Toronto – Edmonton 1:3 (kon.) | St. Louis – San Jose 1:2 (0:1 po s.n.) | Anaheim – Minnesota 2:3 (kon.)
Vancouver – Montreal 6:5 (2:1 po s.n.) | Vegas – Arizona 5:2 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
1:3 (0:1, 0:0, 1:2)
Edmonton Oilers
Čtvrtek 21.01.2021, 01:08 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:54 Josh ARCHIBALD - 1:3
     
    58:54
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Spezzův pohled není vůbec radostný, neboť krátce po jeho nevyužité šanci JOSH ARCHIBALD vybojoval mezi kruhy kotouč, vyjel si do středního pásma a neomylně trefil opuštěnou branku, neboť Andersen byl již na střídačce – 1:3! Asistence: Connor McDavid, Darnell Nurse.
    49:12 Leon DRAISAITL - 1:2
     
    49:12
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Vyloučení Muzzina nakonec Edmonton trestá a bere si vedení zpátky! Jesse Puljujärvi si po přihrávce na Nugent-Hopkinse sjel před branku a následně prodloužil přihrávku pro LEONA DRAISAITLA, který měl okolo sebe hodně prostoru a nepohrdl nabídnoutou šancí, když do odkryté branky zametl kotouč. Andersen se přesunoval marně – 1:2! Asistence: Jesse Puljujärvi, Ryan Nugent-Hopkins.
    46:44 Auston MATTHEWS - 1:1
     
    46:44
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Nakonec se domácí hráči srovnání dočkali poté, co si slabší chvilku vybral brankář Koskinen! Po dobré práci Hymana se dostal AUSTON MATTHEWS na puk a z ostrého úhlu zkusil vystřelit na branku. Koskinena překvapil na bližší tyči, puk gólmanovi Oilers prošel nad betonem přímo do branky – 1:1! Asistence: Zach Hyman, Mitchell Marner.
    10:43 Kailer YAMAMOTO - 0:1
     
    10:43
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Edmonton se z ojedinělého výpadu ujímá vedení a byl to gól z kategorie šťastných, na což se ale historie ptát nebude! KAILER YAMAMOTO předvedl velmi dobrou práci za brankou soupeře, dokázal kotouč vyšťourat ze zadní sítě a poslal puk před kasu, kde se nabízel Draisaitl. K němu ale puk nedošel, neboť se odrazil od bruslí dezorientovaného Jakea Muzzina přímo za záda Andersena – 0:1! Bez asistence.

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 47. Matthews (Hyman, Marner) – 11. Yamamoto, 50. Draisaitl (Puljujärvi, Nugent-Hopkins), 59. J. Archibald (McDavid, Nurse)


    Toronto Maple Leafs: Andersen (J. Campbell) – Rielly (A), Brodie, Muzzin, Holl, Dermott, Bogosian, Lehtonen – J. Thornton, Matthews (A), Marner – Vesey, Tavares (C), W. Nylander – I. Michejev, Kerfoot, Hyman – Spezza, Simmonds.
    Edmonton Oilers: Koskinen (Skinner) – Nurse (A), Bear, K. Russell, Barrie, Koekkoek, A. Larsson – Nugent-Hopkins, McDavid (C), Kassian – Kahun, Draisaitl (A), Yamamoto – Nygärd, Turris, Puljujärvi – J. Archibald, D. Shore, Chiasson.

    Rozhodčí: Furlatt, Syvret – Brisebois, Mills (všichni CAN)
    bahis siteleri