Novosibirsk – Ufa 1:3 (kon.) | Barys – Chabarovsk 5:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Nižněkamsk 3:0 (kon.)
Dynamo Moskva – Petrohrad 2:1 (po pr.) | Omsk – Spartak Moskva 2:3 (po pr.) | Kunlun – Čeljabinsk 4:3 (kon.)
Minsk – Riga 3:2 (po pr.) | Jokerit – Čerepovec 4:3 (3:2 po s.n.)
konec
Red Star Kunlun
4:3 (2:0, 0:2, 2:1)
Traktor Čeljabinsk
Sobota 26.12.2020, 15:30 • Arena Mytišči, Mytišči • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase i onlajnu na počtenou! (17:53:05)
     
    Československá stopa v utkání

    Vojtěch Mozík (KUN) 1+0, 3 střely, čas na ledě – 23:36.

    Andrej Šustr (KUN) 0+0, 1 střela na branku, 4 trestné minuty, čas na ledě – 20:47.

    Roman Will (CLJ) prohra, 4 inkasované branky, úspěšnost zásahů – 86,2%.

    Tomáš Hyka (CLJ) 0+1, 2 střely, čas na ledě – 17:17.

    Lukáš Sedlák (CLJ) 1+0, 3 střely na branku, 9/22 vyhraných vhazování, čas na ledě – 22:23.
     
    Statistiky po celém zápase:

    Střely na branku: 29 – 40
    Trestné minuty: 10 – 6
    Vhazování: 32 – 25
    Zblokované střely: 13 – 12
    Hity: 11 – 10
     
    A je konec! Dnes jsme opravdu viděli hodně dramatické utkání a rovnou sedm branek! Radovat se budou domácí, kteří dokázali v poslední periodě otočit stav a radují se ze dvou bodů do tabulky. Traktor se dostal poprvé v zápase do vedení, když se střelou od modré prosadil Lawrence Pilut . Jenže hostům vedení moc dlouho nevydrželo, jelikož následně se na modré opřel do touše Vojtěch Mozík, jehož skvělá rána se zastavila až v síti. A studená sprcha přišla pro Čeljabinsk necelou minutu před koncem, když se trefil Anton Lazarev.
     
    Konec zápasu.
    59:14 Anton LAZAREV - 4:3
     
    59:14
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Domácí dost možná rozhodují o své výhře, jelikož se trefuje 43 sekund před koncem třetí periody! ANTON LAZAREV se dostal k přihrávce Sproula. Vůbec se s tím nepáral a z otočky se trefil naprosto přesně pod horní tyčku. Asistence: Ryan Sproul a Vjačeslav Leščenko.
     
    58:27
    Parker Foo je na ledě!
     
    58:04
    Zatím to vypadá, že hosté nedokážou využít svou přesilovou hru, přestože mají celkem slušný tlak. Domácímu týmu se totiž konečně povedlo vyhodit.
     
    57:38
    Tomáš Hyka vyslal dobrou ránu z vrcholku levého kruhu, ale tu schytal znovu jenom jeden ze soupeřů. Kunlunu se navíc následně povedlo daleko vyhodit.
     
    57:11
    Nick Bailen se opřel do kotouče těsně před modrou čárou, ale trefil jen soupeře před sebou. Přesto ještě hosté udrželi kotouč v útočném pásmu.
     
    56:48
    Traktor má celkem slušnou možnost rozhodnout stav dnešního duelu, povede se mu to? Zatím se nemůže dostat do kombinace v útočném pásmu.
     
    56:27
    Vyloučení v týmu Red Star Kunlun (Parker Foo – 2 min., nedovolené bránění).
     
    55:58
    Nyní se po delší době dostali hostující hokejisté do útočného pásma a z otočky se snažil zakončit Igor Polygalov, Jeremy Smith si místečko u tyčky pohlídal.
     
    55:06
    A čas nám v poslední periodě dnešního utkání utíká. Do jejího konce nám chybí posledních pět minut a stav je vyrovnaný. Připíšou si oba týmy bod?
     
    54:41
    Andrej Šustr vyslal pěknou střelu na teč k pravé tyči a jeho spoluhráčovi moc nechybělo. Nakonec ale puk do branky neumístil, a tak jsou u ně hosté.
     
    54:02
    Dojdeme v dnešním duelu až do prodloužení? To nám poví následujících šest minut, tak uvidíme. O něco aktivněji nyní zase působí domácí hokejisté.
    53:12 Vojtěch MOZÍK - 3:3
     
    53:12
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Domácí využívají přesilovou hru a srovnávají sedm minut před koncem stav dnešního duelu! Ivan Nikolišin posunul kotouč na modrou, kde se do něj opřel český legionář – VOJTĚCH MOZÍK. Jehož parádní bomba se zastavila až v síti. Asistence: Ivan Nikolišin.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 5. Leščenko (A. Lazarev, Šaškov), 5. P. Foo (Monachov, Jevsejenkov), 54. Mozík (Nikolišin), 60. A. Lazarev (Sproul, Leščenko) – 34. Sedlák (Hyka, Karpuchin), 39. Kravcov (Isajev, Will), 45. Pilut (Jevenko, Polygalov)


    Red Star Kunlun: J. Smith (Šikin) – Sproul, Chelios, Mozík, Šustr, Baldajev, Jevsejenkov – Shinkaruk, Werek, Collins – Nikolišin, P. Foo, Monachov – Lockhart, Toropčenko, Wong – Šaškov, A. Lazarev, Leščenko.
    Traktor Čeljabinsk: Will (Fedotov) – Bailen, D. Bodrov, Tělegin, Pilut, Karpuchin, Isajev, Jevenko – Hyka, Sedlák, Kravcov – Byvalcev, Osnovin, Åberg – Polygalov, Fatějev, Bobyljov – Švarjov, Avcin, Kosov – D. Iljin.

    Rozhodčí: Bondar, Olenin – Galimov, Zacharov
    thejrc.org