Edmonton – Toronto 4:3 (po pr.) | NY Rangers – Pittsburgh 4:5 (po pr.) | Philadelphia – NY Islanders 3:2 (po pr.)
Washington – Boston 4:3 (po pr.) | Tampa – Nashville 4:3 (kon.) | Detroit – Florida 2:3 (po pr.)
Carolina – Dallas 4:1 (kon.) | Montreal – Calgary 0:2 (kon.) | Minnesota – Colorado 1:5 (kon.)
Anaheim – St. Louis 1:6 (kon.) | Winnipeg – Vancouver 1:4 (kon.) | Buffalo – New Jersey 3:5 (kon.)
Detroit – Florida 2:3 (kon.) | Carolina – Dallas 4:3 (2:1 po s.n.)
konec
Anaheim Ducks
1:6 (1:3, 0:1, 0:2)
St. Louis Blues
Neděle 31.01.2021, 03:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    45:17 Vince DUNN - 1:6
     
    45:17
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    První přesilovková branka v tomto zápase a hostující celek navyšuje své vedení na 6:1. Šikovnou ránou od modré čáry se prosazuje VINCE DUNN. Před brankou clonili dva jeho spoluhráči, brankář mnoho neviděl. Asistence: Zachary Sanford a Jordan Kyrou.
    42:59 Kyle CLIFFORD - 1:5
     
    42:59
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Z kraje třetí třetiny navyšuje hostující celek svůj náskok, střelou na vzdálenější tyč pravděpodobně překvapil domácího brankáře KYLE CLIFFORD. Asistence: Oskar Sundqvist.
    27:30 David PERRON - 1:4
     
    27:30
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Aktivně hrající hostující celek nyní přidává čtvrtou branku. Výborně to vymyslel DAVID PERRON. Po přihrávce Ryana O'Reillyho se dostal do zakončení a puk poslal přesně do horní části branky. Ryan Miller s tímto nemohl nic dělat. Asistence: Ryan O'Reilly.
    16:59 Max JONES - 1:3
     
    16:59
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácímu týmu se podařilo v závěru první třetiny snížit na rozdíl dvou branek. Důrazu před brankou dokázal využít MAX JONES, jehož pokus nadvakrát skončil za brankovou čárou. Asistence: Rickard Rakell a Ryan Getzlaf.
    02:06 Jordan KYROU - 0:3
     
    02:06
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Máme tu další branku, do brejku se po šikovné přihrávce spoluhráče dostal JORDAN KYROU. Střelou na lapačku překonal brankáře Ducks znovu. Parádní start Blues a naopak domácím se vsup do zápasu absolutně nepovedl. Asistence: Brayden Schenn a Jaden Schwartz.
    00:57 Zachary SANFORD - 0:2
     
    00:57
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Bleskový vstup hostů do zápasu, Blues nyní navyšuje své vedení. K odraženému puku před brankou se dostal ZACHARY SANFORD, který si položil brankáře, a pak ze strany snadno zakončoval do horní části. Asistence: David Perron a Colton Parayko
    00:20 Jordan KYROU - 0:1
     
    00:20
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Bleskově po úvodním vhazování se dostává hostující celek do vedení. První střelu dokázal brankář vyrazit jen před sebe, a pak snadno zakončoval obranou nepokrytý JORDAN KYROU. Asistence: Brayden Schenn a Torey Krug.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 17. Jones (Rakell, Getzlaf) – 1. Kyrou (B. Schenn, Krug), 1. Sanford (Perron, Parayko), 3. Kyrou (B. Schenn, Schwartz), 28. Perron (R. O'Reilly), 43. Clifford (Sundqvist), 46. Dunn (Sanford, Kyrou)


    Anaheim Ducks: Gibson (3. R. Miller) – H. Lindholm, Shattenkirk, Fowler, Hakanpää, B. Hutton, Ja. Larsson – Jones, Getzlaf, Rakell – Heinen, Henrique, Silfverberg – Comtois, Steel, Backes – Deslauriers, Lundeström, Rowney.
    St. Louis Blues: Binnington (Husso) – Scandella, Parayko, Krug, Faulk, Dunn, Mikkola – Sanford, R. O'Reilly, Perron – Schwartz, B. Schenn, Kyrou – Blais, Thomas, Hoffman – Clifford, Barbašev, Sundqvist.

    Rozhodčí: Brenk, Morton – Rody, Gawryletz
    bahis siteleri