Ufa – Chabarovsk 4:0 (kon.) | Magnitogorsk – Barys 3:2 (kon.) | Čeljabinsk – CSKA Moskva 2:3 (2:3 po s.n.)
Kunlun – Viťaz 4:5 (kon.) | Soči – Minsk 3:4 (kon.) | Omsk – Nižněkamsk 4:2 (kon.)
Čerepovec – Dynamo Moskva 2:5 (kon.) | Petrohrad – Jokerit 3:2 (kon.) | Riga – Spartak Moskva 1:2 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
3:2 (0:1, 1:0, 2:1)
Jokerit Helsinky
Neděle 07.02.2021, 15:30 • Ledovyj dvorec, Petrohrad • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:18 Alex GRANT - 3:2
     
    57:18
    Jokerit právě vstřelil branku!
    ALEX GRANT střelou zápěstím z vrcholu přesilovkového útvaru trefuje horné růžek Samonovovy branky. Asistence: Brian O'Neill, Sami Lepistö.
     
    55:18
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Joonas Kemppainen – 2 min., hákování).
    53:15 Anton BURDASOV - 3:1
     
    53:15
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Třetí branka SKA a až nyní můžeme říci, že se jednalo spíše o pěknou akci než o štěstí SKA či chybu soupeře. První střelu Kuzmenka po protiútoku vyrazil Jukuri do rohu, kam si pro puk sjel Morozov a našel mezi kruhy ANTONA BURDASOVA, který bez přípravy propálil vše co mu stálo v cestě. Asistence: Ivan Morozov, Andrej Kuzmenko.
    42:46 Andrej KUZMENKO - 2:1
     
    42:46
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Velkou dávku štěstí si nyní vybrali domácí když střela od modré nešla vůbec do branky, ale trefila obránce Jokeritu stojícího vedle vyjetého Jukuriho tak nešikovně, že se od něj odrazila přímo do branky. ANDREJ KUZMENKO puk pouze doklepl těsně před brankovou čárou puk do brány. Bez asistence.
     
    40:58
    Hosté zatím stále nestíhají nástupu domácích a Viktor Lööv si musel pomoci háčkem.
    38:25 Vasilij PODKOLZIN - 1:1
     
    38:25
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Rusové nedokázali proměnit několik dorážek a když už se zdálo, že hosté puk vyvezou, došlo k napadání VASILYEM PODKOLZINYM, který po té co obra soupeře ve středu za kruhy o puk, vyslal jej za záda Jukuriho. Bez asistence.
     
    27:15
    Vyloučení v týmu Jokerit Helsinky (Brian O'Neill – 2 min., vysoká hůl).
     
    26:42
    Jensen se nyní prokličkoval až k velice dobré z kruhu. Jeho následná dorážka z cca půl metru se už ale nelíbila Oscaru Fantenbergovi a uštědřil mu pár ran do obličeje, aniž by se dánský útočník jakkoliv bránil. Zaslouženě je tak Fantenberg vyloučen za hrubost.
     
    23:32
    Marko Anttila se pokusil odmítnout Malteho Strömwalla, ale trefil jej loktem do obličeje. Rozhodčí toto posoudil jako faul a uvidíme první přesilovou hru.
    11:32 Markus HÄNNIKÄINEN - 0:1
     
    11:32
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Finský tým sice neměl puk úplně pod kontrolou, ale neustálým nahazováním puku před bránu se nakonec podařilo dostat hráče soupeře do středu, přičemž na kraji v kruhu se objevil MARKUS HÄNNIKÄINEN, který z první zužitkoval přihrávku od Viktora Lööva a otevřel skóre utkání. Asistence: Viktor Lööv, Brian O'Neill.

    Otto Slabý

    Branky a nahrávky: 39. Podkolzin, 43. Kuzmenko, 54. Burdasov (Ivan Morozov, Kuzmenko) – 12. Hännikäinen (O'Neill), 58. A. Grant (O'Neill, Lepistö)


    SKA Petrohrad: Samonov (Hellberg) – Ožiganov (A), Fantenberg, Bengtsson, Chafizullin, Antipin, Kirsanov, A. Bělov – E. Galimov, Kemppainen, K. Marčenko – Burdasov (A), Ivan Morozov, Kuzmenko – Ketov (C), Kukštel, Grošev – Podkolzin, Chusnutdinov, Strömwall – Timkin.
    Jokerit Helsinky: Jukuri (Ignatjev) – Lepistö, Lööv, A. Grant, D. Sklenička, Pudas, J. Krejčík – Nicklas Jensen, O'Neill (A), Hännikäinen – Pakarinen, Norman, Haapala – H. Ikonen, Mäenalanen, Savinainen (A) – Anttila (C), Pihlström, Junttila.
    bahis siteleri