Jekatěrinburg – Petrohrad 1:3 (kon.) | Magnitogorsk – Jaroslavl 4:1 (kon.) | Čeljabinsk – Omsk 2:3 (kon.)
Ufa – Čerepovec 4:2 (kon.) | Kazaň – Riga 4:5 (po pr.) | Kunlun – Chabarovsk 2:3 (po pr.)
N.Novgorod – Nižněkamsk 7:1 (kon.) | CSKA Moskva – Spartak Moskva 2:1 (kon.) | Jokerit – Barys 1:4 (kon.)
Soči – Minsk 2:3 (po pr.) | Viťaz – Novosibirsk 3:1 (kon.)
po prodl.
HK Soči
2:3 (1:1, 1:0, 0:1 - 0:1)
HC Dinamo Minsk
Úterý 19.01.2021, 17:30 • Bolšoj dvorec sporta, Soči • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:54 Roman GORBUNOV - 2:3
     
    63:54
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! Stěpan Falkovskij našel bekhendovou přihrávkou z rohu kluziště ROMANA GORBUNOVA, který byl na pravé straně útočného pásma volný. Gorbunov to pak udělal výborně, vymíchal Treťjaka, s pukem ho objel a přes bránícího Nikitu Točického, který v brankovišti obětavě zaskakoval za svého brankáře, hrací předmět nadvakrát dostal za brankovou čáru. Asistence: Stěpan Falkovskij a Zack Mitchell.
     
    61:16
    Hostující Pavel Varfolomejev najížděl sám na Treťjaka, ale branku minul! Stejný hráč poté hledal od zadního mantinelu Romana Gorbunova, který zblízka nedotlačil kotouč za brankáře Soči!
     
    57:12
    Kirill Petkov se z levé strany natlačil až před branku, ovšem z bekhendu už nedokázal zamést puk za Furcha! Možná byl i hákován, ale do tří rozhodčí hosty neposlali.
     
    56:43
    Vyloučení na straně hostí! Dvě minuty za hrubost dostal Ilja Solovjov.
     
    50:26
    Shane Prince měl teď velmi dobrou šanci! Zblízka však nepřekonal Treťjaka, který pro Soči udržel nerozhodný stav.
     
    47:02
    Šance hostí! Pavel Varfolomejev si sjel před branku na přihrávku Děmkova a zblízka jen těsně minul levou tyčku z pohledu brankáře Treťjaka!
    41:47 Zack MITCHELL - 2:2
     
    41:47
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Hosté vyrovnávají skóre! Potrestali ztrátu soupeře ve středním pásmu, po níž se dostal ke kotouči Rob Klinkhammer. Ten si s ním vybruslil až mezi kruhy a po zákroku Treťjaka dorazil puk do odkryté branky ZACK MITCHELL – 2:2. Asistence: Rob Klinkhammer a Dmitrij Znacharenko.
    34:42 Dmitrij KOLGOTIN - 2:1
     
    34:42
    Soči právě vstřelilo branku!
    Domácí skórují ve vlastním oslabení! Skvělou práci odvedl Ansel Galimov, který v rohu kluziště bojoval takovým způsobem, že hostující hráči nakonec ideálně namazali puk na střelu DMITRIJOVI KOLGOTINOVI, jenž z levé strany nekompromisně propálil Dominika Furcha. Bez asistence.
     
    34:16
    Shane Prince byl poslán hlavou proti mantinelu Davidem Rundbladem. Domácí obránce je za svůj zákrok odeslán na trestnou lavici.
     
    28:43
    Domácí v oslabení zahrozili. Vladislav Kurbatov pod tlakem udržel puk a v leže ho poslal před branku na zcela volného Ansela Galimova. Ten v souboji 1 na 1 nepřekonal Dominika Furcha!
     
    28:18
    Trest za podrážení dostává domácí Dmitrij Kolgotin. Přesilovka pro hostující celek.
    17:36 Stěpan FALKOVSKIJ - 1:1
     
    17:36
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Tohle se ale hostům povedlo! Při signalizované výhodě rozebrali sérií rychlých přihrávek obranu soupeře a po finálním pasu od Shanea Prince střílel STĚPAN FALKOVSKIJ z levého kruhu do odkryté branky – 1:1. Asistence: Shane Prince a Alexej Protas.
     
    12:39
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Alexej Protas – 2 min., hákování).
     
    12:38
    Vladislav Kurbatov najížděl z levé strany sám na Furcha, ale gólmana Minsku neprostřelil! Na straně hostí se bude vylučovat...
    07:22 Sergej ŠMELJOV - 1:0
     
    07:22
    Soči právě vstřelilo branku!
    Domácí početní výhodu využívají! David Rundblad dostal puk na modrou čáru, kde naznačil střelu. Místo ní však posunul kotouč na vrchol pravého kruhu, odkud z první vypálil SERGEJ ŠMELJOV, jenž se trefil naprosto přesně. Asistence: David Rundblad a Nikita Feoktistov.
     
    06:39
    Přesilová hra pro domácí. Na trestné lavici už sedí Vladislav Jerjomenko za krosček.
     
    02:09
    Hosté byli blízko vedoucímu gólu! Od modré čáry vypálil Adam Almqvist a za Treťjakem zvonila tyčka!
     
    01:44
    Hosté si zahrají přesilovku. Na trestnou lavici zamířil Vasilij Glotov.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 8. Šmeljov (Rundblad, Feoktistov), 35. Kolgotin – 18. Falkovskij (Prince, Protas), 42. Z. Mitchell (Klinkhammer, Znacharenko), 64. Gorbunov (Falkovskij, Z. Mitchell)


    HK Soči: Treťjak (Krasikov) – Miščenko, Rundblad, Batyršin, J. Alexandrov (C), Pogorišnyj, Valencov, Sedov – Petkov, Točickij (A), Šmeljov – J. Karjalainen, Rubcov, Ruděnkov (A) – Šen, Glotov, Kolgotin – A. Galimov, Kurbatov, Feoktistov – Garajev.
    HC Dinamo Minsk: Furch (D. Taylor) – Solovjov, Almqvist, Falkovskij, Jerjomenko, Šinkevič, Znacharenko (A), Koljačonok – Prince (A), Klinkhammer (C), Varfolomejev – Mosaljov, Z. Mitchell, Gorbunov – K. Voronin, Usov, Paré – Kogalev, Alistrov, Protas – Děmkov.

    Rozhodčí: Gamalej, Odins – Golovljov, Savenkov
    bahis siteleri