Elche – Getafe 1:3 (kon.) | Huesca – Real Betis 0:2 (kon.)
konec
Elche CF
1:3 (1:1)
Getafe CF
Pondělí 11.01.2021, 19:00 • Venue Estadio Manuel Martínez Valero (Elche) • Španělská LaLiga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání La Ligy mezi Elche a Getafe. Výkop je stanoven na 19:00.
     
    Elche CF

    Nováček soutěže má pro letošní sezónu jediný cíl, a sice udržet se. Svěřenci trenéra Calongeho jej ale zatím nesplňují, jelikož jsou po patnácti odehraných zápasech na osmnácté pozice, avšak musíme brát v potaz, že před sebou ještě mají dohrávku 18. kola a zápas 1. kola proti Barceloně byl odložen až na konec února. Los Franjiverdes, jak se tomuto španělskému celku přezdívá, čeká na ligové vítězství už deset zápasů, ale nehrají vůbec špatně, protože hned šestkrát remizovali a prohráli čtyřikrát. Bod například vybojovali proti Bílému baletu a statečně vzdorovali o Atléticu Madrid nebo Athleticu Bilbao. Nejlepším střelcem týmu je se čtyřmi góly španělský záložník Fidel.
     
    Getafe CF

    Loni pohárové ambice, letos strach o udržení mezi elitou? Mužstvo Getafe se v letošní sezóně ohromně trápí. V šestnácti zápasech má na kontě 17 bodů a na Elche má náskok jediného bodu. O rapidně zhoršující se formě celku napověděl již konec loňské sezóny. Jak již bylo zmíněno, Getafe sahalo po účasti v pohárové Evropě, jenže v posledních osmi kolech zvítězili pouze jednou a tak nakonec skončili osmí o dva body za Granadou, která postoupila do předkola Evropské ligy. Svěřenci kouče Bordaláse Jiméneze v posledních jedenácti ligových utkáních zvítězil jedinkrát, na půdě nováčka z Cádizu zvítězili 2:0. Herní mizérii potvrdil i zápas v poháru, v němž Getafe padlo na půdě třetiligové Cordoby 0:1. Gólovou produktivitu týmu vede Ángel Rodriguez se čtyřmi zásahy.
     
    Úvodní sestavy:

    Elche CF: Badía – Barragán, Verdú (C), González, Josema – Josan, Marcone, Guti, Fidel – Rigoni, Boyé.
    Náhradníci: Rodríguez – Calvo, Cifuentes, Salinas, Lucumí, Mfulu, Milla, Nino, V. Rodríguez, Miño, Álamo, Luismi.

    Getafe CF: Yáñez – Damián Suárez, Dakonam (C), Cabaco, Olivera – Nemanja Maksimović, Arambarri – Portillo, Aleñá, Cucurella – Jaime Mata.
    Náhradníci: Soria – Ángel Rodríguez, Etxeita, Chema, Nyom, Timor, Patrick, Abdulai.

    Rozhodčí: José Luis Munuera Montero – Iňigo Prieto López de Ceraín, Alfonso Baena Espejo.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Domácí vstoupili do utkání v tradičních zeleno-bílých dresech. Také hosté vsadili na klasiku, hrají v modrých dresech. Výkop patřil domácím.
     
    3
    První útočnou akci Elche táhl středem hřiště Lucas Boyé. Na hranici šestnáctky zkusil vystřelit, ale balón trefil vnitřním nártem a Rubén Yáñez tak mohl zůstat klidným.
     
    3
    Navíc to vypadá, že si domácí forward při zakončení přivodil nějaké zranění. Zůstává sedět na trávníku, na který jsou přivoláváni lékaři.
     
    4
    Naštěstí pro domácí to vypadá, že argentinský útočník bude moci pokračovat ve hře. Ještě probíhá jeho ošetřování za postranní čárou.
     
    4
    Elche právě vstřelilo branku!
    Parádní start domácího mužstva do utkání! Antonio Barragán dostal na pravé straně hodně volného prostoru na centr, který poslal na kopačku RAÚLA GUTIHO, jehož neuhlídal Cabaco. Španělský středopolař zakončil z voleje neomylně k pravé tyči!
     
    6
    Aktivita domácích pokračuje. Nejlepší střelec týmu Fidel se zkoušel proháčkovat až do šestnáctky, v tom mu zabránil až Djené Dakonam.
     
    7
    Velmi jistě si v defenzivě počínal Diego González. Pod tlakem presujícího Portilla nevymýšlel nic složitého a hlavičkou míč přihrál do rukou brankáři.
     
    8
    Marc Cucurella pro Getafe získal standardku v podobě rohového kopu. V blízkosti praporku nastřelil nastavenou nohu Verdúa, od níž míč skončil v zámezí.
     
    9
    Centr Carlese Aleni za sebe prodlužoval kapitán Djené Dakonam. na zadní tyči nabíhal Mathias Olivera, tomu ovšem nedovolil zakončovat do odkryté svatyně pozorný Barragán.
     
    10
    Levý obránce Antonio Barragán se zapojil i do ofenzivy mužstva. Po pravé straně natáhl ke sprintu po pravé lajně, který ukončil čistým skluzem Cabaco. Elche bude vhazovat.
     
    11
    Střední záložník Ivan Marcone hledal balónem za obranu Gutiho. Autor dosud jediného gólu na míč nedosáhl, a i kdyby, byl by mu odmáván a odpískán ofsajd.
     
    12
    Josema se pěknou kličkou uvolnil mezi Maksimovićem a Arambarrim, načež si chtěl narazit s Josanem. Zpětná přihrávka ovšem chytla boční faleš a míč se dokutálel mimo hrací plochu.
     
    13
    Zdá se, že Lucas Boyé nebude moci pokračovat v utkání kvůli zranění pravého kotníku, které si způsobil hned v úvodní akci střetnutí, když před střelou nejprve smolně kopl do země.
     
    14
    Francisco Portillo se dožadoval odpískání penalty po kontaktu mezi jeho spoluhráčem Matou a Verdúem. Rozhodčí nechal ve hře pokračovat.
     
    15
    Střídání v týmu Elche CF: ze hřiště odchází Lucas Boyé, přichází Pere Milla.
     
    16
    Na dlouhý aut Cucurelly stoper González nedosáhl a pouze prodloužil balón za sebe. Měl štěstí, že přímo do míst, kde stál spoluhráč Sánchez, jenž zamezil možnému nebezpečí.
     
    17
    Getafe bude zahrávat již třetí rohový kop v utkání. Ivan Marcone vypíchl míč Matovi z pod kopačky, kulatý nesmysl následně dostihl až za čárou.
     
    18
    Edgar Badía si připisuje první úspěšný zákrok. Po centru Aleni hlavičkoval Damián Suárez na střed brány, domácí gólman měl poměrně snadnou práci.
     
    19
    Mauro Arambarri skvěle přenesl hru na Cucurellu. Španělský záložník vyzval k souboji jeden na jednoho Verdúa, neuspěl.
     
    20
    Dlouhý nákop Olvery chtěl odvrátit do bezpečí Marcone, jenže balón vykopl pouze nad sebe. V hlavičkovém souboji posléze napravil zaváhání, když přeskočil Portilla.
     
    21
    Domácí fotbalisté si vyzkoušejí standardku. Josan to udělal velmi šikovně, když si míč pokryl tělem a jakmile ucítil kontakt od Cucurelly, šel na zem.
     
    22
    Ivan Marcone před centrem ještě zastavil pohyb, načež odcentroval na hlavu Barragána. Rybička pravého beka gólem neskončila, střelu na střed pokryl Yáñez.
     
    23
    Oliverův centr směřoval na Carlose Aleňu. Hráč, který před pár dny přišel do Getafe na hostování z Barcelony, si ovšem neporadil s těžkým zpracováním.
     
    24
    Z nouze zkoušel střílet z otočky Jaime Mata. Diego González ho ale výborně dostoupil a pokus soupeře bez problémů zblokoval.
     
    25
    Hosté jsou od inkasované branky aktivnějším mužstvem. na obrannou hru protivníka ale zatím marně hledají recept, neuspěl ani Nemanja Maksimović odvážnou individuální akcí středem.
     
    26
    Levý záložník Marc Cucurella přihrával na střed Portillovi. Španělský forward pálil z druhého doteku do obětavě skluzujícího Sáncheze.
     
    27
    Cucurella patří k nejlepším hráčům na hřišti. U lajny si proti přesile dobře pokryl balón, načež jej nedovoleně poslal k zemi netrpělivý González.
     
    28
    Standardní situaci zahrál Damián Suárez mizerně. Balón při snaze o centr podkopl příliš, kulatý nesmysl proletěl nad hlavami všech hráčů přítomných ve vápně.
     
    29
    V premiérovém střetnutí mohl Carles Aleñá otevřít svůj gólový účet v Getafe. Do vnitra velkého vápna dostal do nohy střílený centr od Cucurelly, z voleje však mířil nepřesně.
     
    30
    Máme za sebou úvodní půl hodinu, v níž dokázalo skórovat pouze domácí Elche, které tak vede nad favoritem z Getafe 1:0. Potvrzuje se, že Bordalásově družina letošní sezóna vůbec nevychází.
     
    31
    První žlutou kartu střetnutí obdržel hostující pravý obránce Damián Suárez. Ten hasil svou špatnou rozehrávku, když unikajícího Fidela zezadu stáhl za dres.
     
    32
    Samozřejmě ještě není konec zápasu a hosté klidně mohou pomýšlet na úspěšný obrat. V posledních minutách drží soupeře pod zámkem, drhne ovšem koncovka.
     
    33
    K rychlému sprintu natáhl pravou lajnou Pere Milla. Balónu se však nedočkal, protože mu cestu skvěle zakřižoval Djené Dakonam, hostující kapitán byl u míče jako první.
     
    34
    Defenzivní povinnosti si na jedničku splnil středopolař Mauro Arambarri. Dotírajícího Marconeho udržel na zádech, hlavičkou radši poslal míč do autu.
     
    35
    Antonio Barragán hlavičkoval po centru Josana nad bránu. Střela proletěla nad bránou, ale i v případě zásahu by gól neplatil, protože bek hlavičkoval v ofsajdovém postavení, což by VAR určitě odhalil.
     
    36
    Getafe pokračuje v trpělivé kombinační hře. Nemanja Maksimović hledal uličkou Matu, jemuž při zpracování balón projel pod nohou.
     
    37
    Pere Milla po čtvrt hodině střídal zraněného Boyého a nyní se sám svíjí na trávníku v bolestech. Na polovině hřiště ho tvrdě dohrál Francisco Portillo.
     
    38
    Domácí trenér Almirón je hodně rozzlobený. Argentinský stratég dal pokyn Miňovi, aby se začal rozcvičovat v případě, že Milla skutečně nebude moci pokračovat.
     
    39
    Elche stráví pár okamžiků v deseti hráčích. Pere Milla odkulhal za postranní čáru, kde se mu lékaři starají o bolestivé levé koleno. Španělský útočník zřejmě zkusí pokračovat.
     
    39
    Getafe právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Také hosté se prosadili po centru z pravé strany. Jeho autorem byl Francisco Portillo, který našel nikým nehlídaného MARCA CUCURELLU. V těžké pozici si poradil na jedničku, prudký centr usměrnil hlavou do pravého horního rohu, Badía plachtil vzduchem marně.
     
    41
    Vyrovnání je bezesporu zasloužené. Getafe od inkasovaného gólu soupeře prakticky nepustilo přes polovinu hřiště, jejich gól visel ve vzduchu již několik minut.
     
    42
    Hosté nepolevují a chtějí ještě do konce prvního poločasu dokonat obrat. Nemanja Maksimović si chystal balón na střelu, nakonec si však úmysl rozmyslel a přenesl hru na levou stranu, kde stál autor vyrovnávací branky Cucurella.
     
    43
    Fidel, nejlepší střelec Elche v sezóně, si vykoledoval faul na svou osobu. Míč chytře prostrčil mezi nohama Arambarriho, načež přepadl přes nastavenou levou nohu soka.
     
    44
    Žlutá karta míří i do domácích řad. Jejím držitelem se stal středopolař Ivan Marcone, jenž podražením Cucurelly zastavil slibně se rozvíjející brejk Getafe.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec prvního poločasu tři minuty.
     
    45+1
    Damián Suárez špatnou zpětnou přihrávkou vybídl k protiútoku Rigoniho. Kolem něj se ovšem rychle shromáždila hned trojice protihráčů, Argentinec byl bez šance na úspěšný průnik.
     
    45+2
    Po souboji mezi Josanem a Olverou kulatý nesmysl opustil hrací plochu. Oba aktéři se obrátili na rozhodčího, který přisoudil aut domácím.
     
    45+3
    Fantastický Rubén Yáñez odmítl pustit Elche znovu do vedení! Rigoni skvělým pasem našel před brankou osamoceného Millu, jenž ale trefil padajícího gólmana do rukavic!
     
    45+4
    První poločas skončil.
     
    První poločas zápasu mezi Elche a Getafe přinesl dvě branky, po jedné na každé straně. Do vedení se dostal nováček soutěže, který skóroval již ve 4. minutě zásluhou Raúla Gutiho, jenž si naběhl na centr Barragána a z voleje poslal střelu k pravé tyči. Hosté po inkasovaném gólu přidali na aktivitě a po zbytek poločasu byli jasně lepším týmem. Zaslouženého vyrovnání se dočkali ve 39. minutě, kdy centr Portilla uklidil do brány hlavičkující Marc Cucurella. Přesto mohlo jít do kabin šťastnější Elche, které mělo v posledních vteřinách obrovskou šanci ke skórování, jenže Pere Milla sám před gólmanem trestuhodně selhal, trefil jen Yáñezovi rukavice.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 20:03.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Ani jeden z trenérů neudělal o poločasové přestávce žádnou změnu v sestavě. Jediným střídáním tak zůstává nahrazení zraněného Boyého Millou, argentinský útočník se zranil už v první minutě při nepovedené střele.
     
    48
    Hosté od prvních vteřin druhé půle okupují soupeřovu polovinu tak, jak tomu bylo i po většinu prvního poločasu. Elche zuby nehty brání nerozhodný výsledek.
     
    49
    Těžko říct, co teď Jaime Mata zamýšlel udělat. Z hranice šestnáctky hlavičkou poslal balón do rukavic Badíi. Pokud zkoušel střílet, byl to velmi chabý pokus.
     
    50
    Domácí vybojovali standardkou díky agilnímu Fidelovi, který si posunul balón podél natažené nohy Aleni, načež přes nastavenou dolní končetinu soka šikovně přepadl. Velmi chytře zahráno.
     
    51
    Nejlepší střelec Elche ještě polehává na trávníku, jako by chtěl spoluhráčům dopřát více času na rozmístění se v pokutovém území.
     
    52
    Velká komplikace pro domácí mužstvo! Nejenže se ze standardky vůbec nedostalo k zakončení, ale v protiútoku běžícího Matu podrazil Ivan Marcone, jenž si zblízka prohlédl kartu žluté barvy, dnes již podruhé! Logický po druhé žluté následovala červená a domácí středopolař může jako první zkontrolovat, zda ve sprchách teče teplá voda.
     
    53
    Marcone se ještě pochopitelně dohaduje s hlavním arbitrem, přesvědčuje ho, ať se poradí s videorozhodčím. Ten by však potvrzení hlavního potvrdil, o faulu nebylo pochyb.
     
    54
    Španěl opustil hrací plochu a hosté tak mohli zahrávat volný přímý kop. Francisco Portillo centroval na hlavu Cabaca, před nímž vyboxoval míč mimo šestnáctku vyběhnuvší Badía.
     
    55
    Útočným faulem se prezentoval Nemanja Maksimović. Při snaze o vylepšení střelecké pozici si balón posunul před sebe příliš, ve skluzu pak trefil jen Verdúa, nikoli míč.
     
    56
    Střídání v týmu Elche CF: ze hřiště odchází Fidel, přichází Omenuke Mfulu.
     
    57
    Lze jen těžko očekávat, že by Elche po zbytek utkání hrozilo soupeřově defenzivě, když hraje v oslabení. Naopak se bude ze všech sil snažit udržet nerozhodný stav.
     
    58
    Jaime Mata vyslal střílený centr do šestnáctky, jehož adresátem měl být Francisco Portillo. Míč ovšem kopl špičkou kopačky přímo do rukou brankáře.
     
    59
    Hra rukou odpískána Carlesi Aleñovi. V případě, že si Španěl nastřelí ruku ve vlastním vápně, tak se bude pokračovat ve hře, avšak při útočení se tento počin považuje za prohřešek.
     
    60
    A tak si Elche může užít cenné chvilky s balónem na kopačkách. Míč putuje mezi obrannou linií zleva doprava, podle očekávání se zeleno-bílí dopředu neženou.
     
    61
    Na útočnou polovinu se vysunul dokonce i hostující kapitán zastávající post stopera Djené Dakonam. Vysokým balónem hledal bez úspěchu za obranou Portilla.
     
    62
    Při snaze udržet míč se Josan dopustil nedovoleného zákroku. Na zemi šermoval nohama kolem balónu tak dlouho, až podkopl Cabaca.
     
    63
    Getafe i nadále okupuje útočnou polovinu. Vážnější šanci si ale ve druhém poločasu zatím vytvořit nedokázali, ačkoli hrají více jak deset minut proti oslabenému soupeři.
     
    64
    Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Nemanja Maksimović, přichází Takefusa Kubo.
     
    65
    Blíží se druhé střídání v domácích řadách z důvodu zranění? Diego González si při sprintu k vlastní bráně přivodil zranění stehenního svalu.
     
    66
    Je tomu skutečně tak. Domácí stoper v bolestech odkulhal za postranní čáru a do zápasu již nezasáhne. Do dresu se za postranní čárou převléká Daniel Calvo.
     
    67
    Smyčka kolem domácího velkého vápna se utahuje víc a víc. Hráči Getafe jsou každou přihrávkou blíže bráně, v kolonce vstřelených branek však stále svítí jednička.
     
    68
    Střídání v týmu Elche CF: ze hřiště odchází Raúl Guti, přichází Víctor Rodríguez.
    Střídání v týmu Elche CF: ze hřiště odchází Diego González, přichází Nino.
    Střídání v týmu Elche CF: ze hřiště odchází Josan, přichází Daniel Calvo.
     
    69
    Getafe právě vstřelilo branku!
    Svěřenci kouče Bordaláse dokonávají proti oslabenému soupeři obrat! Po útočném faulu domácích rozjeli rychlý brejk, na jehož konci byla technická střela Kuba, kterou Badía vyrazil před sebe, příhodně pro JAIMEHO MATU, jenž nemohl minout zcela odkrytou prázdnou bránu.
     
    71
    Před Elche teď stojí velká výzva. Domácí mají dvacet minut na srovnání skóre, ale hrají v oslabení, navíc proti výborně hrajícímu soupeři.
     
    72
    Střelec prozatím rozhodujícího gólu Jaime Mata loktem tvrdě trefil do nosu Nina. Čtyřicetiletý veterán si zkontroloval, zda se mu nespustila krev. Nespustila, může pokračovat bez ošetření.
     
    73
    Vzdušné souboje, ty určitě nejsou předností Takefusy Kuba. Maličký Japonec, který přišel do Getafe na hostování z Realu Madrid, neměl šanci doskočit na centr vyslaný Aleňou.
     
    74
    Listinu hříšníků potrestaných žlutou kartu rozšiřuje Carles Aleñá. Hráč, jenž hostuje v Getafe pro změnu z Barcelony, si počínal nedovoleně proti Mfuluovi.
     
    75
    Standardky, nejspíše jediná šance, jak ještě může domácí mužstvo zahrozit. Tu po faulu Aleni v gól nepřetavili, po centru Rodrígueze hlavičkoval Verdú v záklonu nad.
     
    76
    Za zraněného Gonzáleze zaskakující stoper Daniel Calvo si počínal velmi zkušeně, když za zády udržel Matu a malou domů si vypomohl s gólmanem.
     
    77
    Takefusa Kubo je po příchodu na trávník hodně vidět. Střelu z vnitra pokutového území na poslední chvíli zpomalil skluzující Barragán, Badía měl se zákrokem o to snazší práci.
     
    78
    Nino zbytečně přišlápl pravou nohu Dakonama, jenž byl v době střetu dávno bez míče. Čárový rozhodčí dal hlavnímu znamení aby přerušil hru a domácímu čtyřicetiletému forwardovi udělil žlutou kartu. Montera poslechl.
     
    79
    Nohama si zahrál rovněž gólman Getafe Rubén Yáñez, jemuž adresoval přihrávku z nouze Cabaco. Brankář dlouhým výkopem vrátil dění hry na útočnou polovinu.
     
    80
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Hosté drží těsné jednobrankové vedení, které by si neměli nechat proniknout mezi prsty, protože domácí nováček Elche hraje od úvodu druhé půle bez vyloučeného Marconeho.
     
    81
    Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Francisco Portillo, přichází Ángel Rodríguez.
     
    82
    Rozhodčí Montero se v posledních minutách rozhodně nenudí. Další žlutou kartu ukázal Emilianovi Rigonimu, Argentinec si vyšlápl na Kuba. A to doslova.
     
    83
    Hosté trpělivě pokračují v kombinování na útočné polovině. V tvářích domácích fotbalistů je vidět velká frustrace.
     
    84
    Bude se kopat penalta, Getafe bude mít šanci definitivně rozhodnout o svém vítězství! Nedovoleně si počínal stoper Verdú. Španěl nezachytil pohyb Maty, kterého postrčil na zem.
     
    85
    Domácí se dohadují s rozhodčím, ale podle prvních obrázků to vypadá, že ani v tomto případě do akce video nepůjde. Hlavní rozhodčí si za svým výrokem pevně stojí.
     
    86
    Getafe právě vstřelilo branku!
    ÁNGEL RODRÍGUEZ rozhoduje o vítězství hostujícího mužstva! Balón umístil s dostatečnou razancí k pravé tyči. Gólman Badía čekal do poslední chvíle, kam útočník pošle balón, což mělo za následek pozdní reakci a nemožnost zasáhnout.
     
    88
    Závěrečné minuty se dohrávají už jen z povinnosti. Elche se ještě snaží dostat zpátky na kontakt, ale početná obranná řada Getafe brání bez problémů.
     
    89
    Na druhý zásah v utkání útočil Jaime Mata, jehož parádní průnikovou přihrávkou našel Carles Aleñá. Španělský útočník mířil k levé tyči, ale trefil pravou nohu vyběhnuvšího Badíi, od níž se kulatý nesmysl odrazil těsně vedle pravé tyče.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby čtyři minuty.
     
    90+1
    Fotbalisté v modrých dresech si mezi sebou vyměňují míč kolem středového kruhu. Domácí kapitulovali, presink je na bodě mrazu.
     
    90+2
    Jaime Mata měl další příležitost. Za Calva si naběhl na přihrávku Ángela Rodrígueze, z mírného záklonu vypálil vedle levé části brankové konstrukce.
     
    90+3
    Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Damián Suárez, přichází Allan Nyom.
     
    90+4
    Poslední šanci zhatil hráčům Getafe zdvižený praporek pomezního rozhodčího. V době Nyomovi přihrávky byl už za obrannou linií Takefusa Kubo.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    Fotbalisté Getafe zvládli duel 18. kola na půdě nováčka z Elche a po velmi dobrém výkonu zvítězili 3:1. Do utkání přitom vstoupili lépe domácí, kteří skórovali už ve. minutě zásluhou Raúla Gutiho, který z voleje prostřelil Yáñeze střelou k pravé tyči. Hosté ale ještě do konce prvního poločasu stihli vyrovnat. Portillo odcentroval na hlavu Marca Cucurelly, který vyslal perfektní hlavičku do pravé šibenice a nechal brankáře letět naprázdno. Klíčový moment střetnutí nastal v 52. minutě, kdy byl po druhé žluté kartě vyloučen středopolař Elche Ivan Marcone. Svěřenci kouče Bordaláse využili přesilovku v 69. minutě, kdy vyraženou střelu Kuba dorazil do odkryté svatyně Jaime Mata. Pojistku na vítězství hostů dal v 85. minutě střídající Ángel Rodríguez, jenž proměnil nařízenou penaltu po faulu Verdúa.

    Velmi dobrý výkon a vítězství přerušilo třízápasové čekání Getafe na ligové tři body. Tým, který loni do posledního kola bojoval o pohárovou Evropu, poskočil tabulkou na 13. místo. Elche zůstává v sestupové zóně na 18. pozici.
     
    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 2:2. Rohy: 1:7. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 14:16.
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (21:09:31)

    Milan Huppert

    Branky: 4. Guti (Barragán) – 39. Cucurella (Portillo), 69. Jaime Mata, 86. Ángel Rodríguez (pen.)

    Karty:   44. Marcone (ELC), 78. Nino (ELC), 82. Rigoni (ELC) – 31. Damián Suárez (GET), 74. Aleñá (GET)   52. Marcone (ELC)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 2:2. Rohy: 1:7. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 14:16.
    Elche CF: Badía – Barragán, Verdú (C), González (68. Nino), Josema – Josan (68. Calvo), Marcone, Guti (68. V. Rodríguez), Fidel (56. Mfulu) – Rigoni, Boyé (15. Milla).
    Náhradníci: Rodríguez – Calvo, Cifuentes, Salinas, Lucumí, Mfulu, Milla, Nino, V. Rodríguez, Miño, Álamo, Luismi.

    Getafe CF: Yáñez – Damián Suárez (90+3. Nyom), Dakonam (C), Cabaco, Olivera – Nemanja Maksimović (64. Kubo), Arambarri – Portillo (81. Ángel Rodríguez), Aleñá, Cucurella – Jaime Mata.
    Náhradníci: Soria – Ángel Rodríguez, Etxeita, Chema, Nyom, Timor, Patrick, Abdulai, Kubo, Niang.

    Rozhodčí: José Luis Munuera Montero – Iňigo Prieto López de Ceraín, Alfonso Baena Espejo
    bahis siteleri