Elche – Getafe 1:3 (kon.) | Huesca – Real Betis 0:2 (kon.)
konec
Elche CF
1:3 (1:1)
Getafe CF
Pondělí 11.01.2021, 19:00 • Venue Estadio Manuel Martínez Valero (Elche) • Španělská LaLiga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Damián Suárez, přichází Allan Nyom.
     
    89
    Na druhý zásah v utkání útočil Jaime Mata, jehož parádní průnikovou přihrávkou našel Carles Aleñá. Španělský útočník mířil k levé tyči, ale trefil pravou nohu vyběhnuvšího Badíi, od níž se kulatý nesmysl odrazil těsně vedle pravé tyče.
     
    86
    Getafe právě vstřelilo branku!
    ÁNGEL RODRÍGUEZ rozhoduje o vítězství hostujícího mužstva! Balón umístil s dostatečnou razancí k pravé tyči. Gólman Badía čekal do poslední chvíle, kam útočník pošle balón, což mělo za následek pozdní reakci a nemožnost zasáhnout.
     
    84
    Bude se kopat penalta, Getafe bude mít šanci definitivně rozhodnout o svém vítězství! Nedovoleně si počínal stoper Verdú. Španěl nezachytil pohyb Maty, kterého postrčil na zem.
     
    82
    Rozhodčí Montero se v posledních minutách rozhodně nenudí. Další žlutou kartu ukázal Emilianovi Rigonimu, Argentinec si vyšlápl na Kuba. A to doslova.
     
    81
    Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Francisco Portillo, přichází Ángel Rodríguez.
     
    78
    Nino zbytečně přišlápl pravou nohu Dakonama, jenž byl v době střetu dávno bez míče. Čárový rozhodčí dal hlavnímu znamení aby přerušil hru a domácímu čtyřicetiletému forwardovi udělil žlutou kartu. Montera poslechl.
     
    74
    Listinu hříšníků potrestaných žlutou kartu rozšiřuje Carles Aleñá. Hráč, jenž hostuje v Getafe pro změnu z Barcelony, si počínal nedovoleně proti Mfuluovi.
     
    69
    Getafe právě vstřelilo branku!
    Svěřenci kouče Bordaláse dokonávají proti oslabenému soupeři obrat! Po útočném faulu domácích rozjeli rychlý brejk, na jehož konci byla technická střela Kuba, kterou Badía vyrazil před sebe, příhodně pro JAIMEHO MATU, jenž nemohl minout zcela odkrytou prázdnou bránu.
     
    68
    Střídání v týmu Elche CF: ze hřiště odchází Raúl Guti, přichází Víctor Rodríguez.
    Střídání v týmu Elche CF: ze hřiště odchází Diego González, přichází Nino.
    Střídání v týmu Elche CF: ze hřiště odchází Josan, přichází Daniel Calvo.
     
    64
    Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Nemanja Maksimović, přichází Takefusa Kubo.
     
    56
    Střídání v týmu Elche CF: ze hřiště odchází Fidel, přichází Omenuke Mfulu.
     
    52
    Velká komplikace pro domácí mužstvo! Nejenže se ze standardky vůbec nedostalo k zakončení, ale v protiútoku běžícího Matu podrazil Ivan Marcone, jenž si zblízka prohlédl kartu žluté barvy, dnes již podruhé! Logický po druhé žluté následovala červená a domácí středopolař může jako první zkontrolovat, zda ve sprchách teče teplá voda.
     
    45+3
    Fantastický Rubén Yáñez odmítl pustit Elche znovu do vedení! Rigoni skvělým pasem našel před brankou osamoceného Millu, jenž ale trefil padajícího gólmana do rukavic!
     
    44
    Žlutá karta míří i do domácích řad. Jejím držitelem se stal středopolař Ivan Marcone, jenž podražením Cucurelly zastavil slibně se rozvíjející brejk Getafe.
     
    39
    Getafe právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Také hosté se prosadili po centru z pravé strany. Jeho autorem byl Francisco Portillo, který našel nikým nehlídaného MARCA CUCURELLU. V těžké pozici si poradil na jedničku, prudký centr usměrnil hlavou do pravého horního rohu, Badía plachtil vzduchem marně.
     
    31
    První žlutou kartu střetnutí obdržel hostující pravý obránce Damián Suárez. Ten hasil svou špatnou rozehrávku, když unikajícího Fidela zezadu stáhl za dres.
     
    15
    Střídání v týmu Elche CF: ze hřiště odchází Lucas Boyé, přichází Pere Milla.
     
    4
    Elche právě vstřelilo branku!
    Parádní start domácího mužstva do utkání! Antonio Barragán dostal na pravé straně hodně volného prostoru na centr, který poslal na kopačku RAÚLA GUTIHO, jehož neuhlídal Cabaco. Španělský středopolař zakončil z voleje neomylně k pravé tyči!

    Milan Huppert

    Branky: 4. Guti (Barragán) – 39. Cucurella (Portillo), 69. Jaime Mata, 86. Ángel Rodríguez (pen.)

    Karty:   44. Marcone (ELC), 78. Nino (ELC), 82. Rigoni (ELC) – 31. Damián Suárez (GET), 74. Aleñá (GET)   52. Marcone (ELC)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 2:2. Rohy: 1:7. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 14:16.
    Elche CF: Badía – Barragán, Verdú (C), González (68. Nino), Josema – Josan (68. Calvo), Marcone, Guti (68. V. Rodríguez), Fidel (56. Mfulu) – Rigoni, Boyé (15. Milla).
    Náhradníci: Rodríguez – Calvo, Cifuentes, Salinas, Lucumí, Mfulu, Milla, Nino, V. Rodríguez, Miño, Álamo, Luismi.

    Getafe CF: Yáñez – Damián Suárez (90+3. Nyom), Dakonam (C), Cabaco, Olivera – Nemanja Maksimović (64. Kubo), Arambarri – Portillo (81. Ángel Rodríguez), Aleñá, Cucurella – Jaime Mata.
    Náhradníci: Soria – Ángel Rodríguez, Etxeita, Chema, Nyom, Timor, Patrick, Abdulai, Kubo, Niang.

    Rozhodčí: José Luis Munuera Montero – Iňigo Prieto López de Ceraín, Alfonso Baena Espejo
    bahis siteleri