Sevilla – Valencia 3:0 (kon.) | Rayo Vallecano – Barcelona 1:2 (kon.) | Almería – Osasuna 0:0 (5:4 po pen.)
konec
Rayo Vallecano
1:2 (0:0)
FC Barcelona
Středa 27.01.2021, 21:00 • Venue Estadio de Vallecas, Madrid • Španělský pohár • Osmifinále
Předzápasové kurzy
     
    90
    Braithwaite (FC Barcelona) nejprve podrazil Palazóna ve středovém kruhu, neodpustil si poznámku k rozhodčímu a navíc odpálil balón, aby domácí nemohli rozehrát.
     
    89
    V době, kdy se chystal Neto rozehrávat, tak jej sudí přerušil a potrestal Maria Suáreze (Vallecano) žlutou kartou za řeči.
     
    73
    Dembélé (FC Barcelona) fasuje žlutou kartu za faul na Martose, ten ještě zůstává ležet na zemi. Francouzský fotbalista zasáhl rukou svého soupeře.
     
    60
    Zase hrozila Barcelona Firpem z levé strany, Griezmann mu poslal hezkou nahrávku z otočky na středu. Po centru přes Hernándeze zradil Messiho první dotek s balón mu uskočil do kopačky do rukou brankáře. Hosté ještě chtěli penaltu za zákrok na de Jonga na ose šestnáctky. Každopádně Messi se i tak v době centru nacházel v ofsajdu.

    Hlavní rozhodčí ještě postřehl protesty kouče Barcelony Koemana a udělil mu žlutou kartu.
     
    54
    Trejo (Rayo Vallecano) vystoupil z pravé strany na Puiga a za jeho faul už sáhl hlavní rozhodčí pro žlutou kartu.
     
    37
    Hlavní rozhodčí Cuadra přiběhl před domácí střídačku (lépe řečeno před část tribuny, kde sedí náhradníci a realizační tým Vallecana), neboť se zřejmě o sobě dozvěděl něco moc pěkného. Vytáhl rovnou červenou kartu a udělil ji jednomu z členů realizačního týmu.
     
    10
    Comesana (Rayo Vallecano) nestíhal na pravé straně proti Messimu, zatahal ho za dres a 80 minut bude hrát pod hrozbou vyloučení.

    Vít Muzikář

    Branky: 63. F. García – 69. Messi, 80. de Jong

    Karty:   10. Comesana (VLL), 54. Trejo (VLL), 89. Suárez (VLL) – 60. Koeman (trenér) (BAR), 73. Dembélé (BAR), 90. Braithwaite (BAR)   37. Realizační tým (VLL)


    Držení míče: 29 % : 71 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 2:4. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 24:16.
    Rayo Vallecano: Dimitrijevski – Hernández (84. Advíncula), Catena, Saveljič, Martos (84. Palazón), F. García – Martín (70. Suárez), Montiel (56. Á. García), Comesaña, Qasmi (71. Cortés) – Trejo (C).
    Náhradníci: González – Bebé, Ulloa, Ortega.

    FC Barcelona: Neto – Mingueza, Araújo, Lenglet, Firpo (68. Pedri) – Puig (68. Alba), Busquets, de Jong – Trincao (68. Dembélé), Messi (C), Griezmann (85. Braithwaite).
    Náhradníci: ter Stegen, Tenas – Umtiti, Kourouma, Pjanić.

    Rozhodčí: Cuadra – Sobrino, J. López
    bahis siteleri