Jekatěrinburg – Petrohrad 1:3 (kon.) | Magnitogorsk – Jaroslavl 4:1 (kon.) | Čeljabinsk – Omsk 2:3 (kon.)
Ufa – Čerepovec 4:2 (kon.) | Kazaň – Riga 4:5 (po pr.) | Kunlun – Chabarovsk 2:3 (po pr.)
N.Novgorod – Nižněkamsk 7:1 (kon.) | CSKA Moskva – Spartak Moskva 2:1 (kon.) | Jokerit – Barys 1:4 (kon.)
Soči – Minsk 2:3 (po pr.) | Viťaz – Novosibirsk 3:1 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
2:3 (0:2, 1:1, 1:0)
Avangard Omsk
Úterý 19.01.2021, 15:00 • Ledová aréna Traktor • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:17 Nick BAILEN - 2:3
     
    44:17
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Máme tu drama, domácí snižují na rozdíl jediné branky. Po průniku do útočného pásma našel Hyka volného NICKA BAILENA a ten švihem vymetl horní roh Bobkovovy branky – 2:3. Asistence: Tomáš Hyka, Lukáš Sedlák.
    39:56 Vjačeslav OSNOVIN - 1:3
     
    39:56
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Přesilovka je využitá, domácí to zvládli těsně před koncem třetiny. Po kombinaci v pásmu se puk dostal do pravého kruhu, kde byl na chviličku volný VJAČESLAV OSNOVIN a trefil horní růžek Bobkovovy branky – 1:3. Asistence: Vitalij Kravcov, Tomáš Hyka.
    21:11 Nail JAKUPOV - 0:3
     
    21:11
    Avangard právě vstřelil branku!
    A tak přišel od hostů trest. Ti se dostali do útočného pásma, od levého mantinelu přes zcela volný střed se puk dostal do pravého kruhu, kde číhal NAIL JAKUPOV a střelou z první nedal Willovi šanci. Ten se nestačil přemístit a je to 0:3. Asistence: Maxim Čudinov, Ilja Kovalčuk.
    11:08 Alexej BĚREGLAZOV - 0:2
     
    11:08
    Avangard právě vstřelil branku!
    A je to o dvě branky! Hosté vybojovali puk u mantinelu, přihrávka prošla přes několik hráčů na zcela volného ALEXEJE BĚREGLAZOVA, ten si sjel k vrcholu kruhu a švihem našel mezírku, kudy dostal svou střelu za Willova záda. Asistence: Pavel Dědunov.
    00:53 Denis ZERNOV - 0:1
     
    00:53
    Avangard právě vstřelil branku!
    No tak to je opravdu rychlý vstup do utkání. Hosté se dostali do přečíslení tři na dva, s Kovalčukem si vyměnil puk DENIS ZERNOV a střelou z levé strany trefil odkrytý prostor Willovy branky – 0:1. Asistence: Ilja Kovalčuk.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 40. Osnovin (Kravcov, Hyka), 45. Bailen (Hyka, Sedlák) – 1. Zernov (Kovalčuk), 12. Běreglazov (Dědunov), 22. Jakupov (Čudinov, Kovalčuk)


    Traktor Čeljabinsk: Will (Fedotov) – Manuchov, Pilut, Bailen, Tělegin, Karpuchin (C), D. Bodrov (A), Jevenko, Ogurcov – Åberg (A), Byvalcev, Kalinin – Hyka, Sedlák, Kravcov – Švarjov, D. Iljin, Osnovin – Lukin, Karlin, Avcin.
    Avangard Omsk: Bobkov (Hrubec) – Kaski, Jemelin (C), Čudinov, Běreglazov, Gončarov, Gotovec, Čisťakov – Boucher, Knight, K. Kostin (A) – Jakupov, Zernov, Kovalčuk – Chochlačov, K. Semjonov, Dědunov – A. Potapov, Stas (A), Kablukov.

    Rozhodčí: Vasiljev, Sidorenko – Ivanov, Bersenjov

    Diváci: 2 720
    bahis siteleri