Sevilla – Valencia 3:0 (kon.) | Rayo Vallecano – Barcelona 1:2 (kon.) | Almería – Osasuna 0:0 (5:4 po pen.)
konec
Rayo Vallecano
1:2 (0:0)
FC Barcelona
Středa 27.01.2021, 21:00 • Venue Estadio de Vallecas, Madrid • Španělský pohár • Osmifinále
Předzápasové kurzy
    80. Frenkie de JONG - 1:2
     
    80
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Zdá se, že Barcelona odvrátí ostudu a přece jen postoupí do čtvrtfinále Španělského poháru! Messi nahrál vzduchem na levou stranu střídajícímu Albovi a ten nacentroval do pravé poloviny malého vápna pro nabíhajícího FRENKIEHO DE JONGA, jenž z druhé vlny z prvního doteku pravačkou propálil bezmocného Dimitrijevskiho do vzdálenější šibenice a protipohybu. Brankář ze Severní Makedonie byl naprosto bez šance!
    68. Lionel MESSI - 1:1
     
    69
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Griezmann si zaběhl na levou stranu na delší nahrávku de Jonga a v situaci dva na nikoho nahrál na zadní tyč, kde LIONEL MESSI uklízel do poloprázdné brány. Domácí ještě reklamovali ofsajd Messiho při pasu na Griezmanna. Sudí ale správně gól uznal.
    63. Fran GARCÍA - 1:0
     
    63
    Vallecano právě vstřelilo branku!
    Šok je na světě! Vallecano vede 1:0! Po pasu ze středu na pravou stranu přes tři bránící hráče Barcelony si Martín přehodil míč na levačku a obhodil Lengleta. Ten propadl v souboji jeden na jednoho ve vápně. Martín následně zakončoval křížem z velmi dobré pozice. Neto vyrážel pouze za svá záda a těsně před brankovou čárou doklepával FRAN GARCÍA před chybujícím Minguezou do prázdné branky.

    Vít Muzikář

    Branky: 63. F. García – 69. Messi, 80. de Jong

    Karty:   10. Comesana (VLL), 54. Trejo (VLL), 89. Suárez (VLL) – 60. Koeman (trenér) (BAR), 73. Dembélé (BAR), 90. Braithwaite (BAR)   37. Realizační tým (VLL)


    Držení míče: 29 % : 71 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 2:4. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 24:16.
    Rayo Vallecano: Dimitrijevski – Hernández (84. Advíncula), Catena, Saveljič, Martos (84. Palazón), F. García – Martín (70. Suárez), Montiel (56. Á. García), Comesaña, Qasmi (71. Cortés) – Trejo (C).
    Náhradníci: González – Bebé, Ulloa, Ortega.

    FC Barcelona: Neto – Mingueza, Araújo, Lenglet, Firpo (68. Pedri) – Puig (68. Alba), Busquets, de Jong – Trincao (68. Dembélé), Messi (C), Griezmann (85. Braithwaite).
    Náhradníci: ter Stegen, Tenas – Umtiti, Kourouma, Pjanić.

    Rozhodčí: Cuadra – Sobrino, J. López
    bahis siteleri