Třinec – Zlín 5:2 (kon.) | Litvínov – K. Vary 3:2 (po pr.) | Sparta – Pardubice 5:4 (1:0 po s.n.)
Mladá Boleslav – Liberec 1:2 (po pr.) | Plzeň – Motor ČB 5:4 (po pr.) | Kometa Brno – Vítkovice 0:4 (kon.)
Mountfield HK – Olomouc 3:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
5:2 (2:1, 1:0, 2:1)
Berani Zlín
Neděle 07.02.2021, 15:00 • WERK ARENA, Třinec • Tipsport extraliga • 44. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:38 Zdeněk OKÁL - 5:2
     
    58:38
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak to byla lahůdka z hole ZDEŇKA OKÁLA. Zkušený křídelník se ocitnul v úniku tváří v tvář Štěpánkovi, třicetiletý útočník se v této situaci neobtěžoval ani vystřelit a známou fintou nechal kotouč doputovat mezi betony Jakuba Štěpánka, zatímco holí bez puku naznačoval stahovačku. Asistence: Jakub Svoboda a David Nosek
    56:07 Vladimír DRAVECKÝ - 5:1
     
    56:07
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři ještě v posledních čtyřech minutách zápasu zvyšují svůj náskok, když se VLADIMÍR DRAVECKÝ perfektně uvolnil a po úniku s obráncem v zádech si dokázal Kořénka položit. Pak už měl slovenský útočník práci poměrně jednoduchou a zasunul kotouč k pravé tyčce. Asistence: Martin Gernát a Miloš Roman.
    46:38 Erik HRŇA - 4:1
     
    46:38
    Třinec právě vstřelil branku!
    A zmatky, které se aktuálně udály na ledové ploše jen přicházejí vhod třineckému mančaftu. ERIK HRŇA totiž skvělým volejem z prostoru pravého kruhu rozvlnil síť v brance Zlína, čímž zvyšuje náskok svého celku na hodnotu tří branek. Asistence: Michael Špaček a Michal Kovařčík.
    21:09 Michael ŠPAČEK - 3:1
     
    21:09
    Třinec právě vstřelil branku!
    Teď již ale proběhlo dle vše regulí a Oceláři slaví navýšení svého vedení. MICHAEL ŠPAČEK se v mezikruží dostal ke kotouči, odkud následně vyslal jedovku za záda Michala Kořénka. Asistence: Ondřej Kovařčík a Ralfs Freibergs.
    11:09 David KOFROŇ - 2:1
     
    11:09
    Třinec právě vstřelil branku!
    Už to vypadalo, že se domácí nechali úvodní brankou ukolébat, DAVID KOFROŇ ale v mezikruží zpracoval nahozený kotouč Davida Musila, se kterým následně vybruslil do pravého kruhu, odkud již přesnou střelou překonal Michala Kořénka. Asistence: David Musil.
    09:13 Tomáš FOŘT - 1:1
     
    09:13
    Zlín právě vstřelil branku!
    A pod Javorovým je srovnáno, TOMÁŠ FOŘT zužitkoval perfektní pas Dalibora Řezníčka a z předbrankového prostoru rozvlnil síť za zády Jakuba Štěpánka. Asistence: Dalibor Řezníček a Jan Dufek.
    02:07 Patrik HREHORČÁK - 1:0
     
    02:07
    Třinec právě vstřelil branku!
    O několik sekund později se již ale mohou domácí radovat, David Musil posunul kotouč na rozjetého PATRIKA HREHORČÁKA, který si v mezikruží přikopl kotouč na čepel a sólově se provlíkl až do předbrankového prostru, odkud vymetl levý dolní růžek Kořénkovy klece. Asistence: David Musil a Ondřej Kovařčík.
    Marken.cz

    Jakub Kotajny

    Branky a nahrávky: 3. Hrehorčák (D. Musil, O. Kovařčík), 12. Kofroň (D. Musil), 22. Špaček (O. Kovařčík, Freibergs), 47. Hrňa (Špaček, M. Kovařčík), 57. Dravecký (Gernát, Roman) – 10. Fořt (Řezníček, Dufek), 59. Okál (Svoboda, Nosek)


    HC Oceláři Třinec: Štěpánek (Kacetl) – Gernát, M. Doudera, Freibergs, D. Musil, Zahradníček, M. Adámek – M. Stránský, P. Vrána (C), Martin Růžička (A) – M. Kovařčík, Špaček, O. Kovařčík – Hrehorčák, Marcinko, Kofroň – Dravecký (A), Roman, Hrňa – Ramik.
    Berani Zlín: Kořének (Huf) – Řezníček, Gazda, M. Novotný, Nosek (A), Žižka (C), Ferenc, Hamrlík – Kubiš (A), Fořt, Dufek – Okál, Vopelka, Svoboda – Sebera, P. Sedláček, Šlahař – Václavek, Karafiát, J. Ondráček.

    Rozhodčí: Pešina, Obadal – Komárek, Svoboda
    thejrc.org