Švýcarsko – Rakousko 3:2 (kon.) | USA – Finsko 3:2 (kon.)
konec
USA
3:2 (1:1, 2:1, 0:0)
Finsko
Středa 23.12.2020, 03:35 • Rogers Place, Edmonton • Reprezentace do 20 let
Předzápasové kurzy
Partner:
    28:23 Topi NIEMELÄ - 3:2
     
    28:23
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové podruhé skórují v přesilovce! Juuso Pärssinen shodil puk pod sebe a od modré čáry zakončující TOPI NIEMELÄ dokonale využil toho, že Knightovi u branky clonili Räty a Nikkanen. Asistence: Juuso Pärssinen, Brad Lambert.
    21:39 Cole CAUFIELD - 3:1
     
    21:39
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    A další zásah amerického výběru, který ponechal na ledě úspěšnou formaci z předchozího střídání! Sanderson na modré čáře utančil Lamberta a poslal puk na zadní mantinel. COLE CAUFIELD si vyjel směrem k pravému kruhu a skvělou střelou bekhendem zvýšil na 3:1. Asistence: Jake Sanderson.
    21:04 Coel CAUFIELD - 2:1
     
    21:04
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Trevor Zegras jasně ukázal své největší přednosti! Po převzetí puku se výtečně zorientoval a po obratu v pravém kruhu distribuoval kotouč na opačnou stranu ke COLEU CAUFIELDOVI, který zase ukázal svou přednost v podobě skvělé střely příklepem. Asistence: Trevor Zegras, Jackson LaCombe.
    19:54 Arthur KALIYEV - 1:1
     
    19:54
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Obrovský tlak se spoustou střel přece jenom končí vyrovnávající trefou v přesilové hře! Piiroinen tentokrát neudržel Zegrasovu střelu z pravého kruhu. Puk si našel Boldy a ze zadního mantinelu ho poslal do mezikruží na ARTHURA KALIYEVA, který se prosadil střelou švihem. Asistence: Matthew Boldy, Trevor Zegras.
    01:26 Juuso PÄRSSINEN - 0:1
     
    01:26
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je svižný úvod od Finů, kteří se po necelých devadesáti vteřinách ujímají vedení! Niemelä režíroval přesilovku od modré čáry, poslední přihrávku poslal do pravého kruhu na JUUSU PÄRSSINENA a ten z jedničky propálil brankáře Knighta. Asistence: Topi Niemelä, Brad Lambert.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 20. Kaliyev (Boldy, Zegras), 22. Caufield (Zegras, LaCombe), 22. Caufield (Sanderson) – 2. Pärssinen (Niemelä, Lambert), 29. Niemelä (Pärssinen, Lambert)


    USA: Knight (35. Wolf) – York, Thrun, Sanderson, LaCombe, Johnson, Faber, Kleven, Helleson, Skinner – Zegras, Turcotte, Kalijev – Brink, Beniers, Colangelo – Slaggert, Farinacci, Moynihan – Brisson, Boldy, Caufield – Berard.
    Finsko: Piiroinen (41. Taponen) – Heinola, Hatakka, Kokkonen, Puutio, Viro, Niemelä, Rajaniemi, Rafkin – Järvantie, Lundell, Simontaival – Hirvonen, Pärssinen, Lambert – Pyyhtiä, Nikkanen, Räty – Puhakka, Helenius, Mäntykivi – Korhonen.
    bahis siteleri