Nice – Saint-Étienne 0:1 (kon.) | Angers – Nîmes 3:1 (kon.) | Brest – Méty 2:4 (kon.)
Lorient – PSG 3:2 (kon.) | Štrasburk – Remeš 0:1 (kon.) | Lille – Dijon 1:0 (kon.)
Nantes – Monaco 1:2 (kon.)
konec
OGC Nice
0:1 (0:0)
AS Saint-Étienne
Neděle 31.01.2021, 13:00 • Allianz Riviera, Nice • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Saint-Étienne poměrem 1:0. Druhý poločas byl mnohem záživnější, sledovali jsme několik hezkých momentů Saint-Étienne dnes mělo územní převahu, jenomže se trápilo ve finální fázi, navíc většina střel směřovala mimo domácí branku. Nice se v úvodu druhého poločasu pouze bránilo, poté se mu několikrát povedlo vystrčit růžky, avšak ke kýžené brance to nakonec nevedlo. Dnešní duel spěl k bezbrankové remíze, avšak krátce před koncem řádné hrací doby udeřil hostující Charles Abi. (14:49:12)
     
    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 2:1. Střely mimo: 2:9. Rohy: 4:10. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 11:9.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Domácím se povedlo dostat míč na druhou stranu hrací plochy, kde ovšem ve vzduchu zasahoval Sow, kterému se povedlo odklidit balón do bezpečí.
     
    90+2
    Po delší době byl zapojen do rozehrávky svého celku hostující brankář Moulin, kterému se povedlo roztáhnout hru na levou stranu, kde tahá čas Douath.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    90
    Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Robson Bambu, přichází Dan Ndoye.
    88. Charles Nathan Abi - 0:1
     
    88
    Saint-Étienne právě vstřelilo branku!
    Hostující celek udeřil krátce před koncem řádné hrací doby! Nice si totiž tak dlouho koledovalo, až nakonec přeci jenom inkasovalo! Střílená nabídka z levé strany totiž dokonale proskočila až k osamocenému CHARLESI ABIMU, kterému se levou nohou povedlo zamířit do odkryté domácí branky.
     
    88
    Poté jsme sledovali střílenou nabídku v podání hostujícího Trauca, který svůj pokus poslal mimo dosah všech spoluhráčů. Benítez tak bude moci odkopávat.
     
    87
    Do nepříjemného obležení se poté dostal domácí Boudaoui, kterému se v tísni povedlo přenést hru na levou stranu, kde se nacházel osamocený Kamara.
     
    85
    Po souboji se na zemi ocitl velezkušený Debuchy, který si vybojoval nedovolený zákrok. Pokračovalo se z místa přestupku, u míče jsou ale domácí hráči.
     
    83
    Také hostující celek zahrával standardní situaci, která se ovšem snesla přímo do rukavic brankáře Beníteze, jenž výhozem do strany oslovil spoluhráče.
     
    82
    Domácí celek poté zahrával rohový kop z levé strany, avšak ani z tohoto mráčku nezapršelo. Naopak se povedlo bleskově odehrát míč pozornému soupeři.
     
    81
    Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Adil Aouchiche, přichází Kévin Monnet-Paquet.
    Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Arnaud Nordin, přichází Charles Nathan Abi.
    80. Moulin podržel svůj celek.
     
    80
    Nice si nyní vybojovalo standardní situaci, kterou nakonec na sebe vzal Claude-Maurice, jehož zakončení pod břevno dokázal Moulin zneškodnit.
     
    79
    Do volného prostoru si poté zkoušel seběhnout křídelník Nordin, před kterým vystoupil z obrany domácí Bambu, kterému se povedlo přesně rozehrát.
     
    78
    Na útočnou polovinu se poté dostal hostující obránce Moukoudi, kterému se nakonec povedlo najít vedle postaveného Sowa, jenž ovšem vyčkává.

    David Suchý

    Branky: 88. Abi (Trauco)

    Karty:   48. Bambu (NIC), 68. Búdawí (NIC) – 41. Moukoudi (SET)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 2:1. Střely mimo: 2:9. Rohy: 4:10. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 11:9.
    OGC Nice: Benítez – Bambu (90. Ndoye), Saliba, Daniliuc – Lees-Melou – Kamara, Búdawí, Reine-Adélaïde (62. Claude-Maurice), Lotomba – Dolberg, Gouiri (71. Maolida).
    Náhradníci: Boulhendi, Cardinale – Claude-Maurice, Thuram, Pelmard, Ndoye, N'Soki, Maolida.

    AS Saint-Étienne: Moulin – Debuchy, Moukoudi, Sow, Trauco – Aouchiche (81. Monnet-Paquet), M. Camara, Bouanga – Neyou (72. Douath) – Nordin (81. Abi), Hamouma.
    Náhradníci: Green – Abi, Youssouf, Rivera, Moueffek, Monnet-Paquet, Kolodziejczak, Douath, Bakayoko.

    Rozhodčí: Schneider – Viala, Haulbert
    bahis siteleri