého vápna. Tam si dokázal nejvýše do vzduchu naskočit křídelník ANTE REBIĆ, kterému se povedlo hlavičku uklidit přesně k pravé tyči, kam se ani velezkušený Reina nedokázal natáhnout.

    David Suchý

    Branky: 10. Rebić (Çalhanoğlu), 17. Çalhanoğlu (pen.), 90+2. Hernández (Çalhanoğlu) – 28. Alberto, 59. Immobile (S. Milinković-Savić)

    Karty:   41. Krunić (ACM), 78. Hernández (ACM) – 39. Escalante (LAZ), 64. Alberto (LAZ), 80. Akpa-Akpro (LAZ), 88. Muriqi (LAZ)

    Neproměněná penalta: 27. Immobile (LAZ), brankář G. Donnarumma zneškodnil


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 5:9. Střely mimo: 4:4. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 9:14.
    AC Milán: G. Donnarumma – Calabria (90+2. Dalot), Kalulu, A. Romagnoli, Hernández – Tonali, Krunić – Saelemaekers (64. Castillejo, 90+2. Maldini), Çalhanoğlu, Rebić – Leao (79. Hauge).
    Náhradníci: Tătăruşanu, Antonio Donnarumma – Dalot, Duarte, L. Colombo, Castillejo, Conti, Hauge, Musacchio, B. Díaz, Maldini.

    S. S. Lazio: Reina – Luiz Felipe, Patric (89. Hoedt), S. Radu – Lazzari, S. Milinković-Savić (73. Akpa-Akpro), Escalante (46. Cataldi), Alberto, Marušić – Immobile (74. Pereira), Correa (32. Muriqi).
    Náhradníci: Strakoša, Alia – D. Anderson, F. Caicedo, Franco, Armini, Pereira, Akpa-Akpro, Cataldi, Hoedt, Adeagbo, Muriqi.

    Rozhodčí: Di Bello – Peretti, Fiorito
    bahis siteleri