Toronto – Edmonton 1:3 (kon.) | St. Louis – San Jose 1:2 (0:1 po s.n.) | Anaheim – Minnesota 2:3 (kon.)
Vancouver – Montreal 6:5 (2:1 po s.n.) | Vegas – Arizona 5:2 (kon.)
konec
Vegas Golden Knights
5:2 (2:0, 1:1, 2:1)
Arizona Coyotes
Čtvrtek 21.01.2021, 04:00 • T-Mobile Arena, Las Vegas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:38 Phil KESSEL - 5:2
     
    47:38
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hostující celek se nyní prosazuje, pěkně spoluhráčovu střelu tečoval před brankou nepokrytý PHIL KESSEL. Asistence: Jakob Chychrun a Christian Dvorak.
    46:14 Alex TUCH - 5:1
     
    46:14
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Poprvé v sezóně proměnilo přesilovku Las Vegas. Do úniku se dostal ALEX TUCH. Počkal si na první pohyb brankáře, a pak zakončoval přesně mezi betony. Asistence: Mark Stone.
    45:01 Shea THEODORE - 4:1
     
    45:01
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Při hře čtyři na čtyři se prosazují domácí. SHEA THEODORE dostal výbornou přihrávku od Smitha, a pak zakončoval do odkryté části branky. Pěkná akce Vegas. Asistence: Reilly Smith a Jonathan Marchessault.
    31:52 Nick SCHMALTZ - 3:1
     
    31:52
    Arizona právě vstřelila branku!
    Bleskově Arizona snižuje na rozdíl dvou branek. Po dobré přihrávce Chychruna před branku se prosazuje obranou neobsazený NICK SCHMALTZ. Hostující hráč dostal hodně prostoru a o tyč poslal puk do branky. Asistence: Jakob Chychrun.
    30:39 Mark STONE - 3:0
     
    30:39
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Domácí hokejisté se znovu prosazují. Arizona přišla o kotouč ve středním pásmu. Max Pacioretty našel kapitána MARKA STONEA, který blafákem překonal brankáře soupeře. Pěkná akce a Vegas vede 3:0. Asistence: Max Pacioretty a Nicolas Hague.
    08:33 Alex PIETRANGELO - 2:0
     
    08:33
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Druhý gól ze třetí střely na branku. Vůbec první gól v dresu Vegas dává obránce ALEX PIETRANGELO. Jeho tvrdá rána zapadla přesně mezi tyčku a výstroj brankáře. Překvapivé zakončení z kruhu vedlo ke druhému gólu. Asistence: Alex Tuch a Keegan Kolesar.
    05:18 Shea THEODORE - 1:0
     
    05:18
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Vegas se první střelou na branku dostává do vedení, tvrdou ránou z první se prosazuje na pravém kruhu stojící SHEA THEODORE. Dostal výbornou přihrávku od Martineze. Asistence: Alec Martinez a Alex Tuch.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 6. Theodore (Martinez, Tuch), 9. Pietrangelo (Tuch, Kolesar), 31. Mark Stone (Pacioretty, Hague), 46. Theodore (R. Smith, Marchessault), 47. Tuch (Mark Stone) – 32. Schmaltz (Chychrun), 48. Kessel (Chychrun, Dvorak)


    Vegas Golden Knights: M.-A. Fleury (Lehner) – McNabb, Pietrangelo, Martinez, Theodore, Hague, Whitecloud, Kolesar – Pacioretty, Stephenson, Mark Stone – Marchessault, W. Karlsson, R. Smith – Tuch, N. Roy, W. Carrier – Nosek, Reaves.
    Arizona Coyotes: Kuemper (Raanta) – Chychrun, Goligoski, Hjalmarsson, Oesterle, Capobianco, Demers – Hayden, Schmaltz, Garland – Caggiula, Dvorak, Kessel – Keller, Brassard, Pitlick – Crouse, Jo. Larsson, Fischer.

    Rozhodčí: Brenk, Lambert – Knorr, Nagy
    bahis siteleri